savnik20 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 i timi einai idia kai gia tis dio poia apo tis dio na paro;
papadakn Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 και εγώ προτείνω canon. Έχω την S-50 εδώ και 2 χρόνια και είμαι 100% ευχαριστημένος. Αν θες να το ψάξεις λεπτομερώς υπάρχουν άπειρα forums στο Internet που μπορείς να βρείς γνώμες. Κάνε μια αναζήτηση στο google... Για αρχή κόιταξε το εξής http://www.steves-digicams.com Φιλικά Νίκος
ylianos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ θα σου έλεγα την Canon S60. Η S70 είναι ολόιδια με την S60 αλλά έχει 2Megapixels παραπάνω από την S60, πράγμα που είναι κακό για μια μικρή compact, θα έχεις χειρότερη απόδοση από την S60. H S60 είναι από τις καλύτερες στην κατηγορία της. Αν θες παραπάνω από 5 megapixels πάρε D-SLR και όχι compact μηχανή.
jimakos00 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Από τις 2 που αναφέρεις θα διάλεγα την Canon λόγω του ευρυγώνιου φακού της. Δεν ξέρω αν και η Olympus έχει τέτοιον. Ακόμα θα συμφωνήσω με τον yliano για την s60. Έχει με την s70 τον ίδιο αισθητήρα και το μόνο που διαφέρει είναι τα mpixels που δεν σημαίνει ότι θα βγάζει ποιο καθαρές φωτογραφίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.