epote Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Epote θα συνέχισεις για πολύ να μας λές ανόητους και ανώριμους γιατι αρχιζω και εκνευρίζομαι?? nai 10chars10chars10chars
Panahs Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Ρε παιδιά, τελικά να πάω να το δω ή όχι? Με έχετε μπερδέψει... και όχι μόνο εσείς φυσικά αλλά και σε όλα τα σχετικά sites στο internet. Ο ένας λέει ότι είναι πολύ καλό και από κάτω πετάγεται ένας άλλος και λέει ότι δεν βλέπεται... Ο προβληματισμός μου έγκειται κυρίως στο ότι έχω αρχίσει να σκέφτομαι πολύ σοβαρά την κάθε φορά που θα πάω να δώσω 6 και 7 ευρώ για μια ταινία η οποία τις περισσότερες φορές δεν βγαίνει καν όπως την θέλει ο σκηνοθέτης, αλλά όπως επιθυμεί η παραγωγός εταιρία, με αποτέλεσμα να βλέπουμε το κανονικό "προϊόν" όπως το συνέλλαβε ο καλλιτέχνης με 1,5 ευρό (λέγε με "director's cut DVD").
dim_b Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Φίλε μου, αν περιμένεις να συμφωνήσουν όλοι γιά να δεις μιά ταινία, μάλλον δεν θα δεις καμία. Η γνώμη μου είναι να τη δεις και να κρίνεις μόνος σου.
Panahs Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Το κακό δεν είναι ότι οι απόψεις διίστανται, αλλά το ότι είναι εντελώς αντίθετες! Υπάρχει ένας σοβαρός αριθμός ατόμων που πιστεύουν ότι το έργο δεν παλεύεται. Και δεδομένου ότι έχουν σταματίσει να με εντυπωσιάζουν τα χολιγουντιανά εφέ τόσο από τότε που ήμουν 13-15 χρονών δεν μπορώ παρά να τους λάβω σοβαρά υπ' όψην μου. Όσο για το ότι δεν θα δω καμία ταινία, μάλλον έχεις δίκιο, πάω σπάνια πλέον σινεμά. Ανανέωσα και το προηγούμενο post μου. Check it out.
epote Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 panah: an prosekseis tin istoria ton post ton atomon poy katakrinoun to wotw einai anthropoi pou exoun ena "sweet spot" gia xazotainies px tou predator tou arese poly to AvP kai to ID4, tou psilou to van helsing ktl h kritiki sto kinimatografo einai kathara prosopiki ypothesh, des 5-6 tainies, vres me poion apo emas edo mesa (h tous kritikous ekei ekso) simfoneis kai akoloutha ayto, min bgazeis statistikes, an pigenes me statistikes tha eprepe na vlepeis mono teratourgimata tou typou van helsing kai national treasure
qspock Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Εγω θα πρωτεινα να κοιταξεις πιο προσεχτικα ποστ που φερονται πιο αντικειμενικα στην ταινια και αναλυουν τα υπερ και τα κατα της. Κι οχι να μετρας ποστ που την βγαζουν τελειως αχρηστη οι μεν, τελεια οι δε, και να βγαζεις μεσο ορο. Δεν ειναι τιποτα απο τα δυο για μενα, κατι ενδιαμεσο.
predator Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 ο καθενας την γνωμη του λεει. ας πουμε υπαρχουν ατομα εδω μεσα που θα ταθουν υπερ των "κουλτουριαρικων" ταινιων και ταινιων που για να τις καταλαβεις πρεπει να ανοιξεις λυσαρι (lynch κλπ) και ας μην γουσταραν στην τελικη την ταινια μονο και μονο για να διαφοροποιησουν τον εαυτο τους απο την μαζα και να το παιξουν underground, ψαγμενοι κλπ. απο την αλλη ειναι τα ατομα που απλα θα σου πουν αν περασαν καλα η οχι βλεποντας μια ταινια. εγω ας πουμε δεν περασα καλα στο wotw, αντιθετως ειχα το time of my life οταν ειδα το ID-4.η αποκαλυψη του διαστημοπλοιου ειναι κλασεις ανωτερη απο αυτην του tripod στο wotw, to name just one thing. ναι μου αρεσε το ID-4 και το AvP. το πρωτο επειδη απλα με διασκεδασε και το δευτερο επειδη ειμαι fan του ειδους. μου αρεσουν ομως και πιο "σοβαρες" ταινιες, οπως το "das boot" πχ. τι σημαινει αυτο? ΤΙΠΟΤΑ! απλα εχω δικα μου κριτηρια οπως και ο καθενας και καλα θα κανουν μερικοι να καταλαβουν οτι οσο εχουμε δημοκρατια το γουστο ειναι και θα παραμεινει ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ!
psilos2000 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Epote τι λες βρε αγόρι μου ,ποιο van helsing μου άρεσε?! ούτε να το φτύσω.Ο χριστος και η παναγία.Εισαι μεγάλος λασπολόγος. Το τελευταίο block-buster που είδα και ενθουσίαστικα ήταν το batman begins, το αμέσως προηγούμενο το lord 1 και το matrix 1. Αυτα οσο αναφορα για το που ειναι η θέση μου σε σχέση με τα blockbuster. Πάντως πιστεύω οτι αυτη την ταινία μπορει να την απολάυσει κανεις μονο σε cinema με ολα τα κομφορ.
qspock Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Το επίπεδο του Έλληνα θεατή το βλέπουμε όχι από το γεγονός ότι δεν του άρεσε ή του άρεσε κάποια ταινία, αλλά από το ότι βλέπει... ελληνική τηλεόραση Σοφη κουβεντα φιλαρακι Με προσβαλλεις ομως, κι εγω Ελληνας ειμαι αλλα το παλευω, μονο αθλητικα και απαραδεκτους βλεπω απο την ελευθερη ελληνικη TV... ΤΙΠΟΤΑ αλλο!
qspock Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Ενταξει υποκειμενικη η γνωμη και το γουστο του καθενος αλλα ας ειμαστε και λιγοτερο απολυτοι για να βγαζουν συμπερασματα και οι υπολοιποι που θελουν να την δουν. Δε νομιζω οτι η συγκεκριμενη ταινια πρεπει να χαρακτηριζεται απολυτα. Επειδη δηλαδη εχει απογοητευτικο τελος να βγαζουμε σκαρτη ολη την αισθηση και αγωνια που προκαλει κατα την διαρκεια της? Εκτος αν την ειδατε σε κανα μικρο θερινο κι οχι εκει που πρεπει ε?
dim_b Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν έχω δει το AvP, δεν μου άρεσαν τα ID4, Armageddon, Con Air, Pearl Harbor, The Rock (και όλα τα υπόλοιπα του Bruckheimer), θεωρώ ότι το Van Helsing είναι μιά από τις χειρότερες ταινίες που έχω δει (δυστυχώς την είδα μέχρι το τέλος γιατί ήμουν σε ξένο σπίτι ). Μετράει η γνώμη μου γιά το WotW ή θα πρέπει να συμφωνήσω μαζί σας γιά να δείξω το "επίπεδό" μου ως θεατής; :twisted:
_-spooker-_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 ναι αλλα παιδια προτεινω την ταινια να τη δειτε σε αιθουσα με υποδομη σωστη, κατα προτιμηση με THX και καποιο 6.1 ηχοσηστημα, οι 4,7 του παρκ εχουν dolby digital ex ! Re file ti 6.1 se cinema?????????Poso asxetos eisai? ? ? ? Ta cinema exoune 20.5 mhn pw kai parapanw. 6.1 bazoume sta spitia mas.
epote Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 dim: γιατι δεν σου αρεσε? no really please do tell me και σε παρακαλω δειξε μου ελεος με το λογο για τον οποιο τελειωνει οπως τελειωνει. εκτος αν δεν σου αρεσει *ουτε* το βιβλιο οποτε αλαζει το ζητημα
aragorn Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Σοφη κουβεντα φιλαρακι Με προσβαλλεις ομως' date=' κι εγω Ελληνας ειμαι αλλα το παλευω, μονο αθλητικα και απαραδεκτους βλεπω απο την ελευθερη ελληνικη TV... ΤΙΠΟΤΑ αλλο![/quote'] Δεν ήθελα να "τσουβαλιάσω" τους πάντες, αλλά απλώς to make a point, ότι δε χρειάζεται να ψάχνουμε τις αντιδράσεις του θεατή στην Ελλάδα στις κινηματογραφικές ταινίες για να αντιληφθούμε το επίπεδό του. Το δείχνει πολύ πιο καθημερινά και με χειρότερους τρόπους, δεν έχει ανάγκη τον Spielberg Και επειδή βγαίνουμε πολύ off-topic: Απορώ με τις αντιπαραθέσεις που γίνονται γι'αυτήν την ταινία, και κυρίως για τους λόγους που γίνονται. Σε κάποιους μας άρεσε, σε κάποιους δε σας άρεσε. Παρακάτω? Γιατί γίνεται αντιδικία? Πρέπει εμείς σώνει και καλά να τη φτύσουμε επειδή δε σας άρεσε ή πρέπει σώνει και καλά εσείς να την αποθεώσετε επειδή εμάς μας άρεσε? Σοβαρευτείτε. Κινηματογράφος είναι, δεν είναι ποδόσφαιρο που η καλή μπάλα πάνω κάτω είναι κοινός παρανομαστής. Εδώ μιλάμε για είδος διασκέδασης. Μπαίνουν μέσα τα γούστα, πως το λένε. Πώς να το κάνουμε δηλαδή, εμένα μου άρεσε που ήταν εντελώς shallow και hit the nail on the head το σενάριο. Θάνατος στα μυρμήγκια, ούτε γιατί, ούτε πως ούτε τίποτα. Σε αυτούς που δεν άρεσε επικεντρώθηκαν στο γιατί οι εξωγήινοι έκαναν αυτό και δεν έκαναν το άλλο. Ο καθένας βλέπει σε μια ταινία τελικά αυτά που θέλει ο ίδιος να δει. Το ζήτημα είναι να αφήσεις στην ταινία μια ευκαιρία να σου δείξει αυτά που θέλει αυτή, και μετά αποφάσισε αν σου άρεσαν ή όχι.
epote Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 to ekneuristiko einai o "eksipnadistikos" tropos me ton opoio aporiptoun tin tainia. peran tou oti prosvaloun ena vivlio stathmo, ypothetoun oti gia kapoio logo kseroun pos enas eksogiinos tha leitourgouse. EIDIKA otan h eksoghinoi, toso sto vivlio oso kai sth tainia einai apla ena senarioko eurima gia na perasei ena minima. einai to idio ekneyristiko me to na akouo meta to LOTR "re ti moufa htan ayth, ayto einai paramathaki gia paidia" h meta ena james bond "ti le re, gia malakes mas exoun kaneis den mporei na ta kanei ayta" guess what jack ass, thats the point! to oti h tainia einai skinothetimenh poly kala den xoraei kouventa, h skinothesia einai kati pou MPOREI na posotikopoihthei. Tou dim profanos den tou arese h eukolia epilisis tou dramatos kai ta ourliaxta tis pitsirikas, fair enough, alla akoma kai na mhn sou aresoun ayta eisai ypoxreomenos na anagnoriseis thn diskolia kai thn artiotita tou epiteygmatos SIXAINOMAI to podosfairo, pragmatika to apexthanomai, to vrisko anousio kai ilithio, ALLA ayto den simainei oti den sevomai ton kopo kai thn prospathia ton podosfairiston!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.