bthebest Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 κοίτα φίλε μου δεν έχω την τρομερή εμπειρία αλλά πιστεύω πως αυτο που σου συμβαίνει είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν ξέρω να στο εξηγήσω με τους σωστούς όρους απλά το ul που μπορείς να κάνεις ανά torrent εξάρταται απο τους seeders και leechers του αρχείου καθώς κ από την "διάθεση" τη σύνδεσης σου εκείνη την ώρα. Αν παρατηρήσεις για να πιάσεις το μέγιστο ul(στην θεωρία πάντα) πρεέπει να έχει πολλά ενεργά torrents....ελπίζω να βοήθησ λίγο ---------- Προσθήκη στις 12:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:43 ---------- παίδες θέλω να ρωτήσω και εγώ κάτι, συγγνώμη αν υπάρχει ήδη σε post απλά δεν το βρήκα....είναι η τροποποίηση του "net.max half opened" connections(στο advanced settings to μtorrent)έχω διαβάσει διάφορα άρθρα περι του τι είναι αυτο κ πως χρησιμεύει κ πως η Μ$ το έχει διορθώσει στα 7 κλπ κλπ. Η απορία μου είναι η εξής πώς μπορώ να γνωρίζω τι τιμή να βάλω στο μtorrent????? εγώ απλά δοκιμάζω κάποιες τιμές κάνω κ μια επανεκίνηση αλλα δεν νομίζω πως ωλέπω την διαφορά που θέλω....
sam sam Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 για καποιο λογο δεν μπορω να "κανω upload " τα τορρεντ που εχω κατεβασει.χθες εβαλα το μtorrent να κατεβασει κατι και μολις ολοκληροθει η ληψη να κλεισει ο υπολογιστης... σημερα δεν ανεβαζει τιποτα... το να μην υπαρχει καποιος/καποια που να θελει, μαλλον , αποκλειεται... καμια ιδεα; υ.γ. αν κατεβασω τωρα κατι κανω κανονικα upload. το προβλημα ειναι με τα παλια... εκανα επανεκκινηση υπολογ./μtorrent αλλα παλι μια απο τα ιδια... οι τρακερσ ειναι πολυ (ωστε να παιζει καποιο προβλημα με συγκεκριμενο) κοίτα φίλε μου δεν έχω την τρομερή εμπειρία αλλά πιστεύω πως αυτο που σου συμβαίνει είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν ξέρω να στο εξηγήσω με τους σωστούς όρους απλά το ul που μπορείς να κάνεις ανά torrent εξάρταται απο τους seeders και leechers του αρχείου καθώς κ από την "διάθεση" τη σύνδεσης σου εκείνη την ώρα.Αν παρατηρήσεις για να πιάσεις το μέγιστο ul(στην θεωρία πάντα) πρεέπει να έχει πολλά ενεργά torrents....ελπίζω να βοήθησ λίγο το προβλημα ειναι πως ολο αυτο γινεται αν βαλω τον υπολογιστη να κλεισει αμεσως μετα το κατεβασμα το αρχειου... αν απλα το αφησω να κατεβει 100% και μετα κλεισω εγω το υπολογιστη, τον ξανακλεισω και επειτα ανοιξω το μtorrent τοτε κανει μια χαρα upload. για παραδειγμα κατεβαζω ενα αρχει απο το pc και ταυτοχρονα απο το κινητο μου, το οποιο εχει πολυ ζητηση και πω να κλεισει ο υπολ. μονος του, επειτα απο το ξανανοιγμα του σταματαει το upload ενω το κινητο δινει την ιδια στιγμη σε * ατομα απο την ιδια παντα συνδεση.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ το προβλημα λυθηκε ! τελικα η λυση ηταν πολυ απλη: μαρκαρισμα των αρχειων και επιλογη "εξαναγκασμενη εκκινηση" ... και πλεον ανεβαινουν ολα κανονικα μηπως ξερει κανεις τι ακριβως "λεει" στο προγραμμα αυτη η επιλογη ( "εξαναγκασμενη εκκινηση" ) δηλαδη τι ειχαν παθει και επρεπε να την επιλεξω, τι διορθωνει;
umaga Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ναι ειναι καινουριο οταν κανεις το μτορρεντ εγκατασταση σου βγαζει αυτο το παραθυρο αμα κανει το τεστ τοτε ρυθμιζει μονο του τν μεγιστο αριθμο τορεντ που μπορει να ειναι ενεργα και την ταχυτητα upload κλπ... :-):-)
1000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 ναι ειναι καινουριο οταν κανεις το μτορρεντ εγκατασταση σου βγαζει αυτο το παραθυρο αμα κανει το τεστ τοτε ρυθμιζει μονο του τν μεγιστο αριθμο τορεντ που μπορει να ειναι ενεργα και την ταχυτητα upload κλπ... :-):-) Άλλο είναι το θέμα. Ενώ έχω πράσινο που σημαίνει πως είναι ok η σύνδεση, (και είναι) στο τεστ η θύρα υποτίθεται πως είναι κλειστή. Δεν είναι όμως. (!)
Tzela Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Ενώ χρησιμοποιούσα για πολύ καιρο το μ-torrent τον τελευταιο μηνα κανει οτι ξεκινα να κατεβάζει τα αρχεια και μετα βγαζει ενα κουτακι που λεει οτι το συστημα δεν ειναι σε θεση να εντοπισει την καθορισμενη διαδρομη δισκου.Τι εχει γινει;;;;;;;;;
dermitzos Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Δημοσ. 31 Μαΐου 2010 Είσαι μετά από format; Μήπως έχεις άλλη ip και η 45001 είναι ανοιχτή για άλλη ip;
1000 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Είσαι μετά από format;Μήπως έχεις άλλη ip και η 45001 είναι ανοιχτή για άλλη ip; Όχι δεν είμαι από format.Απλή αναβάθμιση του μTorrent. Έχω κάνει κανονικά port forward, κατεβάζω με πολλά και στη περίπτωση που αλλάξω πόρτα τρώω κόκκινο. Με λίγα λόγια δουλεύει κανονικότατα. Απλά δε το παραδέχεται.
NickMrg Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα! Εγώ έχω ένα πρόβλημα το οποίο εμφανίστηκε μετά από προσπάθεια μου να δοκιμάσω και άλλα προγράμματα(χρησιμοποιώ το mtorrent). Όταν λοιπόν πάει το πρόγραμμα να ανοίξει το torrent μου βγάζει αυτό το μήνυμα "Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του C:\Users\Nick\AppData\Local\Temp\[isoHunt] Pro_Evolution_Soccer_-_PES_2010_[FULLRiP_-_RELOADED].5666506.TPB-6.torrent , επειδή δεν υπάρχει η σχετική βοηθητική εφαρμογή. Αλλάξτε το συσχετισμό τις προτιμήσεις.". Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Υ.Γ. Συγγνώμη αλλά μόλις γράφτηκα στο forum (είναι η πρώτη φορά, δεν έχω εμπειρία από forums) και μάλλον δεν είναι το σωστό μέρος για να ρωτήσω για το πρόβλημά μου, αλλά δεν μπορούσα να βρω που αλλού να παραθέσω το μήνυμα μου! Ευχαριστώ για την κατανόηση!http://www.insomnia.gr/forum/images/icons/1.png
NickMrg Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα! Εγώ έχω ένα πρόβλημα το οποίο εμφανίστηκε μετά από προσπάθεια μου να δοκιμάσω και άλλα προγράμματα(χρησιμοποιώ το mtorrent). Όταν λοιπόν πάει το πρόγραμμα να ανοίξει το torrent μου βγάζει αυτό το μήνυμα "Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του C:\Users\Nick\AppData\Local\Temp\[isoHunt] Pro_Evolution_Soccer_-_PES_2010_[FULLRiP_-_RELOADED].5666506.TPB-6.torrent , επειδή δεν υπάρχει η σχετική βοηθητική εφαρμογή. Αλλάξτε το συσχετισμό τις προτιμήσεις.". Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Υ.Γ. Συγγνώμη αλλά μόλις γράφτηκα στο forum (είναι η πρώτη φορά, δεν έχω εμπειρία από forums) και μάλλον δεν είναι το σωστό μέρος για να ρωτήσω για το πρόβλημά μου, αλλά δεν μπορούσα να βρω που αλλού να παραθέσω το μήνυμα μου! Ευχαριστώ για την κατανόηση!http://www.insomnia.gr/forum/images/icons/1.png
umaga Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 δοκιμασες να διαγραψεις το συγκεκριμενο τορρεντ και να το ξανα βαλεις απ την αρχη? αν στο κανει σε ολα τα τορρεντ τοτε δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση το μτορρεντ
umaga Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2010 δοκιμασες να διαγραψεις το συγκεκριμενο τορρεντ και να το ξανα βαλεις απ την αρχη? αν στο κανει σε ολα τα τορρεντ τοτε δοκιμασε να κανεις απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση το μτορρεντ
greekparot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Κατεβαζω με mtorrent ενα πολυ γνωστο προγραμμα και εχει ολοκληρωθει το 99,9%. Ενω σε ολη την φαση του download επερνε σχεδον ολη την ταχυτητα, τωρα γι'αυτο το 0,1% περιμενω πολυ ωρα και με ταχυτητα απο 0 εως 0,1kb/s. Τι μπορω να κανω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.