Προς το περιεχόμενο

Apath OTE ??? Check this out...

GIA_Blackmore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
de fainete sto analitiko logariasmo auto pou les file mou

Ετσι είναι! Βλέπεις η τέχνη της αρπαχτής είναι μυστικό που πάει από γενιά σε γενιά κλπ κλπ. Δεν τα λένε αυτά. :lol: Σου στέλνουν ένα αναλυτικό λογαριασμό και αν δεν καταλαβαίνεις και τι λέει όπως συνήθως άντε να πείς και κουβέντα. Μιλάμε τώρα για λογαριασμούς σκέτη αφηρημένη τέχνη. Καβουρδισμένους και καλοψημένους και με τα όλα τους. :P

Τέρμα το αστείο. :roll:

Τώρα για την ώρα που δείχνει το τηλέφωνο.

Απ'ότι ξέρω τουλάχιστον από το δικό μου έγραφε πάνω ότι θα ξεκινήσει να δείχνει την ώρα μετά το πρώτο τηλεφώνημα που θα έπαιρνε και αν αυτό υποστηρίζοταν από το κέντρο του οτε και κάτι τέτοια. Μόλις τώρα το κοίταξα και δείχνει την ώρα σωστά. Αρα έχουν καλό ρολόι.

Ομως. Μερικές φορές πράγματι το κοιτάω και δείχνει λάθος την ώρα κατά μια ώρα ή μισή ή και δύο ώρες ακόμα. Προφανός σε κάθε τηλεφώνημα που γίνεται ανάλογα από το κέντρο που γίνεται η κλήση παίρνει και ρυθμίζει την ώρα.

Ομως δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό που σας λέω τώρα δηλαδή αν πράγματι σε κάθε τηλεφώνημα δηλαδή ρυθμίζεται και η ώρα από το ανάλογο κέντρο . Κάποιος ειδικός και γνωρίζων του θέματος θα μας έλεγε ποιό σίγουρα. Εχω να κοιτάξω εδώ και τέσσερα χρόνια τα χαρτιά από όταν το έβαλα αλλά θυμάμε ότι κάπως έτσι γίνεται η δουλειά.

Σας φώτισα εεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για την περίπτωση αυτή έχουμε τα εξής:

1. Άγνωστο από που προέρχεται η διαφορά της ώρας που λες.

2. Το ρολόι στα κέντρα του ΟΤΕ αλλάζει τακτικά έτσι ώστε να συμβαδιζει με την επίσημη ώρα.

3. Όταν εσύ κάνεις την κλήση σου, άσχετα απο την ώρα που σου γράφει το τηλέφωνο ότι έγινε η κλήση στο κέντρο καταγράφεται η σωστή και επίσιμη ώρα. Άρα από τις 10 και μετά αλλάζει η χρέωση.

4. Ένας απλός τρόπος να τσεκάρεις αυτά που σου λέω:

Πραγματοποιείς κλήση προς κάποιο φίλο σου και βλέπεις την ώρα που σου γράφει το τηλέφωνό σου. Αν δεις ότι έχει μεγάλη διαφορά από την επίσημη ώρα τη σημειώνεις και όταν σου έρθει ο λογαριασμός τσεκάρεις τι έχει καταγραφεί.

Δημοσ.

Opoios exei isdn mporei na dokimasei to configuration manager apo to site tis intracom pou deixnei ti xreosi. Ap'oti ksero kai apo ti dokimi pou ekana palia, i xreosi allazei aftomata. Tora fysika exo dsl opote den to psaxno to thema.

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι εχει σχεση το τι ωρα εδειξε η αναγνωριση με την χρεωση του ΕΠΑΚ.μια πληρη αναλυση των κλησεων σου θα το αποδειξει. μου φαινεται οτι οχι αδικα βεβαια εχουμε γινει καχυποτοι και δυσπιστοι. 8)

Δημοσ.

file bart,nomizeis? ti paei na pei nomizeis dld ... kai kapoioi paliotera nomizan pos i gi einai epipedi.

exei mia logiki i skepsi mou ,kathos to clid pernei tin ora apo to kentro tou ote. poios mporei na mou eggiithei loipon oti o ote den xreonei vasei autis tis oras?

Δημοσ.
file bart' date='nomizeis? ti paei na pei nomizeis dld ... kai kapoioi paliotera nomizan pos i gi einai epipedi.

exei mia logiki i skepsi mou ,kathos to clid pernei tin ora apo to kentro tou ote. poios mporei na mou eggiithei loipon oti o ote den xreonei vasei autis tis oras?[/quote']

Αν κατάλαβα καλά πρέπει να έχεις ISDN γραμμή, και το τηλέφωνό σου πρέπει να σου δείχνει την ώρα της κλήσης και τη χρέωση. Αν είναι έτσι, δε μπορείς να δεις τη χρέωση της κλήσης;

Ο ΟΤΕ πάντως χρεώνει με την ώρα που υπάρχει στο κέντρο και η οποία συμβαδίζει με την τρέχουσα ώρα. Αν υπάρχουν διαφορές κάποιων δευτερολέπτων είναι νομίζω φυσιολογικό.

Για να ελέγξεις αν αυτό που σου λέω είναι σωστό, μπορείς να ζητήσεις αναλύτική χρέωση στην οποία θα φαίνονται όλες οι κλήσεις.

Δημοσ.
nai re vaghelas ..ante na to po alli mia fora. POU ksereis esy an tin ora pou exei sto kentro o ote den einai auti me tin ora pou stelnei sto tilefono sou ...

Έχω κάποιο γνωστό που ίσως μπορεί να βοήθησει. Θα ρωτήσω να μάθω τι γίνεται.

Δημοσ.
eksarxeia kanena prob den exoume ... einai pos tin vazei tin ora o ote ana kentro.

Λοιπόν ρώτησα και κάτι έμαθα:

Την ώρα στη στέλνει το κέντρο.

Η ώρα στο κέντρο δεν αλλάζει κάθε μέρα, οπότε αναρωτιέμαι μήπως είναι κάποια ασυμβατότητα του τηλεφώνου σου με το δίκτυο. Το κέντρο είναι αδύνατον να πηγαίνει μπροστά ή πίσω για 40, 50 λεπτά από την κανονική ώρα.

Τέλος για να βεβαιωθείς ,πήγαινε και ζήτα αναλυτική χρέωση για διάστημα μέχρι και σήμερα για να σου φύγει οποιαδήποτε ιδέα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...