matrixlord Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Καλημέρα παιδιά. Πως γίνεται να προσπελάσουμε το χρώμμα ενός pixel μιας εικόνας χωρίς να την βάλουμε σε PictureBox. Μέχρι στιγμής εγώ την έχω βάλει σε PictureBox μετα χρησημοποιώ την μέθοδο Point(x,y). Αυτό είναι αποτελεσματικό αλλά αν θες να σκανάρεις όλη την εικόνα αρκετές φορές το δευτερόλεπτο αργεί πολύ. Thanks in advance
datanet Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Τοτε θα πρεπει να την ανοιξεις σα Binary file και να την διαβαζεις. Αλλα θα πρεπει να ξερεις που ακριβως ειναι τα bytes της εικονας....που αυτο ειναι λιγο μανικι. Και εγω αυτο θελω να κανω τωρα, γιατι αμα παρατηρησεις, αμα θες να κανεις κατι σε εικονα που ειναι σε Picturebox, αυτο θα πρεπει να ειναι εμφανες στην οθονη και οχι καποιο αλλο παραθυρο απο πανω του.
matrixlord Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Το βρήκα αν ενδιαφέρεσαι σε vb.net. Είναι σχετικά γρήγορο και δεν χρειάζεται να εμφανιστεί πουθενά. dim myImage as new bitmap("c:\image"); dim myColor as Color myColor = myImage.GetPixel(x,y) Αν μπορείς δημοσίευσε καμιά πληροφορία σχετικά με το ποιά bytes πειράζεις απο το binary file.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.