myst77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 παιδια εχω το NEC ND-3500A εχω γραψει δυο ταινιες σε DUAL LAYER (ενα RIDISK και ενα VERBATIM) . Τα εγραψα προοληπτικα σε 2.4x Στο PC παιζουν τελεια ομως στο επιτραπεζιο προσπαθει να τα αναγνωρισει αλλα τζιφος. Το επιτραπεζιο ειναι DESAY (κλαην μαην αλλα τα διαβαζει ΟΛΑ τα single layer). Τι μπορω να κανω για να τα αναγνωρισει στο επιτραπεζιο; ή μηπως φταιει το επιτραπεζιο και δεν γινεται; Γραφω με το NERO οπου το booktype ειναι ρυθμισμενο σε DVD-ROM Καπου διαβασα οτι το καλυτερο για DUAL ειναι με ISO read και write στο DVD Decrypter
myst77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 εχω το 2.18 σπασμενο απο Liggy Αν εχει καποιος να προτινει καποιο καλυτερο ας μου πει απο που να το κατεβασω
nautilus7 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Πρέπει να επιλέξεις book type DVD-ROM για τα double layer.
myst77 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Πρέπει να επιλέξεις book type DVD-ROM για τα double layer. οπως ειπα και παραπανω αυτο εννοειται πως το εχω κανει
gntelmp Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Για καλύτερη συμβατότητα με τα επιτραπέζια DVD καλό είναι να κάνεις τις ταινίες iso με το ImgTool Classic και μετά burn με το DVD Decrypter.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.