SeXBOX Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Se afth thn tainia apogoiteftika me ton Nicolas Cage! Mou aresei san ithopios kai merikes apo tis proigoumenes tainies tou(oxi oles) alla afth htan big potato!
HaPagan Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Δημοσ. 30 Μαΐου 2005 Πάντως εμένα μου άρεσε αρκετά η ταινία . Ίσως αυτό να οφείλεται στο είδος της ταινίας που γεινικά με γοητεύει . Δεν ξέρω ...
greekboy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2008 για το καινουργιό τι λέτε?εγώ το είδα και μου άρεσε,αν και λίγο πολυ ηταν σαν το 1ο το ύφος του.... αλλα αυτο που με τρωει...καταλαβε κανεις τι ηταν στην σελίδα 47???
V for Vagelis Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Το 2 δε με ενθουσίασε, λίγο δράση έχει αλλά κατά τ' άλλα δε λέει και τίποτα. Το 1 το είχα ευχαριστηθεί περισσότερο, παρόλο που το είχα δει σε DVD ενώ το 2 σε κινηματογράφο. Γενικά με πείραξαν λίγο οι απίστευτες συμπτώσεις και η ευκολία με την οποία ο Μπεν έλυνε τους γρίφους, ειδικά ο τρόπος με τον οποίο αρχικά καταλήγει στο άγαλμα της ελευθερίας του Παρισιού και στη συνέχεια από εκεί στα δίδυμα γραφεία ή το γεγονός ότι η μητέρα του είναι απ' τους λίγους αρχαιολόγους στον κόσμο που μπορεί να διαβάσει τη γραφή στη σανίδα απλά αμερικανιά.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Το καλύτερο είναι τα περουκίνια του Νικόλα, και στο πρώτο αλλά (μακράν) στο δεύτερο. Κατά τα άλλα, καλό για ποπ κορν και χαβαλέ, αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Κέιτζ δεν έκανε για το ρόλο. Υ.Γ. Ψίλο-νεκρανάσταση, αλλά εύγε στον greekboy για την εφαρμογή της αναζήτησης
Swimmer21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 ρε παιδια τι ηταν τελικα στην σελιδα 47???? (κατι μου λεει πως θα εχει σχεση με την ατλαντιδα) Θα βγει δηλαδη National Treasure 3?
DREAMER2 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 Δημοσ. 1 Μαΐου 2008 το είδα και εγω πρόσφατα.. μια μέτρια ταινία ήταν καλή για να περάσει η ώρα σου.. αν δεν έχεις τίποτα καλύτερο.. κλάσεις ανώτερος ο Ιντιανα από οτι έχω συμπεράνει, όσο περισσότερη διαφήμιση τόσο "πατάτα" και η ταινίες (τις περισσότερες φορές).. ότι είναι καλό συνήθως δεν χρείαζεται τόση πολλή φασαρία....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.