Japan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Έλαβε η αδερφή μου ενα μήνυμα στο κινητό της, λίγο μετά τα μεσάνυχτα το οποίο έλεγε στο περίπου "Τι κάνεις, πάρε με τηλέφωνο όταν μπορέσεις" Το κουφό της υπόθεσης ήταν ότι ο αποστολέας ήταν ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος κοιμόταν του καλού καιρού δίπλα της, και φυσικά δεν έστειλε το μήνυμα. Πριν απο μερικά χρόνια πουλάγαν στην Ελβετία ένα CD με τον τηλεφωνικό κατάλογο μέσω του οποίου μπορούσες να στείλεις και μηνύματα σε κινητά. Το κλου της υπόθεσης ήταν ότι μπορούσες να βάλεις ως αποστολέα ότι νούμερο ήθελες. Το είχαν βγάλει τότε εκεί στις εφημερίδες ως σκάνδαλο και μετά από λίγο το σταματήσαν αυτό το feature. Ερώτηση, ξέρετε αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο εδώ στην Ελλάδα? Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην εμπιστευόμαστε και τα SMS που λαμβάνουμε... Χρύσα
kazantzidis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Kati 3erw.. :):). Egw prosopika gia merika defterolepta mporousa na steilw opou 8elw sms kai evaza egw apostolea. (Na ne kala enas filos moy)Fisika gia liga defterolepta to ekane, alla esteila sto kinito moy gia na dw an ontws doulevei, k douleve..
elalekom Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Loipon yparxoun arketes periptwseis: a)Exw akousei gia texniko pou eixe sim copier mixanaki.Epairne adeia sim k mporouse na pairnei tilefwna me to noumero tis arxikis sim (pou o anypopsiastos eixe paei gia service mazi me to kinito tou).Texnikos den eimai k den xerw an einai ontws efikto i aneikei stin sfaira tis fantasias. b)mporei na to esteile pio prin k na to pire pio meta...An vrethw se meros pou den exw sima mporei na parw k minima 7 wres argotera paroti tis proigoumenes 6 imoun se meros me sima... c)Ta nokia nomizw to eixan ekeino to feature pou les.me kapoion tropo (den eixa pote nokia den mporw na sou pw me sigouria) evaze anti gia noumero kati pou egrafes esy(thymamai kaname plaka se enan filo mas kathigiti sto sxoleio :PP) mporouses na grapseis liges kouventes.kati san auto pou stalthike stin sister.
immort@l Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 den einai katholou koufo auto to pragma.GINETAI kai ginetai kai eukola psaxte sto internet :wink:
billpeppas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 "Έλαβε η αδερφή μου ενα μήνυμα στο κινητό της, λίγο μετά τα μεσάνυχτα το οποίο έλεγε στο περίπου "Τι κάνεις, πάρε με τηλέφωνο όταν μπορέσεις" Το κουφό της υπόθεσης ήταν ότι ο αποστολέας ήταν ο αρραβωνιαστικός της, ο οποίος κοιμόταν του καλού καιρού δίπλα της, και φυσικά δεν έστειλε το μήνυμα." Σίγουρα δεν της έκανε πλάκα χρησιμοποιώντας το Vodafone SMS Plus ??? [ aka SMS Post ] Αυτό που λέει ο φύλος για την "copy" κάρτας SIM γίνεται , αλλά θες αρκετά μηχανήματα και γνώσεις. [ ή π.χ. να δουλεύεις στην παραγωγική μονάδα της Vodafone ] Επίσης κάποτε λειτουργούσαν Services σαν αυτό "http://help.xaraonline.com/articles/smssender/page3.htm" Δεν ξέρω πλέον αν παίζει. Κατάλογος με τα κινητά των ελληνικών κινητών δεν υπάρχει public. Είναι διαθέσιμος μόνο στα λογιστήρια των εταιριών [ και accessible σε υψηλά πρόσωπα μόνο ]. Βεβαίως οι εταιρίες κιν. τηλεφωνίας παραμελούν μερικούς όρους του συμβολαίου , και δίνουν το τηλέφωνό μας και τα στοιχεία μας σε άλλες προσφιλές σε εκείνους εταιρίες [ να μην βγάλουμε και λίγο βρώμικο χρήμα ? ] Φυσικά αυτός που έστειλε το SMS [ αν δεν είναι ο ίδιος ] , είναι κάποιους που την γνωρίζει , και ξέρει και το νούμερο του αρραβωνιαστικού της αδερφής σου Japan. Όλα αυτά με την σφραγίδα γνωστών μου [ 1 υψ. πρόσωπο @ Telestet , και ένας στην Vodafone ].
jimdemet Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 gia peite pws ginete mipos kanoume kamia kali plaka se kamia.......
whiteman7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 fysika kai ginete...an omos tsekareis to kentro apostolis tote tha deis oti einai fake...opoios endiaferetai as psaxei sto internet
enaon2 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2004 whiteman7, dose kana link-info....................
Tetix Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Ναι, ρε παιδιά... Άντε για καμιά χοντρή πλάκα να βγάλουμε το άχτι μας
sotris99 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Ναι, ρε παιδιά... Άντε για καμιά χοντρή πλάκα να βγάλουμε το άχτι μας :? :? :?
Highlander Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Για χαλαρώστε λίγο. Μπορει να γίνουν κάτι παραπάνω από πλάκες και να καταλήξουν άσχημα. Το μόνο που έχω να σας πω, ότι από το 2005 ( Μάρτιο νομίζω) θα υπάρχει τηλ.κατάλογος και με τα κινητά. Ειδικά όσοι έχετε συμβόλαιο θα σας είχε έρθει μήνυμα ή επιστολή που έλεγε αν θέλετε να είστε μέσα.
sotris99 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Για χαλαρώστε λίγο. Μπορει να γίνουν κάτι παραπάνω από πλάκες και να καταλήξουν άσχημα. Το μόνο που έχω να σας από ότι από το 2005 ( Μάρτιο νομίζω) θα υπάρχει τηλ.κατάλογος και με τα κινητά. Ειδικά όσοι έχετε συμβόλαιο θα σας είχε έρθει μήνυμα ή επιστολή που έλεγε αν θέλετε να είστε μέσα. Ναι... Αν και τα καρτοκινητά θα διατηρήσουν την ανωνυμία τους...
prokopis83 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2004 Ναι, ρε παιδιά... Άντε για καμιά χοντρή πλάκα να βγάλουμε το άχτι μας Πριν απο δυο χρονια το sms.gr ειχε τρυπα και εβαζεσ οποιν ηθελες σαν αποστολεας! μετα απο εναμιση μηνα ανακαλυψανε την τρυπα και την κλεισανε! Ειχα προλαβη ομως να κανω πλακα του φιλου μου! ΚΑΛΩΣ Ηρθα στο φορουμ σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.