Προς το περιεχόμενο

Torrent ερωτήσεις

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ta torrents einai poli kali fasi,oyte fobasai na min kleisei ti sundesi toy o typos me ton opoio exeis syndethei (opws symbainei se dc++ klp) alla oyte exeis tin terastia anamoni toy emule mexri na parei mpros. Stin arxi poy den eixa empeiria me ta torrent moy fainontan kai mena blakeia giati katebaza apo dimosious tracker stous opoious i analogia seeders/leechers itan epiikws xalia opote kai oi taxytites itan gtp, mwlis katafera na graftw se kalous prive tracker tote katalaba ti exana, minimum speed 20ari

kai arketes fores apo 30 kai panw

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

na mai kai egw:)

exw vrei dyo diaforetika faq oso anafora tis ports pou prepei na kanw forward kai exw parathrhsei to e3hs.sto ena mou leei oti to kalytero einai na anoiksw tis ports 6881-6889 kai sto allo leei oti prepei na anoiksw mia port anamesa se 49152 kai 65535.pio apo ta dyo einai to swsto kai epishs an prepei na anoiksw toses ports osoi einai kai oi trackers stous opoious eimai syndedemenos?epishs apo ti e3artate h taxythta pou pianw?eyxaristw

Δημοσ.

το ποια port θα ανοιξεις δε εχει σημασια,η default στα τορρεντ ειναι η 6881 αλλα για μεγάλυτερη ασφάλεια την αλλάζεις σε οποιοδήποτε επιθυμείς και φυσικά οχι δεν ανοιγεις τόσες πορτες όσοι οι τρακερ που συνδέεσαι.Η ταχύτητα εξαρτάται κατά κύριο λόγο από την αναλογια seeders/leechers

Δημοσ.

kapioi ISPs sto ekswteriko ksekinhsan na kleidwnoun ta ports twn torrents an kai auto einai paranomo, opote symfwnh8hke na xrhsimopoiountai 10-15 tyxaia ports apo ton ka8ena sthn perioxh 49152 through 65535 me apotelesma na paraplanoun tous ISPs kai na mhn kleidwnoun alla ports!

Δημοσ.

Το μόνο "κακό" με τους private trackers είναι ότι πρέπει να διατηρείς υψηλό ratio (για τους αρχάριους=> αναλογία download/upload). Κάτι που φυσικά το κάνω κι εγώ, αφού τελειώσω να κατεβάζω ένα torrent το αφήνω να κάνει seed για μέρες, αλλά αν θες να κατεβάζεις αποκλειστικά απο private, είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσεις υψηλό ratio όταν κατεβάζεις με 35 και ανεβάζεις με 10.. Οπότε αναγκάζομαι κάποια στιγμή στον private να αφήνω μόνο να ανεβάζει, και να κατεβάζω απο public..

ΥΓ. @ksessalonikios Εσύ είσαι που ανεβάζεις παιχνίδια του ΑΡΗ?? Παρατήρησα σε κάποια απο τα ματς απο ένα σημείο και μετά χάνετε λίγο συγχρονισμός εικόνας/ήχου.. Νόμιζα ότι το πρόβλημα υπήρχε μόνο με τη δική μου τακτική, εσύ που χρησιμοποιείς deck DVD-Recorder ήλπιζα ότι δεν θα υπήρχαν τέτοια προβλήματα.. Anyway, keep up the good work

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς το bitlord τότε αναλαμβάνει αυτόματα να κατεβάσει τα σπάνια μέρη ενός αρχείου που κατεβάζεις ανάλογα με την ζήτηση,πίστεψε με ποτέ δεν θα απογοητευτείς έχω κατεβάσει 138GB και ποτέ δεν κόλλησε πουθενά...

Δημοσ.

ΦΙΛΟΙ Απότι εχω καταλαβη μονο με το OFFICIAL (Πληρωμένο-Commersial Client Version 1.1)αποκτούμε Δικαιώματα πλήρους χρήστη. Κατά τα άλλα θα βαρεθήτε να

νομίζεται ότι ρυθμήσατε κάτι και να βλέπεται το ανάποδο.

Το Ratio UP/DOUN 380/120 με adsl 384/128 δευλευη ΤΕΛΕΙΑ.

Δημοσ.
ΥΓ. @ksessalonikios Εσύ είσαι που ανεβάζεις παιχνίδια του ΑΡΗ?? Παρατήρησα σε κάποια απο τα ματς απο ένα σημείο και μετά χάνετε λίγο συγχρονισμός εικόνας/ήχου.. Νόμιζα ότι το πρόβλημα υπήρχε μόνο με τη δική μου τακτική, εσύ που χρησιμοποιείς deck DVD-Recorder ήλπιζα ότι δεν θα υπήρχαν τέτοια προβλήματα.. Anyway, keep up the good work

εγώ ειμαι αυτός,ο ελαχιστος ασυγχρονισμός που υπαρχει σε μερικά παιχνίδια οφείλεται στο encoding, το αρχικό dvd που κρατάω για τη συλλογή μου δεν εχει τετοιο πρόβλημα. Αλλά πιστεύω ο ασυγχρονισμός είναι ελαχιστότατος και δεν δημιουργεί πρόβλημα στην παρακολούθηση

SORRY για το offtopic !!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Παιδιά, για να μην αναγκαστώ να κλειδώσω το topic, ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ LINKS, ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ INVITATIONS για private trackers. Είναι ενάντια στους Όρους Χρήσης του forum.

Ήδη έχω σβήσει δύο (2) τέτοια μηνύματα. Μην με αναγκάσετε να το κλειδώσω, το topic είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να ρωτήσουν για το bit torrent (ως πρωτόκολλο και ως clients).

Δημοσ.

μπορει καποιος να μου πει σας παρακαλω γιατι οταν κατεβαζω αρχεια ωρες ωρες κατεβαζει με 1-2 kb/sec ?!?!?!?! Ειναι φυσιολογικο αυτο ? μπορω να κανω κατι για αυτο να αλλαξει ? Χρησιμοποιω το bitcommet και το *** deleted *** για να βρισκω τα αρχεια...any ideas ?!?!?! τι ρυθμισεις πρεπει να κανω ?

Δημοσ.

1. πιστεύω εδώ http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=61 θα σας λυθούν καποιες απορίες (τουλάχιστον έτσι ειχε γίνει με 'μένα)

2. άμα gaga το φαινομενο ειναι για περιορισμένο χρονικό διαστημα και μετά η ταχύτητα αυξάνεται σε ''λογικά'' πλαίσια τότε ίσως να φταίει οτι υπαρχουν ελαχιστοι seeders και πολλοι leechers,σ΄αυτήν την περιπτωση δεν μπορεις να κανεις τίποτα, μονο να περιμένεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...