AbreLosOjos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Θέλω να περάσω στο δίσκο το dvd της συναυλίας του ΜΕΤΡΟ και έχω πρόβλημα με το VTS_01_1.VOB. Το DVD είναι αγρατζούνιστο, χωρίς ίχνος βρωμιάς πάνω του αλλά το DVD Decrypter (τελευταία έκδοση 3.5.1.0) αρνείται να το αντιγράψει. Στα 400 MB σταματάει και αρχίζει τα read errors του τύπου: Failed to read Sector 222915 - The request could not be performed because of an I/O device error. Failed to read Sector 222944 - The request could not be performed because of an I/O device error. ... Και σε iso mode βγάζει ανάλογο μήνυμα λάθους (Failed to read Sector 222944 - Parameter Value Invalid). Έχω δοκιμάσει και το WNASPI32.DLL και το SPTI αλλά κολλάει πάντα στο ίδιο σημείο. Επίσης δοκίμασα απευθείας και το DVD Shrink 3.2 αλλά και αυτό τα ίδια, όπως επίσης και το Isobuster 1.6 που και αυτό μένει στο 40% του συγκεκριμένου αρχείου. To δισκάκι το έβαλα και στο Pioneer DVD-106 1.22 και στο NEC 2500 1.07. Υπάρχει καμία λύση ή το dvd είναι προβληματικό; Εν τω μεταξύ παίζει κανονικά στο powerdvd!
marios1957 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Βρες και παίξε με το τελευταίο "AnyDvd". Συνηθισμένο φαινόμενο,προσπαθούν με τρυκάκια να βάλουν καινούργιες προστασίες.Αλλά "ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει".
accipio Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Επίσης ψάξε να βρεις dvd-rom να το διαβάσεις. Μου έχει τύχει να διαβαστεί dvd περιοδικού από ένα dvd-rom της πλάκας (Artec νομίζω) που δεν το διάβαζαν ούτε το Plextor 708A ούτε το LiteOn 832S!!
AbreLosOjos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Ευχαριστώ και τους δυο σας για τις πληροφορίες. Δοκίμασα και το AnyDVD 4.3.0.1 αλλά μια από τα ίδια. Εκτός κι αν κάνω κάτι λάθος ή συνεργάζεται καλύτερα με το cloneDVD το οποίο δεν έχω. Τελικά αυτό που φαίνεται να λειτουργεί είναι το DVDremake Pro. Πέρασα όλο το dvd στο δίσκο, ύστερα από πολλά warnings για λάθη και τώρα τουλάχιστον μπόρεσα να διαχωρίσω τον ήχο σε mp3. Προς το παρόν κάνω συμπίεση με το DVD Shrink και προχωράει κανονικά.
nikoskon Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Psakse ligo tis ry8miseis toy DVD Decrypter...
kleidokratwr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 8a s pw mia lisi alla einai psilokoufh, alla 8a katafereis na prosperaseis thn diadikasia tou na skeftesaia n fteei h oxi to dvd-rom sou. perna to me ena ultraiso se eikona .iso ston skliro sou, kanthn mount se ena virtual drive kai dei3e sto dvd decrypter na diavasei apo kei. 8a m peis ti kerdizeis? apla to ultra iso exei mode sto opoio dior8wnei ta read errors :roll: kati palia dvd pou einai synh8ws xarakwmena apo katw me tetoia patenta perniountai merikes fores.
karib Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Συγνωμη ρε παιδια. Dvdshrink δεν χρησιμοποιει κανενας?
AbreLosOjos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Psakse ligo tis ry8miseis toy DVD Decrypter... Τις έψαξα αρκετά. Αν μπορείς βοήθησέ με να τις ψάξω καλύτερα... :wink: 8a s pw mia lisi alla einai psilokoufh' date=' alla 8a katafereis na prosperaseis thn diadikasia tou na skeftesaia n fteei h oxi to dvd-rom sou. perna to me ena ultraiso se eikona .iso ston skliro sou, kanthn mount se ena virtual drive kai dei3e sto dvd decrypter na diavasei apo kei. 8a m peis ti kerdizeis? apla to ultra iso exei mode sto opoio dior8wnei ta read errors kati palia dvd pou einai synh8ws xarakwmena apo katw me tetoia patenta perniountai merikes fores.[/quote'] Έχω ήδη προσπαθήσει να κάνω αυτό που λες με το Isobuster. Θα το δοκιμάσω και το UltraISO. Συγνωμη ρε παιδια. Dvdshrink δεν χρησιμοποιει κανενας? Αν διάβασες το πρώτο μου post αναφέρω οτι δοκίμασα μάταια και με shrink.
adams Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Για παιξε λιγο με τις ρυθμισεις του decrypter(hardware retries και ignore errors) μπας και κανεις τιποτα.... Δε νομιζω Ελληνικης κατασκευης dvd να εχει new protection κανα προβλημα στο dikaki πιστευω αλλα καλου κακου δοκιμασε και αυτο http://www.DVD43.com μιας και το anydvd δεν εκανε τιποτα
AbreLosOjos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Ότι ρύθμιση και να βάλω στο DVD Decrypter από μόνο του υπάρχει πρόβλημα. Αντιθέτως, αν και το DVDremake μου έκανε δουλειά, δοκίμασα και το UltraISO. Αυτό όντως τα κατάφερε ύστερα από 175 sector errors! Το DVD43 δεν χρειάστηκε, όπως επίσης και το Alcohol. Σας ευχαριστώ όλους...
karib Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Τελικα το DVDremake μπορει να χρησιμοποιηθει και ως προγραμμα αντιγραφης εκει που ολα τα αλλα αποτυγχανουν?
kleidokratwr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 nai to ultra iso einai 8eiko programmataki file mou epishs to alcohol einai poli kalo gia antistoixh douleia apla den einai toso anektiko se la8h oso to ultraiso. :roll:
karib Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Υπαρχουν καλυτερα αντιγραφικα απο το Alcohol? Εριξα μια ματια σε DVDremake και ultraiso αλλα δεν ειδα να ειναι εμφανης η υπεροχη στις αντιγραφικες ιδιοτητες.
AbreLosOjos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Εγκατέστησα και το Alcohol από περιέργεια να δω τι θα κάνει και αυτό και δεν είχε πρόβλημα να κάνει την αντιγραφή στο δίσκο, με ενεργοποιημένη την επιλογή "Skip reading errors". Βέβαια τώρα το AutoGK πετάει το μήνυμα: "Too many pictures per GOP (>=500). DGIndex will terminate." αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και μπορεί να φταίει οτι έχω την έκδοση 1.25. Το GordianKnot πάντως φαίνεται να προχωράει τη διαδικασία κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.