Snolly Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Όντας ρεαλιστής και ρηχός άνθρωπος ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πόσο πολύ λάτρεψα τις 2 αυτές ταινίες. Δεν μπορώ να περιγράψω δείτε τις και το συζητάμε.
panosp1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 ti proti tin eixa dei tixaia sto filmnet ena mesimeri to 95-96 nomizo.... tin epsaxna pantou na tin do H' na tin agoraso kai tipota.... Telika ti vrika se DVD apo ebay se Australiano format alla epeze se region-2dvd!! apla einai poli wraies tainies kai i 2...
TheBoyFromSalina Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Ειχα δει το Before Sunrise μαζι με μια κοπελα στο σινεμα οταν ειχε βγει. (Δεν προκειται να δω το sequel, παρα μονο μαζι της) Μαγευτηκαμε και οι 2. Πολυ ομορφη ταινια και οι Hawke & Delpy ηταν καταπληκτικοι.
midnight_man Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 παιδιά το before sunrise είναι ο ύμνος στον έρωτα για τους 20άρηδες των 90's. μου είναι αδύνατον να περιγράψω τι σημαίνει για μένα αυτή η ταινία. p.s boy from salina είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με σένα
cronos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Εϊδα πρόσφατα τη δεύτερη ταινία μαζί με μια φίλη μου. Δεν ήξερα για τί πρόκειται, εκείνη όμως ήξερε. Είναι γεγονός ότι η ταινία σου δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς στο τέλος, αλλά γενικά όταν πάω να δω μια ταινία δε μου αρέσει να προβληματίζομαι οπότε απογοητεύτηκα. Άσε που μετά μπήκαν διάφορες ιδέες στη φίλη μου και δε μπορούσα να τη συγκρατήσω.
man_with_no_name Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 paidia ego tis eida se diastima dio imeron kai epatha plaka ..... milame gia tin apoliti aisthisi tou arota kai tis eleutherias pou ksereis oti den odigei pouthena alla den se noiazei sinexizeis... Sto sunset pleon ta pramata exoun allaksei o kathenas exei parei ton dromo tou . Alla i geusi tou anikanopoiitou exei meinei akoma kai stous dio. TO bradi ekeino paramenei aksexasto kai sinexizete stous dromous tou parisiou opou me mpoliko pneuma milane gia tin zoi tous kai tous problimatismous tis ilikias tous.... Taineia gia atherapeuta eroteumenous me tous eksipnous dialogous kai to kalo cinema ...
cronos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Πάντως, αν εξαιρέσουμε τους προβληματισμούς που δημιουργεί, ούτε στη φίλη μου πολύ άρεσε.
midnight_man Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 cronos ο ρόλος των γυναικών είναι να τους μπαίνουν ιδέες. Τώρα γιατί προβληματίστηκες και γαιτί δεν σου αρέσει να προβληματίζεσαι είναι μια άλλη ιστορία. (γιατί αλήθεια; )
cronos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 cronos ο ρόλος των γυναικών είναι να τους μπαίνουν ιδέες. Τώρα γιατί προβληματίστηκες και γαιτί δεν σου αρέσει να προβληματίζεσαι είναι μια άλλη ιστορία. (γιατί αλήθεια; ) Οι γυναίκες είναι πολύ περίεργες. Δεν τις πιάνεις πουθενά. Προτιμώ τους προβληματισμούς να τους αναπτύσω με φίλους παρά να μου τους θέτει ένα υποθετικό σενάριο (μπορεί και πραγματικό βέβαια) σε μια ταινία.
konnak Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2004 Και έτσι έχεις απορρίψει roughly το 70%-80% του παγκόσμιου κινηματογράφου, ή βλέπεις μόνο Πειρατές της Καραϊβικής και Μέρα Ανεξαρτησίας; Σόρρυ κιόλας, αλλά...το επιχείρημά σου άνετα γίνεται δικό μου αντεπιχείρημα... Btw, και οι δύο ταινίες είναι υπέροχες. Αλλά ακαταμάχητα υπέροχες...Να το θέσω ως εξής: όταν γίνει το release από το play, 2 από τα πρώτα DVD θα έρθουν σε μένα (μαζί με τα Ημερολόγια, άντε και κανά Collateral).
Snolly Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 ta dinei apo flevari boxset kai ta 2.
cronos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Και έτσι έχεις απορρίψει roughly το 70%-80% του παγκόσμιου κινηματογράφου, ή βλέπεις μόνο Πειρατές της Καραϊβικής και Μέρα Ανεξαρτησίας; Σόρρυ κιόλας, αλλά...το επιχείρημά σου άνετα γίνεται δικό μου αντεπιχείρημα... Κάπως έτσι είναι, αλλά να μη συνεχίσουμε γιατί δε μου άρεσε η ταινία. Εγώ απλά είπα την άποψή μου. Αυτά. 8)
icedale Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Η ταινία μου άρεσε πολύ. Στην αδερφή μου βέβαια που την είδαμε μαζί, δεν έκανε καμία αίσθηση. Εγω πάλι, την είχα απολαύσει και σκεφτόμουν να πάω να τη ξαναδώ. Τελικά τη κατέβασα απο το internet μέχρι να βγεί σε κανένα dvd και να πάω να βρω και τη πρώτη ταινία. nice one. Με ανατρίχιασε με τον τρόπο που με άφηνε να δω τα συναισθήματα και τις σκέψεις των πρωταγωνιστών.
littlelouievegos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 παιδιά το before sunrise είναι ο ύμνος στον έρωτα για τους 20άρηδες των 90's. Right on spot mate, right on spot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.