Προς το περιεχόμενο

Τί γίνεται με τις μπαταρίες των φορητών?

xaxa1982

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,τι πρέπει να κάνουμε με αυτό το θέμα?Έχει δώσει καμιά εταιρεία πληροφορίες για το πώς πρέπει να τις φορτίζουμε αν τον υπολογιστή μας τον χρησιμοποιούμε περισσότερο σαν desktop PC παρά σαν φορητό?Πρέπει να βγάζουμε το ρεύμα συχνά?Την μπαταρία είναι σωστότερο να την έχουμε πάνω στο σύστημα όταν δουλεύουμε με το ρεύμα ή θα πρέπει να την βγάζουμε?

Ό,τι γνώσεις έχει ο καθένας ας τις παραθέσει για να μη βρεθούμε καμιά μερά με μπαταρία που διαρκει ένα τέταρτο.... :( :( :(

Δημοσ.

kapou iparxei to 8ema ayto kai se allo post.....

genika oi pio polloi proteinoun otan to exeis sti mpriza na min einai i mpataria pano.

episis na jefortizete teleiws i mpataria kata kairous... (psilosixna...)

Δημοσ.

file den kserw ti lene oi etairies,pantws egw to forito mou to xrisimopoiw san desktop edw k dyo xronia sxodon.stin teleutaia diakopi reumatos akouga mousiki gia kana 2 wres. an boithaei auto...

Δημοσ.

Εγώ όταν είμαι σπίτι και θέλω να χρησιμοποιώ ο φορητώ, βγάζω τη μπαταρία και το χω στο ρεύμα απλά. ;)

Δημοσ.
file den kserw ti lene oi etairies,pantws egw to forito mou to xrisimopoiw san desktop edw k dyo xronia sxodon.stin teleutaia diakopi reumatos akouga mousiki gia kana 2 wres. an boithaei auto...

Δηλαδή θες να πεις ότι δε βαριέσαι όταν έχεις την μπαταρία, σε διακοπή ρεύματος!Ή μήπως θες να πεις ότι σε κράτησε 2 ώρες η μπαταρία?Πάντως,αυτό που λες,μου έχει συμβεί και μένα και το ευχαριστήθηκα που είχα υπολογιστή και δεν είχα ρεύμα!Αλλά με τη ζωή της μπαταρίας τι γίνεται?Πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα... :)

Δημοσ.

την μπαταρια εδω και ενα χρονο την εχω παντα πανω για χρηση ups. μιασ και κανω δηπλωματικη με εχει σωσει ουκ ολιγες φορες.πτωση αποδοσης της οσον αφορα την αυτονομια δεν εχω παρατηρηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...