Gabriel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Έχω το Zyxel 650R31 με 3com 8ports hub (2PC'S connected). Πρόσφατα προμηθέυτηκα ένα dlink 900+AP Αν συνδέσω το dlink με μια εκ των ports του hub και πάρω μια PCMCIA Wireless 802.11b,θα βλέπει δίκτυο,σερφάρισμα το laptop μου? (Eννοείται πως καρφώνω διευθυνση,Mask κτλ αλλά ακόμα και να μη καρφώσω,το dlink δουλεύει από ό,τι είδα σαν DHCP Server) Aν όχι τι πρέπει να γίνει? Αυτό που κατάλαβα είναι ότι σίγουρα θα πρέπει να δουλευει σε Access Point mode το οποίο εγώ ερμηνεύω ώς ένα ασύρματο hub. Θέλει cross ή straight καλώδιο το dlink για να συνδεθεί είτε στη κάρτα δικτύου είτε στο hub. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Και βεβαια θα δουλεψει, ρυθμισε το σαν AP, καρφωσε το πανω στο hub με ενα straight καλωδιο, βαλε και στην καρτα του laptop IP, Getaway, kai DNS και εισαι ετοιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Θέλει cross ή straight καλώδιο μεταξύ pc και DLink? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 pc και dlink -> cross dlink και hub -> straigh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teoulas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Και κάτι άλλο. Αν έχεις ενεργοποιημένο τον DHCP server του DSL router σου, απενεργοποίησε αυτόν του 900AP+ γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνει μπάχαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.