Executor_Tassadar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Σε αυτά τα χρήματα τι μου προτείνετε; Κάτι που να πέζει 8αρια δισκάκια η USB. Αποκλείονται αυτά με σκληρό δίσκο ως πολύ ακριβά και τα discman ως πολύ ογκώδη. Είχα ένα ΝΑΡΑ και ήμουν φρικτά απογοητευμένος. Στην 1η βδομάδα χάλασε η οθόνη , ενώ η μπαταρία τα έφτυνε 2 ώρες.. Παρακμή. Άρα σαν βασικές προυποθέσεις , μεγάλη αυτονομία και δυνατοτητα φυσικα να διαβάζει ID3 tags για τους τίτλους. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα προσωπικές εμπειρίες. Ευχαριστώ
green_beret Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Μια συμβουλη απο μενα ειναι να ψαξεις για κατι που να εχει 512MB μνημη και πανω και αν γινεται να εχει και ραδιοφωνο. Εγω προσωπικα εχω ΜΡ3 cd-player SONY και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα αν επερνα κατι τωρα σιγουρα θα πηγαινα σε USB.
heyhop Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 ρίξε μια ματιά εδώ http://www.digimania.gr , μπορείς να δεις πολλές συσκευές. σου προτείνω το iriver iFP-180T, κοντά στα χρήματα που δίνεις και αγοράζεις mp3 player που αξίζει τα λεφτά του. μπορείς να το βρείς και στο multirama.
Lothar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Koita sti selida tou plaisiou gia to creative v200 kai tx fm Ayta pou exoun 256 mb prepei na einai katw apo ta 100 euro.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.