NoD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Γειας σας αγαπητοί συμφορουμίστες.Το θέμα μου έχει σχέση με το notebook του τίτλου.Το παρήγγειλα εδώ και 12 μέρες περίπου από τον Γερμανό και τελικά αυτό που μαθαίνω κατόπιν εορτής είναι ότι η Fujitsu - Siemens δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη αυτό το μοντέλο στην Ελλάδα και το πιο πιθανό είναι να κυκλοφορήσει κάπου μέσα στα Χριστούγεννα.Επειδή στην Ελλάδα ζούμε και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει,τζάμπα είναι,τη διασταύρωσα την πληροφορία αυτή,όντως ισχύει.Μήπως ξέρει κάνας χριστιανός τίποτα παραπάνω ? Γιατί ο χρόνος με πιέζει αρκετά στο να επιλέξω σύντομα notebook.Ευχαριστώ.
theobabis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δε ρωτας και στο mgmanager? http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=2294
NoD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Θα ρωτήσω και εκεί,αν και δε νομίζω.Λες Πλαίσιο,Γερμανός να μου είπαν μούφες ?
NoD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Έστειλα mail,είμαι πολύ περίεργος να δω την απάντηση τους.Κάποιος άλλος που να έχει παραγγείλει το συγκεκριμένο laptop ?
NoD Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Ενημερώνω και για όποιον άλλο ενδιαφέρεται,ότι η απάντηση από την αντιπροσωπεία είναί ότι το συγκεκριμένο laptop αναμένεται να κυκλοφορήσει 16-20 Δεκεμβρίου με πιο πιθανή τιμή 1599? + φπα.
NoD Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Kυκλοφόρησε εδώ και 4-5 μέρες από το πλαίσιο.Τον αγόρασα την Δευτέρα.Τελική τιμή 1887 Ευρώ.Από αυτόν ποστάρω τώρα.Ο φορητός είναι άψογος,η οθόνη του εκπληκτική και είναι αθόρυβος.Για ένα test drive έβαλα HL2 και έπαιζε πολύ καλά,χωρίς κανένα κόλλημα παρά τις 4200 στροφές του σκληρού.Αυτά και το σκίσιμο συνεχίζεται...
Kostas75 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Πως πάει το Amilo M 1425;;; Εμένα μια χαρά! Μόνο που δοκίμασα να πάιξω ένα παιχνιδάκι (NBA Live 2005) και μόνο που δεν άναψε "φωτιές"! Δεν έπαθε τίποτα αλλά φοβήθηκα και βγήκα στα Windows φοβούμενος για τα χειρότερα (φτου φτου!!!)! Κατά τα άλλα εκπληκτικό και πάρα πολύ όμορφο!...
NoD Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2005 Μια χαρά πάει,δεν έχω κανένα παράπονο.Μη στεναχωριέσαι για τις θερμοκρασίες,είναι σκυλί.Το έχω γονατίσει αρκετά μεχρι τώρα,για πολλές ώρες και συνεχόμενα.Δεν καταλαβαίνει τίποτα.Η οθόνη του πως σου φαίνεται ? Εγω έχω πάθει πλάκα...
Kostas75 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Εξαίσια οθόνη, no doubt! Φτου μη το ματιάσουμε! Που λες το μόνο που με ανησύχησε ήταν η θερμότητα που παράχθηκε όταν πήγα να τρέξω αυτό το παιχνίδι. Δεν έχω ξανακούσει το ανεμιστηράκι να δουλεύει έτσι μέσα. Άσε που η πλαινή αεροδίοδος είχε γίνει καλοριφέρ! Λες να μην ανησυχώ;;;
Kostas75 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Επίσης με τη μπαταρία τι κάνεις; Εμένα μου είπαν να το έχω συνέχεια στο ρεύμα εκτός και αν το χρειάζομαι επειγόντως να λειτουργήσει χωρίς ρεύμα. Μου είπαν είναι το καλύτερο για όλες τις μπαταρίες φορητών. Τι λες πάνω σε αυτό;
NoD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 To καλύτερο πράγμα κάνεις,γιατί αν την έχεις συνέχεια πάνω στο φορητό σταδιακά πέφτει η απόδοση της μπαταρίας.Εγώ την έχω πάνω,γιατί δε γίνεται διαφορετικά.Απλά φροντίζω 2-3 φορές το μήνα να την εκφορτίζω τελείως.Όσο για το για το θόρυβο του ανεμιστήρα μην ανησυχείς.Απλά να προσέχεις να ακουμπάς το laptop σε σκληρή επιφάνεια για να μπορεί να "αναπνέει" από κάτω.
Digital-Entity Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Poia einai ta specs tou foritou autou? Thelo na do tis diafores pou exei me ton Amilo M 1420 pou diatheto. Oson afora tin othoni tou (1420) exo na to leo. Katapliktiki. Mipos symbainei auto dioti einai widescreen kai sikonei analisi megalyteri apo tis koines 15", diladi 1280x800 15.4" enanti 1024x768 15" ????Me liga logia bazoun kalytero panel stis wide apo tis normal?
NoD Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2005 P4 1.8 GHz Centrino 512 MB DDR333 Ati Radeon 9700 128 MB 80 GB HDD 15.4'' Widescreen 1280x800 DVD-R DL 8x H ανάλυση είναι τέτοια έτσι ώστε η οθόνη να λέγεται widescreen,αν και δεν είναι καθαρά widescreen δηλαδή 16:9 αλλά 16:10.Προσωπικά η φωτεινότητα της οθόνης και η ευκρινειά της μου έχουν κάνει μεγάλη εντύπωση.
Kostas75 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2005 NoD ξέρεις τι μάρκα είναι αυτό το DVD+-RW DL που έχει πάνω το F-S μας;;; Κάτι λέει για HL-DT. Τι μάρκα είναι αυτή; Όχι ότι έχω κάποιο παράπονο αφού γράφει και γρήγορα και θαυμάσια μέχρι στιγμής! Αλλά απλά από περιέργεια ρωτάω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.