Alexis407 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 pio einae kalhtero bitcomet h mtorrent k giati???
InviS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 pio einae kalhtero bitcomet h mtorrent k giati??? εγω θα προτεινα μtorrent γιατι ειναι πολυ πιο ελαφρυ.σαν εμφανιση προτιμω bitcomet αλλα τι να το κανω αν μου μαμαει την ram
Exoskeletor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 +1 sto utorrent (etsi legete, to m to eliniko to exoun balh gia omorfia epeidh eine san u trabhgmeno)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 +1 sto utorrent (etsi legete, to m to eliniko to exoun balh gia omorfia epeidh eine san u trabhgmeno) To μ το έχουν βάλει επειδή διεθνώς είναι το έμβλημα του μικρο (mikro). Yποδηλώνει το μικρό μέγεθος και τις ελάχιστες απαιτήσεις που χρειάζεται το πρόγραμμα για να δουλέψει (κι όχι επειδή είναι σαν u τραβηγμένο).
Exoskeletor Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 kala pou mou to eipes (To exoun balh omos kai epeidh miazh me u etsi den eine?)
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2006 Eίπαμε όχι το μ σημαίνει μικροσκοπικό... άμα ξέρεις φυσική μπορείς να το καταλάβεις και από τα προθέματα π.χ. Μέγεθος Συμβολισμός [...] kilo k centi c mili m micro μ nano n [...]
numca_of_cs Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 χαίρετε παίδες! ερώτηση: μπορώ να εμπλουτίσω το τορρεντ μου με περισσότερους τράκερς? δηλαδή: να χρησιμοποιήσω τις πληροφορίες που έχει το ίδιο αρχείο σε άλλα σιτε, και να τις περάσω στο τόρρεντ με το οποίο κατεβάζω αυτήν την στιγμή για να κατέβει πιο γρήγορα το αρχείο...ε?
mitsakosjr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 πως γινετε ρε Gantalf_4 αυτο που leei o numca_of_cs
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 χαίρετε παίδες!ερώτηση: μπορώ να εμπλουτίσω το τορρεντ μου με περισσότερους τράκερς? δηλαδή: να χρησιμοποιήσω τις πληροφορίες που έχει το ίδιο αρχείο σε άλλα σιτε, και να τις περάσω στο τόρρεντ με το οποίο κατεβάζω αυτήν την στιγμή για να κατέβει πιο γρήγορα το αρχείο...ε? Μπορείς, με την προϋπόθεση ότι σε αφήνει το ίδιο το torrent. Εξηγούμαι, σε πολύ απλά λόγια: Μερικά torrents έχουν ως ενεργοποιημένη σήμανση (flag) την ιδιότητα private. Αυτά δεν δέχονται διαμοιρασμό εκτός του αρχικού (originating) tracker. Αυτά, επακόλουθα, δεν μπορούν να προσθέσουν trackers. Δεν είμαι κοντά στον υπολογιστή μου και δεν μπορώ να είμαι ακριβής αλλά έχω την εντύπωση ότι στο Azureus (δεν μπορώ να μιλήσω για άλλους clients) γίνεται. Αν θυμάμαι καλά, η προσθήκη γίνεται με δεξί κλικ στο αρχείο torrent, Advanced > Add tracker... αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αν σε ενδιαφέρει, μπορώ να το γράψω το απογευματάκι από το σπίτι.
kostas111 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 αν το βρείς το ίδιο αρχείο από άλλο tracker το μtorrent το κάνει αυτόματα. Δηλαδή:κατεβάζεις ένα αρχείο... το βρίσκεις και σε άλλο tracker. Προσπαθείς να το διπλο-κατεβάσεις και σου λέει το μtorrent ότι είναι το ίδιο θέλεις να εμπλουτήσεις τους trackers? τόσο απλά. επίσης η επιλογή enable dht βοηθάει (νομίζω)... αυτα για το μtorrent!
georgehelloween Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια!!! εχω ενα προβλιμα με το firewall δν με αφινει να κατεβαζω ταινιες απο το torrent τι να κανω ρε παιδια ? ξερει κανεις τιποτα ???εφχαριστω
status Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια!!! εχω ενα προβλιμα με το firewallδν με αφινει να κατεβαζω ταινιες απο το torrent τι να κανω ρε παιδια ? ξερει κανεις τιποτα ???εφχαριστω Σε λάθος φόρουμ το λες.
CROM271 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 καλησπερα παιδια!!! εχω ενα προβλιμα με το firewallδν με αφινει να κατεβαζω ταινιες απο το torrent τι να κανω ρε παιδια ? ξερει κανεις τιποτα ???εφχαριστω Βαλε το προγρμμα torrent που χρησιμοποιεις στις εξαιρεσεις του firewall.
sam sam Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 για καποιο λογο δεν μπορω να "κανω upload " τα τορρεντ που εχω κατεβασει. χθες εβαλα το μtorrent να κατεβασει κατι και μολις ολοκληροθει η ληψη να κλεισει ο υπολογιστης... σημερα δεν ανεβαζει τιποτα... το να μην υπαρχει καποιος/καποια που να θελει, μαλλον , αποκλειεται... καμια ιδεα; υ.γ. αν κατεβασω τωρα κατι κανω κανονικα upload. το προβλημα ειναι με τα παλια... εκανα επανεκκινηση υπολογ./μtorrent αλλα παλι μια απο τα ιδια... οι τρακερσ ειναι πολυ (ωστε να παιζει καποιο προβλημα με συγκεκριμενο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.