Προς το περιεχόμενο

National Treasure

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Toso aplo ergo pou to perigrafw aneta se mia protasi:

Indiana Jones se senario Dan Brown

xwris tin skinothesia kai to xioumor omws tou Indy kai xwris ton xrono na perasei to TheDaVinciCode-oeides senario ws believable.Tha mou peis,perase to TDC gia pisteuto?Oxi,alla leme twra.Edw

spoileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

kanoun zhthma oti the Decleration of Independence exei merika teleia systimata asfalias kai to klevoun praktika 2!!! THN IDIA MERA!!!TAYTOXRONA!! ME 2 DIAFORETIKOUS TROPOUS!!ELEEEEEEEEEEEEEEEOS

Perito na pw to teleio plot device oti kati toso simantiko to stelnoun gia syntirisi tin imera tou Gala otan oloi oi frouroi einai apasxolimenoi me tous diashmous!!Damn you Jerry Bruckhaimer!!

spoileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

o kakos den itan really evil kakos,i gomena itan palto,o comic relief typos(san ton typo apo to Alias) eixe mono mia asteia skini,though eixe kapws intriguing ploki kai mpolika Bruckhammeriaka effe.Arketi drasi an kai makrosyrti alla katholou xaraktires.Daidalwdes background pou parousiazetai daidalwdes enw einai aploiko.Oi skines me ta stoixeia einai farfetch,really farfetched,aman pia me ton Dan kai tous grifous se tetrastixa me tis polles ermhneies.Den nomizw oti axizei san tainia alla tha kanei mpolike enoikiaseis se DVD(den nomiz omws na to agorasoun kai polloi se DVD)

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μολις μου το δανεισε ενας φιλος να το δω.

Μα καλα, τοσο θορυβο εκανε η ταινια, κι ειμαι ο πρωτος που κανει Post μετα απο 5 μηνες?

Δημοσ.

Βασικά, δεν περίμενα κάτι από τα παραπάνω, όταν έμαθα το στορυ...από τόσες και τόσες ηπείρους πέρασε ο θησαυρός και που κατέληξε,στην αμερική. Εννοείται.

Τα πρώτα σύννεφα ήρθαν στην πολύ αρχή, όταν ...

[σποιλερ]

ο κειτζ είναι μέσα στην σάρλοτ και προσπαθεί να λύσει τον γρίφο. Και από το σιδερένια πένα, που αρχίζει να σκέφτεται μήπως είναι σίδερα, ή φυλακή καταλήγει, ω του θαύματος, στο οτι πρόκειται για κάτι ΤΟΣΟ δυνατό οσο τα σίδερα. Και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς, κάτι τόσο δυνατό όσο τα σίδερα? Μα μια συμφωνία, αγαπητέ...

[/σποιλερ]

Απο κει και πέρα άρχισα απλά να βλέπω τι γίνεται, χωρίς ουσιαστικά να παρακολουθώ χωρίς ποτέ να ενδιαφερθώ για τους χαρακτήρες ή για το στόρυ. Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι είναι μια ταινία της Disney. Και σαν όλες τις ταινίες της Disney βλέπετε ευχάριστα, και μετά λες, πω ρε γμτ ποιος ξυπνάει για δουλειά αύριο.. Προσωπικά, 5/10, για 1-2 σκηνές δράσης, την σεκάνς που περιγράφει στον κειτζ τι παίζεται μέσα στο μουσείο, μερικές ατάκες του αστείου της παρέας και για την Ντιόν με στενό τζιν..

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τους φίλους παραπάνω και να προσθέσω ότι προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι μια μέτρια ταινία.

Το Indiana Jones είναι κλάσεις ανώτερο από όλες της πλευρές και μπορείς να το δεις άνετα όταν δεν έχεις να δεις κάτι άλλο.

Δημοσ.

Poly doros gia to tipota. Mia apli hollywoodiani fouska. Poly metria tainia. O Cage 8areis & variotan na peksei stin tainia. Den eixe tin trella & ton en8ousiasmo pou ws syni8os exei (eixe mallon).

Δημοσ.

Εμένα πάλι μου άρεσε.Μια χαρά ήταν η ταινία,περνάει όμορφα η ώρα και έχει αρκετό σασπένς.Ο Νίκολας είναι πολύ καλός (κλασσικά)..

Μια καλή περιπέτεια που αξίζει να την δεί κάποιος σε dvd.

Από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή στα Βίντεο κλάμπς..

Δημοσ.

Παιδια την ειδα και επεσα σε τρομερη απογοητευση.

Αν και ο κειτζ ειναι καλος, εδω μαλλον βαριονταν.

Δεν μπορεσα, εκανα συγκριση με Indiana Jones, και ασε...

Που χιουμορ, που σεναριο, που σκηνοθεσια, που ατμοσφαιρα...

Τι να πω, πολυ ψευτικη ρε παιδια...

Κριμα, μπορουσε να ειναι καλυτερη.

Μου φαινεται σαν τα indiana jones δεν θα ξαναβγουν ταινιες...

Δημοσ.
Παιδια την ειδα και επεσα σε τρομερη απογοητευση.

Αν και ο κειτζ ειναι καλος' date=' εδω μαλλον βαριονταν.

Δεν μπορεσα, εκανα συγκριση με Indiana Jones, και ασε...

Που χιουμορ, που σεναριο, που σκηνοθεσια, που ατμοσφαιρα...

Τι να πω, πολυ ψευτικη ρε παιδια...

Κριμα, μπορουσε να ειναι καλυτερη.

Μου φαινεται σαν τα indiana jones δεν θα ξαναβγουν ταινιες...[/quote']

Μα είναι λάθος να συγκρίνουμε με ταινίες της κλάσης του Ιντιάνα Τζόουνς.

Αδικούμε έτσι μια ταινία η οποία κινείται στον χώρο του μέτριου.

Οι ταινίες του ιντιάνα τζόουνς έγιναν θρύλος ρε συ..

Τέτοιες ταινίες σπάνια βγαίνουν μια στο τόσο!

Τι συγκρίνεις τώρα ,μια ταινία blockbuster που βγήκε για να καλύψει τα κενά των dvdclubs για το 2005 με ταινία που έχει μείνει στην ιστορία !

Δημοσ.

Symfonw apolyta kai epauxanw oti den sygkrinetai to National Treasure me kanena Indiana Jones parolo pou h tainia promotaristike ws adventure / treasure search mono pou mas proekypse na einai oloklhrh gyrismenh mesa se perivalon polhs.

Auto pou exw na parathrisw apla einai oti ektos ton allwn proekypse na einai kai ligo filomaswnikh... Akous ekei na xrhzei ton pitsirika sthn arxh ws synexisth twn naitwn ipotwn kai eleu8erw-tektonwn... H pitsirikaria pou ta eide auta 8a poro8hke...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...