lipdim1973 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα πρόβλημα με κάτι βίντεο wmv και θα ήθελα την βοήθεια σας. Κατέβασα αυτά τα video από μια σελίδα που είναι με πληρωμή. Όμως ενώ μπορώ να τα δω κανονικά ,δεν μπορώ να τα επεξεργαστώ με κανένα πρόγραμμα. Ανοίγω το Windows Movie Maker και προσπαθώ να το περάσω μέσα εκεί ,αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα : Δεν είναι δυνατή η εισαγωγή αυτού του αρχείου γιατί προστατεύεται από τη διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων (DRM). Και βεβαια με κανενα άλλο προγραμμα.. Δεν μπορώ να καταλάβω αφού έχω κατεβάσει τα βίντεο κανονικά με κωδικό και όνομα χρήστη ,γιατί να μην είναι ελεύθερο μετά ,αφού το έχει για να το κατεβάσεις ? Μήπως ξέρετε κανένα πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο όπου να μπορώ να περάσω το βίντεο και τους κωδικούς εκεί και να μπορώ να το επεξεργαστώ ? Η αν γίνετε να αφαιρέσω την ασφάλεια αυτήν. Ξέχασα να γράψω πως στο Windows Media Player δεν μου ζητάει κωδικό για να τα δω, παίζουν κανονικά. Ευχαριστώ Δημήτρης.
wiz@rd21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Για προσπάθησε τα AsfTools. Δεν ξέρω αν θα σου λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, αλλά έχει πολλές δυνατότητες επεξεργασίας wmv αρχείων
Slay Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Den nomizo oti mporeis na afaireseis thn prostasia, kapoia stigmh eixa akoysei oti mporoysan na thn bgaloyn apo ta wma , alla oxi apo ta wmv, thn plhroforia poy xreiazetai gia na to paijei thn exoyn fylajei ta win, den jero poy akribos , an einai sto registry h kapoy alloy, pantos ena einai sigoyro , an kaneis freskia egkatastash win den tha mporeseis na ta paijeis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.