Προς το περιεχόμενο

assembly code...voh8eia plz

Holy Ghost

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tespa vrhka akrh me to provlhma mou.

immort@l,den me ksereis kai apo x8es gia na me vrizeis, oute ksereis ti eimai kai ti exw kanei. exw ena provlhma kai zhthsa voh8eia giati edw pou eimai den exw kati se assembly gia na diavasw kai oi odhgoi pou vrhskw sto internet einai poly proxwrhmenoi...rwtontas pas thn polh megale. Esy wstoso zhse sto laiko sou asma...

Δημοσ.

The Art Of Assembly Programming

Διανέμεται δωρεάν (αν και για το συγκεκριμένο χαλαρά θα πλήρωνα για να το έχω στην βιβλιοθήκη μου)

http://webster.cs.ucr.edu/

Ξεκινάει από το μηδεν (αρχιτεκτονική επεξεργαστών, άλγεβρα bool, κτλ) και φτάνει στα πιο προχωρημένα (compilers, κτλ). Αν δεν σε βοηθήσει αυτό, άσε την assembly στην άκρη .

Δημοσ.

λοιπον τα ευσημα και απο μενα StavrosD γιατι το λινκ απο περιεργεια το ειδα..αλλα διαβαζωντας διαφορα...μου αρεσε η ιδεα της HLA (high level assembly) που αναφερει ο τυπος..και σιγα σιγα κατεβασα ολα τα απαραιτητα να παρω μια γευση για το τι τελικα ειναι..και μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστει με την ιδεα!

Νομιζω ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ αυτη η ιδεα και τα εργαλειακια...ειναι αριστα και μακαρι οταν μασ μαθαιναν στο πανεπιστημιο assembly ..απο το 0 να μπορουσαμε να κανουμε εισαγωγη με αυτο τον τροπο..και οχι ξερα με τον Ζ80 και αντε γιουρια!

πολυ ενδιαφερον....να σαι καλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...