therock Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Prin merikous mines akousa kati gia ena counter strike source,ti einai ayto kai se ti diaferei apo to aplo counter strike?Episis mporeis na paikseis single player counter me bots?
Michalakhs Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 to css einai to counter strike pou gnwizeis alla me thn mhxanh toy halflife 2 (source) diaferei se grafika... fysikh... kai se pollous tomeis alla h raxokokalia kai h diaskedash einai sta idia kai kalytera epipeda ta bots einai energa mono sthn cracked version kai oxi sthn original... parola ayta den einai se extremely playable stadio
sokonik_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 κανε ενα search και θα βρεις καμποσες πληροφοριες
Oberon Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2005 epaiza prox8es lan.... kai kapoios mou allaze synexeia to name. Ti egine kai pws to ekane ? mhpws ginetai apo ton h/y mou? 7 xronia cs prwth fora to pa8ainw auto. isws ta phrane giati tous eperna me maxairaki ;-)
Oberon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2005 evrika pws... Apla allaze me mia entolh to onoma tou server. Oloi oi paixtes mporoune na to kanoune! Auto pou ekane create tha allazei to nick tou :razz:
Oberon Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 cmd name -new name server-. Δεν το έχω δοκιμάσει στο 1.6. Μάλλον θα πρέπει να γίνεται. Ε δεν λέει και πόλλα, και δεν σου χρησιμέυει πουθενά! Εκτός και αν θες να κάνεις επίδειξη :-? ΕΛΕΟΣ :neutral:
Isle Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2005 Δέν μου αρέσει πολύ το Counter strike αλλα μερικές φορές το παίζω με LAN με άλλα κοπέλια.Απλά είναι χρήσιμο όταν παίζεις με ανόητους που λένε τις εντολές κωδικούς και σιγά μην ξέρουν την εντολή αρα μπορείς να σκοτώσεις τους δικούς σου και να κάνεις μπούρδες χωρίς να φοβάσαι να σε πετάξει έξω ο server.Δυστυχώς το παιχνίδι τελειώνει όταν οι άλλοι εκνευρισμένοι θα ανοίξουν καινούριο παιχνίδι με κωδικό.
Oberon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 ένα από τα πολλά σπαστικά που γίνονται :razz: και ακόμα περισσότερα.....! Εμένα δεν με αφήνουνε να παίξε μερικές φορές και όποτε με βλέπουνε να πατάς καμμιά εντολή λένε οτι βάζω κωδικό. Άσε....! :razz: Μην δίνεις σημασία.
kleidokratwr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 7 xronia cs prwth fora to pa8ainw auto. isws ta phrane giati tous eperna me maxairaki ;-) Πρόσεξε με τα σουγιαδάκια εσύ, μικρό παιδί θα πάθεις τίποτα. :Ρ (Σόρυ αλλά δεν άντεξα. :Ρ )
ibari Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Επειδή δε βρήσκω να αγοράσω το 1.6, το condition zero παίζει στους server του 1.6;
sokonik_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Επειδή δε βρήσκω να αγοράσω το 1.6, το condition zero παίζει στους server του 1.6; το ιδιο το cz οχι αλλα αν το αγορασεις το παιχνιδι, μεσω στεαμ σου φορτωνει και το 1,6 οποτε με λιγο κατεβασμα μεσω στεαμ θα παιξεις κανονικα και 1,6 (το ιδιο εχω κανει κι εγω)
ibari Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Γίνεται το ίδιο αγοράσεις και το Half Life 2; Βασικά εγώ γουστάρω πιο πολύ το cs source αλλά όλοι οι φίλοι μου παίζουν 1.6, είναι της παλιάς σχολής...
basiloungas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2005 Αν πάρεις το H-L 2 την 1.6 δεν την έχει. Ετσι την πάτησα ego.. Απο ότι ξέρω μόνο μέσω Steam παίζει να πάρεις το 1.6. Παίρνοντας ένα golden ή silver ή bronze πακέτο, δεν είμαι σίγουρος, αρκεί να λέει ότι περιέχει και το back catalogue της Valve μέσα. \ \ \ Έτσι γίνεται, την πατάς αλλά μαθαίνεις!!
Isle Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2005 ibari, το source μου αρέσει και εμένα πιο πολύ αλλά πολλοί λένε ότι το cs 1.6 έχει πιό πολύ δράση .Ετσι κι αλλιώς δεν μου πολυαρέσουν τα cs λόγω διασημότητας, μέχρι και τραγούδι έχει βγεί, έλεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.