Xvipes Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 kalisperes. pataw ctrl + alt +del k paw sto performance k blepw oti sto pf usage mou leei 650+mb mnimi na xrisimopoieite!paw sta prosesses na dw ti katanalwnei tosi mnimi k blepw oti ola mou ta progs pou trexoun katanalwnoun megaliteri mnimi apo oti tha eprepe!p.x ena apo ta svhost.exe mou katanalwnei 45 mb mnimi i' o explorer.exe mou katanalwnei 47 mb! klp klp den logiko! ekana scan me to kainourgio zone alarm pou exei k antivirus panw afou tou exw kanei mexri k to teleutaio update k den briskei tpt.ekana scan me to ad-aware pro 6 pali me ola ta updates panw k oute ayto briskei tpt.dokimazw na kleisw ola ta progs pou trexoun ekeini tin wra k afinw mono ta teliws basika twn windows k pali auto pou tha kataferw einai na meioso tin mnimi sta 300 peripou!!! kseretai ti mporei na ftaei?logika den einai ios?exw windows xp prof en sp1 p.s kamia fora meta apo kana restart ena apo ta svhost.exe mou katanalwnei 99% apo tin cpu! prwtou kanw format iparxei kamia alli lisi?format eixa kanei prin 1 mina! thanx
kleidokratwr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 gia den dokimazeis me kanena apo ola ta klasika tweakin programs na epile3eis: "clear pagefile at shutdown" mhpws eixei faei kana kolima apo keii? kai kana kana reboot mhpws doulepsei swsta meta. gia kalo kai gia kako katevase kai to spysweeper h to spybot search and destroy. aytata dio pianoun polla pragmatakia pou to adaware agnoei
Xvipes Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 kleidokratwr thanx alla telika anagastika na kanw format k ola diorthothikan.twra ti eftege akoma den exw brei.thanx pantos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.