Προς το περιεχόμενο

Counter strike erotiseis

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to css einai to counter strike pou gnwizeis alla me thn mhxanh toy halflife 2 (source)

diaferei se grafika... fysikh... kai se pollous tomeis alla h raxokokalia kai h diaskedash einai sta idia kai kalytera epipeda

ta bots einai energa mono sthn cracked version kai oxi sthn original... parola ayta den einai se extremely playable stadio

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

epaiza prox8es lan.... kai kapoios mou allaze synexeia to name.

Ti egine kai pws to ekane ? mhpws ginetai apo ton h/y mou?

7 xronia cs prwth fora to pa8ainw auto. isws ta phrane giati tous eperna me maxairaki ;-)

Δημοσ.

cmd name -new name server-. Δεν το έχω δοκιμάσει στο 1.6. Μάλλον θα πρέπει να γίνεται.

Ε δεν λέει και πόλλα, και δεν σου χρησιμέυει πουθενά! Εκτός και αν θες να κάνεις επίδειξη :-? ΕΛΕΟΣ :neutral:

Δημοσ.

Δέν μου αρέσει πολύ το Counter strike αλλα μερικές φορές το παίζω με LAN με άλλα κοπέλια.Απλά είναι χρήσιμο όταν παίζεις με ανόητους που λένε τις εντολές κωδικούς και σιγά μην ξέρουν την εντολή αρα μπορείς να σκοτώσεις τους δικούς σου και να κάνεις μπούρδες χωρίς να φοβάσαι να σε πετάξει έξω ο server.Δυστυχώς το παιχνίδι τελειώνει όταν οι άλλοι εκνευρισμένοι θα ανοίξουν καινούριο παιχνίδι με κωδικό.

Δημοσ.

ένα από τα πολλά σπαστικά που γίνονται :razz: και ακόμα περισσότερα.....!

Εμένα δεν με αφήνουνε να παίξε μερικές φορές και όποτε με βλέπουνε να πατάς καμμιά εντολή λένε οτι βάζω κωδικό. Άσε....! :razz: Μην δίνεις σημασία.

Δημοσ.
7 xronia cs prwth fora to pa8ainw auto. isws ta phrane giati tous eperna me maxairaki ;-)

Πρόσεξε με τα σουγιαδάκια εσύ, μικρό παιδί θα πάθεις τίποτα. :Ρ

(Σόρυ αλλά δεν άντεξα. :Ρ )

Δημοσ.
Επειδή δε βρήσκω να αγοράσω το 1.6, το condition zero παίζει στους server του 1.6;

το ιδιο το cz οχι αλλα αν το αγορασεις το παιχνιδι, μεσω στεαμ σου φορτωνει και το 1,6

οποτε με λιγο κατεβασμα μεσω στεαμ θα παιξεις κανονικα και 1,6 (το ιδιο εχω κανει κι εγω)

Δημοσ.

Γίνεται το ίδιο αγοράσεις και το Half Life 2; Βασικά εγώ γουστάρω πιο πολύ το cs source αλλά όλοι οι φίλοι μου παίζουν 1.6, είναι της παλιάς σχολής...

Δημοσ.

Αν πάρεις το H-L 2 την 1.6 δεν την έχει. Ετσι την πάτησα ego..

Απο ότι ξέρω μόνο μέσω Steam παίζει να πάρεις το 1.6.

Παίρνοντας ένα golden ή silver ή bronze πακέτο, δεν είμαι σίγουρος, αρκεί να λέει ότι περιέχει και το back catalogue της Valve μέσα.

\

\

\

Έτσι γίνεται, την πατάς αλλά μαθαίνεις!!

Δημοσ.

ibari, το source μου αρέσει και εμένα πιο πολύ αλλά πολλοί λένε ότι το cs 1.6 έχει πιό πολύ δράση :P.Ετσι κι αλλιώς δεν μου πολυαρέσουν τα cs λόγω διασημότητας, μέχρι και τραγούδι έχει βγεί, έλεος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...