Προς το περιεχόμενο

MotoGP2?

mvar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μολις "επεσε" στα χερια μου το MotoGP2..Ενα περιεργο πραγμα, το εχω δοκιμασει σε 2 μηχανηματα, και τα 2 με ATI καρτα γραφικων (9700pro-9800xt) - ε, και στα δυο το παιχνιδι κολλαει και με πεταει στο desktop με το μηνυμα: "MotoGP2 Fatal Error - CreateCubeTexture Call Failed - D3DERR_INVALIDCALL"

Και ολα αυτα στο quickrace ή career mode. Όταν επιλεξω stunt ή trial mode το παιχνιδι παιζει κανονικα..Εννοειται πως εχω ενεργοποιησει/απενεργοποιησει ολες τις επιλογες στα γραφικα, εχω ξανακανει εγκατασταση το directx & τους drivers.

Υπαρχει κανεις αλλος που να εχει δοκιμασει τον εν λογω τιτλο;

Δημοσ.

μπα δε νομιζω καθως δοκιμασα και με nocd crack. Κατι πρεπει να συμβαινει με τις ATI δεν εξηγειται αλλιως, εξ'αλλου και το ιδιο το μηνυμα που βγαζει απο directX ειναι..

Δημοσ.

Το ότι δοκίμασες nocd crack δεν σημαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα το cd-rom ;). Μπορεί κατά την εγκατάσταση να δημιουργείται το πρόβλημα.

Δημοσ.

εεε κομματακι δυσκολο το βλεπω, να κρασαρει το παιχνιδι σε συγκεκριμενα σημεια και να φταιει το cd..εαν ηταν δε θα ετρεχε καθολου..

τελος παντων θα δοκιμασω και με μια geforce εντος της εβδομαδας και θα επανελθω με αποτελεσματα :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...