mvar Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 μολις "επεσε" στα χερια μου το MotoGP2..Ενα περιεργο πραγμα, το εχω δοκιμασει σε 2 μηχανηματα, και τα 2 με ATI καρτα γραφικων (9700pro-9800xt) - ε, και στα δυο το παιχνιδι κολλαει και με πεταει στο desktop με το μηνυμα: "MotoGP2 Fatal Error - CreateCubeTexture Call Failed - D3DERR_INVALIDCALL" Και ολα αυτα στο quickrace ή career mode. Όταν επιλεξω stunt ή trial mode το παιχνιδι παιζει κανονικα..Εννοειται πως εχω ενεργοποιησει/απενεργοποιησει ολες τις επιλογες στα γραφικα, εχω ξανακανει εγκατασταση το directx & τους drivers. Υπαρχει κανεις αλλος που να εχει δοκιμασει τον εν λογω τιτλο;
Lord_Az Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 to epaiza palia xwris kanena problhma... tote eixa mia geforce2 kai athlon 1900+ mhpws einai problhmatiko to cdaki sou?
mvar Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 μπα δε νομιζω καθως δοκιμασα και με nocd crack. Κατι πρεπει να συμβαινει με τις ATI δεν εξηγειται αλλιως, εξ'αλλου και το ιδιο το μηνυμα που βγαζει απο directX ειναι..
sarisn Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Το ότι δοκίμασες nocd crack δεν σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα το cd-rom . Μπορεί κατά την εγκατάσταση να δημιουργείται το πρόβλημα.
mvar Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 εεε κομματακι δυσκολο το βλεπω, να κρασαρει το παιχνιδι σε συγκεκριμενα σημεια και να φταιει το cd..εαν ηταν δε θα ετρεχε καθολου.. τελος παντων θα δοκιμασω και με μια geforce εντος της εβδομαδας και θα επανελθω με αποτελεσματα :/
panaitolas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Kai emena se 9800xt epeze mia xara to cd koita.
mandipl Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 kai go eixa provlimata me to paixnidi.kai se kapies pistes kai ston ixo genika se enan allo ypologisti.eytyxos anagastika na kano format kai to xefortothika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.