tdlabr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μπορείτε να μου πείτε κάποιο καλό Tweaking Software και τι μπορώ να κάνω με αυτό?Αξίχει να το βάλω? Εχω μια nVidia FX5900 Thanks!!
giorgos th. Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 to riva tuner einai apo ta kalytera.tha to vreis http://www.guru3d.com. kaneis apo overclocking mexri ritmiseis sto direct3d,opengl kai alla pio proxorimena.ksekinas apo ta apla prota kai meta sta vathia..
kSiS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 άμα θες την γνώμη μου καλύτερα να μην βάλεις κάποιο πρόγραμμα για υπερχρονισμό. Είναι καλή καρτούλα και δεν αξίζει πραγματικά να υπερχρονιστεί. άμα θες μέγιστες αποδόσεις τα μαγαζιά ανοιχτά είναι. Μετά απο καιρό θα καταλάβεις οτι η κάρτα ήδη έχει φθαρεί και είναι αργά για να την πας στα defaults.
giorgos th. Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 mporei na valei opoio programma thelei kai apla na min kanei overclock.den tha pathaine kai tipota an tin anevaze ligo omos.analoga ti thelei o kathenas.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.