athanos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Οταν κανω ενα user account με pass!!! τοτε τα αρχεια στα documents συνηθως γινονται private!!!Πως μπορω οταν βαλω τον σκληρο μου σε αλλο λογισμικο να ξεκλειδωσω και να παρω access ωστε να μπορω να δω τα αρχεια αυτα??? :?: :?: :?: :?:
aciidburn3r Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Οταν κανω ενα user account με pass!!! τοτε τα αρχεια στα documents συνηθως γινονται private!!!Πως μπορω οταν βαλω τον σκληρο μου σε αλλο λογισμικο να ξεκλειδωσω και να παρω access ωστε να μπορω να δω τα αρχεια αυτα??? :?: :?: :?: :?: Αν γινόταν τόσο εύκολα δέν θα είχε και νόημα να κλειδώσεις ένα φάκελο Νομίζω οτι δέν γίνεται
athanos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 ok ενταξει παιδια... τελικα η απορια μου λυθηκε 5 λεπτα μετα που εκανα το post!!! τα αρχεια τα πηρα και τελικα ο φακελος ξεκληδωθηκε.... οποτε aciid μαλλον πως δεν εχει νοημα το κλειδωμα των αρχειων αυτων... και μπωρει να τα δει οποιος να ειναι οταν εχει τον σκληρο σου...
aciidburn3r Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 ok ενταξει παιδια... τελικα η απορια μου λυθηκε 5 λεπτα μετα που εκανα το post!!!τα αρχεια τα πηρα και τελικα ο φακελος ξεκληδωθηκε.... οποτε aciid μαλλον πως δεν εχει νοημα το κλειδωμα των αρχειων αυτων... και μπωρει να τα δει οποιος να ειναι οταν εχει τον σκληρο σου... Αμα είναι έτσι .....τι να πω... Window$ Security σου λέει μετα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.