Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοίγει το pc.

dreaming123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πείτε μου την γνώμη σας στο παρακάτω πρόβλημα:

Ένας φίλος μου έβγαλε το pc απο την πρίζα την επόμενη μέρα το σύνδεσε στην πρίζα και απο τότε δεν ανάβει.

Πήγα και του άλλαξα τροφοδοτικό αλλά μόλις το βάζω στην πρίζα ξεκινάει πατάω το κουμπί για να σβήσει αλλά τίποτα σβήνει μόνο αν το βγάλω απο την πρίζα.Α και δεν δείχνει τίποτα το monitor.Επίσης άλλαξα μνήμη έβγαλα την μπαταρία απο το bios αλλά και πάλι τίποτα.Απο τι μου είπε δεν πείραξε κάτι ο ίδιος.

Τι λέτε να φταίει(η κάρτα γραφικών,η μητρική ο επεξεργαστής?)

Εγώ την επόμενη φορά που θα πάω θα αλλάξω την κάρτα γραφικών λογικά αυτή θα φταίει η κάηκε η agp θύρα.Αλλά με το τροφοδοτικό το καινούργιο γιατι κάνει έτσι?

Δημοσ.

Den thelo na se tromaxo.. Alla mia fora ekleisa to pc mou.. To evgala apo tin priza kai molis to xanavala meta apo merikes ores kai patisa to power arxise to trofodotiko na doulevei san trelo, myrise kai to domatio san kammeno plastiko kai otan to piga na to ftiaxoun anakalypsa oti mou eixe kapsei ta panta! Vevaia tetoia mono se mena tyxainoun... Eyxomai stin periptosi sou na einai kati pio aplo kai pio oikonomiko!

Δημοσ.

Eντάξει υπάρχει και η εγγύηση απλά να είναι κάτι απλό όπως η κάρτα γραφικών για να του δώσω εγώ μια να περάσει μεχρι να του στείλουνε άλλη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...