dub Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Κατέβασα και εγκατέστησα το World Wind , το πρόγραμμα της ΝΑΣΑ. Κατάλαβε κανένας πως δουλεύει? Σε μένα το μόνο που κάνει όταν του ζητάω κάτι είναι να κατεβάζει αρχεία !!! Στο Program Files/NASA έχει φτάσει ηδη στο 763 ΜΒ! και εγώ συνεχίζω να μη βλέπω τίποτα γιατί οταν του ζητάω κάτι , ολο κάτι θέλει να κατεβάσει !!! Απορω τα 250ΜΒ που είχε το αρχείο εγκατάστασης τι περιείχε !!! Που είναι αυτές οι φοβερές φωτογραφίες που βλέπουμε στη σελίδα του προγράμματος ??? Για βοηθήστε γιατί μου έσπασε τα νεύρα.
DarkOrion Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 emena mou douleuei mia xara. 620MB einai o fakelos tou programmatos. ama koitakseis tis apaitiseis, thelei 2GB xwrou kai sundesi dsl, cable i kaluteri.
dub Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 κλασσική περίπτωση που κάτι δουλεύει στους άλλους αλλα σε σενα πάνε σκατά. Εχω 80Gb χώρου και dsl. Για να καταλάβεις τι εννοώ πως απλά κατεβάζει αρχεία απο το Ιντερνετ. Πάω Wms (Web Mapping Server Browsing). Αφού συνδεθει με τους server βλέπω πολλές επιλογές που φαίνονται ΟΛΕΣ πολύ ωραίες. Πατάω τη πρώτη : Galileo Earth Views. Ωραία λέω. Το επιλέγω. Αρχιζει να κατεβάζει. Οι μπάρες του downloading ολο γεμίζουν. ΠΟΣΕΣ ωρες κρατάει το κατέβασμα. ΠΟΤΕ θα τελειώσει? Υπομονη λέω. Σε μια στιγμή δεν φαίνεται να κατεβάζει κάτι αλλά υπάρχει μια λεπτή μπάρα που αδειάζει-γεμίζει. ΟΛΟ το βράδι αυτό έκανε.!!!! Το πρωι που σηκώθηκα έτσι συνέχιζε.
dub Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 αν μπορείς δώσε μου μια επιλογή (από το μενου, απο τα κουμπακια) να δώ ΚΑΤΙ.
Knorcedger Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 ανοιξε το προγραμμα, πατα το πρωτο εικονιδιο της μπάρας εργασίας, στο πεδίο look for, πάτα athens, και search. Μετα, είτε απλά γυρνας το ροδάκι του ποντικιού σου, είτε αλλάζεις το altitude
dub Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Το έκανα αυτό. Με πάει στο μέρος που θέλω . Ε και. Τι Βλέπεις εκεί. Ενα χάρτη της κακιάς ώρας της περιοχής που ζήτησες και τίποτα άλλο. 830 ΜΒ (τοσο εφτασε σε μένα) για να δώ ένα χάρτη !!! Υπάρχουν προγράμματα γεωγραφίας με 2 ΜΒ που το κάνουν αυτό. Φωτογραφίες απο δορυφόρο έχει??
Knorcedger Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 άλλαξες το altitude? (ή γύρισες το ροδάκι?) Για να δεις σωστές φωτογραφίες πρέπει να κατεβάσεις και το patch 1.2d. Επιπλέον τις πιο καλές φωτογραφίες θα τις δεις στην αμερική. Φαίνεται πόλυ καλά το άγαλμα της ελευθερίας, αλλά μην περιμένεις να δεις τις ακρόπολη, ένα άσπρο πράγμα θα δεις
karib Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 dub κι εγω μαζι σου. Το εβαλα και αγανακτησα. Πολυ αναμονη για το τιποτα. Ισως σε επομενη εκδοση να ειναι πιο γρηγορο και να εχει και τιποτε της προκοπης απο Ελλαδα.
dub Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 πάω για το patch και αν δεν δώ κάτι που να αξίζει πάει για σουτ.
dub Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 κάτι άρχισα να βλέπω! γυρνώντας το ροδάκι του ποντικιού κάνει zoom in και zoom out ΑΛΛΑ πρέπει να περιμένεις αρκετά μέχρι να δεις λεπτομέρειες. Στην αρχή η φωτογραφία είναι θολή αλλά σιγά-σιγά καθαρίζει. Αγαλμα της Ελευθερίας δεν μπόρεσα να δώ οσο και να περίμενα. Ούτε καν στο νησάκι πάνω στο οποίο βρίσκεται δεν εστίασε. Εμένα η απορία μου είναι τα 250 ΜΒ του αρχείου εγκαταστάσης τι χρειάζονται αφου πρέπει να κατεβάσεις περίπου 1GB επιπλέον για να αρχίσεις κάτι να βλέπεις.!!!! Τι στο διάολο εχει στα 250ΜΒ? Να προσθέσω τέλος πως το πρόγραμμα είναι ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ.
dub Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 τελικά με λίγη φαντασία είδα κάτι τύπους να πινουν καφέ σε μια μια απο τις καφετέριες στο Αγαλμα της Ελευθερίας. Είδα και μια ωραία γκόμενα !
karib Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Με φαντασια τα ειδες? Μην το κανουμε σαν την ελληνικη ταινια που οι μισοι εβλεπαν μια ωραια κοπελα και ο τζανετακος επαιρνε κι αυτος τα κυαλια να δει κι εβλεπε ενα γαιδαρο!
karib Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Περα απο την πλακα ομως... στοιχεια απο ελλαδα, ελλιπη, μπαγιατικα εν πολλοις, επαρχια δεν νομιζω να εχει, ζουμ ελαχιστο κλπ βαρυ κι ασηκωτο, οσο δεν παιρνει αλλο... απαιτει την σουπερ dsl και ποιος την εχει... οποτε...αντε γειααα!
Shadowthief Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Ki egw to katevasa , to egatestisa kai ti katalava... Eftasa gyrw sta 600 Mb me download kai den mporesa na katalavw telika pws douleuei. Mou ta zalise kanonika kai to soutara!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.