PeiramatoZwo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω για ένα προγραμματάκι, που να ανοίγει αρχεία rar , έχω εγκαταστήσει το winrar αλλά με εκνεύριζει που βγάζει επιλογές στην λίστα όταν πατάς δεξί click με το ποντίκι. Θέλω όσο το δυνατόν ποιο απλό πρόγραμμα, ίσα που να πατάω διπλό κλικ στο αρχείο και να το ανοίγει. Τίποτα παραπάνω. Στην ιστοσελίδα της ΜS προτείνει το winace και άλλο ένα πρόγραμμα.
VasKag Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Θέλω όσο το δυνατόν ποιο απλό πρόγραμμα, ίσα που να πατάω διπλό κλικ στο αρχείο και να το ανοίγει. απο οσο θυμαμαι, αυτο δεν κανει? παραξενο γιατι το winrar ειναι απο το πιο απλα προγραμματα.
PeiramatoZwo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 To winrar είναι ολόκληρο πακέτο, και όπως έγραψα προσθέτει κάποιες επιλογές που δεν θέλω να τις βλέπω...
sot78 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Αν θυμαμαι καλα στο setup του winrar (version 3.20+) εχει επιλογη για λιστα με menu οταν πατας το δεξι κλικ του mouse. Αν οχι τοτε με τα powertools2 μπορεις να αποκρύψεις οτιδηποτε menu σχετιζονται με winrar.
PeiramatoZwo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Hmm tha to psakso, aytes oi epiloges ousiastika me enoxloun. Thanks
MrTryANalyzer Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 που βγάζει επιλογές στην λίστα όταν πατάς δεξί click με το ποντίκι Άνοιξε το WinRAR και πήγαινε Options->Settings έπειτα πήγαινε στη καρτέλα Integration και ξε-επιλέγεις το Integrate WinRAR into shell . Τέλος πάτα ΟΚ και είσαι έτοιμος..
PeiramatoZwo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Thanks MrTry Analyzer, aplos anoiksa ta gavadia mou kata thn egkatastasi opote den evale tis epiloges autes sto menu .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.