The Crow Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Ξέρετε κάνα καλό site για Pentium M επεξεργαστές;;Να έχει συγκρίσεις με αντίστοιχους Pentium 4 και γενικά να αναφέρει στατιστικά από τις επιδόσεις τους.
The Crow Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Thanks φίλε!! Είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν!!
paperest Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δεν κάνει τίποτα! Είναι πολύ καλός επεξεργαστής! Από ότι ξέρω δεν τον σχεδίασαν οι top ομάδες της intel αλλά κάτι Ινδοί που τους είχαν ξεχασμένους... Αλλά αυτά μπορεί να είναι και φήμες! Πάντως ο φορητός μου κρατάει μέχρι και 6-7 ώρες όταν διαβάζω pdf και σε τυπικές εφαρμογές (office, internet κτλ) είναι πολύ γρήγορος. Σε όσες εφαρμογές βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθεί το HyperThreading, ο desktop μου με P4 στα 2.4GHz (με 800FSB) είναι αρκετά πιο γρήγορος.
georgeadams Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Σχεδιάστηκε στο ερευνητικό εργαστήριο της intel στο Ισραήλ. Το αρχικό project ήταν για ένα επεξεργαστή για ΠΟΛΥ φθηνά μηχανήματα, χωρίς καν ξεχωριστή VGA και ήχο - η CPU θα έκανε ακόμα και αυτές τις δουλειές. Αυτό το project δεν προχώρησε καθώς είδαν πως σε αυτήν την κατηγορία υπήρχαν ελάχιστα περιθώρια κέρδους και έτσι κι αλλιώς καλύπτονταν από τους Celeron (και τους Duron από την AMD). Επειδή όμως η ερευνητική ομάδα είχε ήδη κάνει σημαντικές προόδους, χρησιμοποίησαν την τεχνογνωσία τους και έφτιαξαν τον Pentium M, συνδιάζοντας τα καλά στοιχεία από την αρχιτεκτονική του Pentium 3 και του Pentium 4, προσπαθόντας να αποφύγουν τα μειονεκτήματά τους και δίνοντας μεγάλη σημασία στην χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αυτά...
The Crow Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2004 Βασικά από ότι είδα ο Pentium M 1.7Ghz 2Mb L2 cache άνετα ανταγωνίζεται τον Pentium 4 3.2Ghz και μάλιστα έχει τις ίδιες επιδόσεις!!! Διαψεύστε με αν κάνω λάθος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.