Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση σχετικά με πληρωμή για βάση δεδομένων

GIORGARAS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

na min kaneis tipota tetoio.

Aston na parei kapoion allo na tou xanaperasei ton apache kai tin mysql

na ton plirwsei kai 30eurw...

Ti sto diaolo,den yparxei kanenas se oloklira Giannena pou na xerei na to kanei?

To xrima prepei na kineitai file mou.

An menei stis ekastote tsepes den kanoume douleia....

Opws episis 8ewrw perito na sou anaferw oti an pas kai tou ta xanaperaseis 8a ton xrewseis 30E....

O tsampas pe8ane edw kai polly kairo.

i texnognwsia plirwnetai adra....

Alliws eipame,xarti-deltio-praktorio...

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι θα πρέπει να πληρώσει κάποιον ειδικό να του ξαναπεράσει τα προγράμματα σε τέτοια περίπτωση, και ότι δεν πρέπει να κάνεις περισσότερα από αυτά που συμφωνήσατε.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μία καλή λύση για γρήγορη εγκατάσταση Php-mysql-apache είναι το xampp: http://www.apachefriends.org/en/xampp.html

Δημοσ.

Koyan είναι αξιόπιστο; αυτή την έκδοση 1.4.10a for win32; έχει PHP 5.0. δεν θα έχω κανένα πρόβλημα; είναι δοκιμασμένο; Φαίνεται πολύ καλό.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δοκιμασμένο είναι. Το χρησιμοποιώ διαρκώς.

Μόνο πρόβλημα: όταν το εγκαταστήσεις, για να έχεις πλήρη υποστήριξη ελληνικών πρέπει να κάνεις τα παρακάτω δύο βήματα:

1) Change the file /xampp/apache/conf/httpd.conf

the line where it says:

AddDefaultCharset ISO-8859-1

make it:

AddDefaultCharset ISO-8859-7

2) Change the file /xampp/mysql/bin/my

(the file has no extension, you have to open first a text editor, and

open it from there)

add the following line, under the rest of "set variable" statements:

set-variable = default-character-set=greek

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ φίλε, με το που τελειώσω την εφαρμογή θα κάνω uninstall αυτά που έχω και θα εγκαταστήσω το πακέτο. Ερώτηση: εκτύπωση από internet explorer προς εκτυπωτή dot matrix είναι σαν φωτογραφία ή κείμενο; Δηλαδή ένα table σαν τι θα το εκτυπώνει φωτογραφία (άρα και μεγάλης διάρκειας εκτύπωσης ή σαν κείμενο); Για να είμαι σίγουρος φτιάχνω να πετάει την μισθοδοσία σε excel αφού αυτό ξέρω ότι χρησιμοποιούν για να γράφουν.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ φίλε, με το που τελειώσω την εφαρμογή θα κάνω uninstall αυτά που έχω και θα εγκαταστήσω το πακέτο.

Γιατι? Άμα αυτά που έχεις δουλεύουν μια χαρά, γιατί να τα απεγκαταστήσεις?

Απλά έχε τις πληροφορίες εύκαιρες και άμα σου χρειαστεί χρησιμοποίησε το πακέτο για να κάνεις την έγκατάσταση. Αλλά μην το κάνεις μόνο και μόνο για να το κάνεις...

Ερώτηση: εκτύπωση από internet explorer προς εκτυπωτή dot matrix είναι σαν φωτογραφία ή κείμενο; Δηλαδή ένα table σαν τι θα το εκτυπώνει φωτογραφία (άρα και μεγάλης διάρκειας εκτύπωσης ή σαν κείμενο); Για να είμαι σίγουρος φτιάχνω να πετάει την μισθοδοσία σε excel αφού αυτό ξέρω ότι χρησιμοποιούν για να γράφουν.

Ευχαριστώ.

Δεν έχω ιδέα πως δουλεύουν οι dot matrix σε εφαρμογές windows. Try and find out :-)

Δημοσ.
Γιατι? Άμα αυτά που έχεις δουλεύουν μια χαρά' date=' γιατί να τα απεγκαταστήσεις?

Απλά έχε τις πληροφορίες εύκαιρες και άμα σου χρειαστεί χρησιμοποίησε το πακέτο για να κάνεις την έγκατάσταση. Αλλά μην το κάνεις μόνο και μόνο για να το κάνεις...

[/quote']

Για να τσεκάρω ότι δουλεύει τέλεια ώστε όταν πάω να βάλω το πρόγραμα να κάνω αυτό το πακέτο εγκατάσταση. Θα το δω στην πράξη με τους εκτυπωτές.

Καλές γιορτές!!!

Δημοσ.

Η δική μου γνώμη για τέτοιες περιπτώσεις πάντως είναι να κοιτά κανείς αν η μια δουλειά που θα κάνει μπορεί να του φέρει άλλες είτε στην ίδια εταιρία είτε σε παρεμφερή κλπ. Μην είμαστε απόλυτοι στις επιλογές ή στα χρήματα που ζητάμε. Επίσης, ο χρόνος που θα ξοδέψουμε είναι δικό μας θέμα και δεν μπορούμε να χρεώνουμε ανά ώρα. Προτείνουμε (καλύτερα εγγράφως) ολοκληρωμένη λύση όσο το δυνατόν αναλυτικότερα και ζητάμε αποδοχή της προσφοράς μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...