Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα ήχου σε DVD

menios_t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά.

Έχω ένα προβληματάκι και σας παρακαλώ αν μπορείτε να με βοηθήσετε.

Κάρτα γραφικών έχω την Sound Blaster live 5.1 και ηχεία τα Logitech Z-680, το πρόβλημα που έχω και δεν μπορώ να βρω την λύση του είναι ότι ενώ παίζουν κανονικά όταν ακούω μουσική, όταν βάζω το DVD δεν ακούγονται οι συνομιλίες από τους ηθοποιούς ( φαίνεται σαν κάποια ρύθμιση για τον ήχο είναι χαμηλωμένη και δεν ακούγονται οι φωνές ) ενώ όλοι οι υπόλοιποι ήχοι ακούγονται κανονικά.

Όποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

sostos o MY80$ dokimase auto kai an den paiksei gia tsekare ta kalodia tou kentrikou sou an einai swsta synedemena.episis des an sta windows kai sto programma anaparagwghs pou douleueis einai dylwmeno to protypo hxeiwn pou exeis (5.1,6.1 ktl)

Δημοσ.
Hmm, sto speaker test ths creative, to kentriko hxeio akougetai kanonika ?

Το test αυτό πως μπορώ να το κάνω??

Και τα ηχεία δουλεύουν κανονικά όταν ακούω μουσική. Το προβλημα αυτό παρουσιάζεται όταν βλέπω DVD και μάλιστα σε όλα. Στα windows είναι οι ρυθμίσεις για ηχεία 5,1 καθώς και στο πρόγραμμα για το DVD.

Και κάτι ακόμα που πρόσεξα, όταν βγάλεις ένα καλώδιο από τα ηχεία πάνω από την κάρτα ήχου μου κολάει το pc και για να το επαναφέρω πρέπει να κάνω restart αλλιώς δν κάνει τίποτα.

Δημοσ.

an exeis karta hxou ths creative tote kapou sta group icons exei kai ena pou leei creative speaker test h kati tetoio.dokimase to.oso gia to kollhma pou les an synexizei na sto kanei dokimase na apegkatasthseis tous drivers kai na tous ksanavaleis...episis sth mousikh xrhsimopoieitai to protypo m-ch stereo h 6ch stereo enw sthn tainia energopoiountai alloi algori8moi (dts, PL, PLII eksartatai thn tainia) oi ipoioi diaxwrizoun ta kanalia hxou...

Δημοσ.

Έκανα το test που είπε ο MY80$ και ακούγονται μόνο το εμπρός αριστερό και δεξί ηχείο, κανένα άλλο. Τους drivers έχω βαρεθεί να τους βγάζους και να τους βάζω αλλά το πρόβλημα δν λέει να λυθεί.

Καμιά άλλη ιδέα???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...