Προς το περιεχόμενο

Dsl & Torrent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ξερω για ποιο λογο αλλα τις τελευταιες μερες (2-3) εχω προβλημα ενω απο http κατεβαζει κανονικα με 38-41kbps στα torrent εχει μεσω ορο κοντα στα 10-15kbps ενω πριν επιανε ανετα τα 36-40kbps. :roll:

Να πω οτι εχω 384/128.

Ειμαι Καλαμάτα με dslam alcatel

Ευχαριστω. :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα τα torrents δεν ειναι και η πιο αξιοπιστη στην ταχυτητα πηγη.!

Σε ενα torrent μπορει να πιανεις 15 σε αλλο 40.....

Δες μηπως εχει βάλει το προγραμμα κανενα download οριο.

Την ειχα πατησει ετσι με τo bitTornado.

Οχι τιποτα τετοιο σου λεω οτι την μια μερα κατεβαζα με 35 τουλαχιστον και την αλλη με 10-15. Το θεμα ειναι οτι και απο αξιοπιστα torrent με παρα πολλους sedders παλι τα ιδια μου κανει.

Εκανα ενα unistall το service pack 2 και τωρα ειμαι πολυ οκ

πιανει παρα πολυ καλες ταχυτες.

Ευχαριστω για το ενδιαφερον.

Υγ αν ειχε πιταρι το dslam νομιζω οτι δεν θα επρεπε ουτε

απο http και ftp να κατεβαζω με 40 :roll:

lathos nomizeis, mporeis na pianeis 40kb apo web kai 20 apo azureus epeidh eisai se pitarismeno dslam, an xebaretho kapoia stigmh tha grapso ena analytiko post gia to poio einai to problhma , pos to anixneyeis , kai giati ta http test einai axrhsta, epishs den xreiazotan na kaneis uninstall to sp2 , mallon mia rytmish sto firewall tha ithele poy apo default pleon ta win to exoyn on.

Slay, το ειχα φτιαξει αυτο με το firewall εψαξα λιγο και ειχα βρει καποιο

patch το εβαλα αλλα παλι τα ιδια οποτε και εγω του κανω ενα uninstall και ολα οκ.

paidia mia erwtisi (! mhn barate 8a eimai se liges meres neos me adsl). kalytero einai to firewall toy sp2 or to zonealarm?? na 3erw diladi mias kai 8a kanw kainoyrgia egkatastash twn windows (logo anabathmiseis toy pc, ta xp poy 8a balw 8a exoyn proegkatestimeno to sp2) an einai na to afisw energo or na to apenergopoihsw telios???. :shock:

Δεν φταίει το firewall ούτε τo Sp2.

Η λύση είναι απλή. Όπως πολλοί ξέρουν το προτόκολλο Torrent λειτουργεί από default στις ports 6667-6999 . Αυτό τελευταία το έμαθαν και οι providers και η Microsoft οπότε έχουν μειώσει το συνολικό bandwidth που μπορεί να περάσει από αυτές τις ports. Κάνε μια αλλαγή στο Torrent Client και δήλωσε 2 μόνο θύρες να χρεισημοποιεί πάνω από την 10000 και θα είσαι Οκ

prota ap'ola oi default portes einai 6881-6889, isxyei ontos sto ejoteriko toylaxiston kapoioi providers na kanoun throtle thn taxythta stis sygkekrimenes portes , giayto alloste kai sto TB oi sygkekrimenes ports einai blacklisted kai den syndeesai kan ston tracker an tis xrhsimopoieis.

Parola ayta omos dyskoleyomai para poly na pistepso oti ekane kati tetoio kai h microsoft sto tcp/ip stack ton windows , exeis kanena link poy na epibaibeonei ayton soy ton isxyrismo?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...