Προς το περιεχόμενο

PDF question

tevatron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Apef8eias "panw" den ginetai alla kaneis copy to keimeno tou PDF se ena word h text (me PDF2WORD h ABBYY Fine Reader), to epeksergazesai kai meta me to Acrobat Distiller (o opoios periexetai sto paketo: Adobe Acrobat) to kaneis pdf.

Δημοσ.

Αν έχεις το Adobe Acrobat Pro ένα καλό κ γρήγορο κολπάκι είναι:

1) Προσθέτεις (Add Printer) έναν εκτυπωτή Apple (Apple Color LW 12/660 PS) στο σύστημά σου (Ο wizard σε καθοδηγεί, δεν χρειάζεσαι drivers) και ορίζεις να εκτυπώνει σε αρχείο.

2) Από το Word επιλέγεις File -> Print (Αρχείο -> Εκτύπωση) κ επιλέγεις τον Apple εκτυπωτή που πρόσθεσες πριν.

3) Δίνεις ένα όνομα αρχείου, επιλέγοντας "All Files" από το δεύτερο drop down και στο όνομα που έδωσες κοτσάρεις κατάληξη ps (π.χ. test.ps).

4) Όταν δημιουργηθεί (εκτυπωθεί) το αρχείο, το διπλοκλικάρεις, ανοίγει ο Acrobat Distiller κ δημιουργεί το PDF! Τόσο απλά!

Δοκιμάστε το κ μου λέτε...

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Πρέπει να συμπληρώσω κάτι αιτήσεις, που τις κατέβασα από το internet και φυσικά είναι σε pdf! Κάποια σημεία τα θέλει printed (π.χ. ονοματεπώνυμο). Πώς να το κάνω; Έχω το acrobat professional version 7.0.5, αλλά άκρη δε βγάζω

Προσπάθησα να το πάω σε word (με save as *.doc) αλλά τα έβγαλε όλα αλλού για αλλού.

καμία ιδέα;

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά.

Πρέπει να συμπληρώσω κάτι αιτήσεις' date=' που τις κατέβασα από το internet και φυσικά είναι σε pdf! Κάποια σημεία τα θέλει printed (π.χ. ονοματεπώνυμο). Πώς να το κάνω; Έχω το acrobat professional version 7.0.5, αλλά άκρη δε βγάζω

Προσπάθησα να το πάω σε word (με save as *.doc) αλλά τα έβγαλε όλα αλλού για αλλού.

καμία ιδέα;[/quote']

Ανοίγεις το pdf με το Acrobat, πας μετά Edit->Select All, μετά Edit->Copy, ανοίγεις το Word και το κάνεις Paste, το συμπληρώνεις και το μετατρέπεις ξανά σε pdf

Δημοσ.

Φίλε μου, κατ'αρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Βασικά μετά δε με νοιάζει να το μετατρέψω ξανά σε pdf γιατί ούτως ή άλλως ταχυδρομικώς θα τη στείλω εγώ πίσω την αίτηση (αυτό απλά επειδή δεν το ανέφερα προηγουμένως).

Το είχα προσπαθήσει και πριν αυτό (στην ουσία η ίδια διαδικασία με το "save as" είναι, απλά το copy paste το κάνει μόνος του ο πισής στην προκειμένη περίπτωση) και όπως είπα η μορφοποίηση μετά βγαίνει γά@#$%@# τα!

Anyway, τελικά προτίμησα τον πολύ επαγγελματικό και σοφιστικέ τρόπο του να την εκτυπώσω όπως ήταν και μετά εκτύπωνα μία λευκή σελίδα word με ένα text box που το έκοβα βόλτες μέσα στο έγγραφο και με δοκιμαστικές εκτυπώσεις σε λευκές σελίδες μέχρι να πέσει εκεί που το ήθελα. Τελικά το κατάφερα!

Αλλά δεν παύει να είναι μπακαλίστικος ο τρόπος

Δημοσ.

Se mia analogi periptosi,mia kai de se prolaba,tha mporouses na kaneis to eksis:

Me software ocr to metatrepeis se doc kai meta to epeksergazesai kai to ksanakaneis pdf me opoio tropo theleis.Etsi meionetai to endexomeno na katastrofi i arxiki morfopoiisi.Prosopika xrisimopoio to ABBYY FineReader 8.0.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...