Freakster Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2006 Εγω ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο, μια γενική ερώτηση που ίσως να έχετε ξανα απαντήσει.. Κατέβασα το bitcomet.. Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιώ; Εννοείτε πως δε μιλάω για τα αρχεία που κατεβάζω (τα οποία σκανάρω με δύο antivirus) αλλά μήπως ανοίγει τίποτα πόρτες στον υπολογιστή που μπορεί να τις εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε; Γιατί firewall έχω, αλλα και αυτό τι να σου κάνει αν δίνεις άδεια στο καθε bitcomet για incomming συνδέσεις..
takis456 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 tolis_21 αυτό γίνεται όταν πας με τον windows explorer για να δεις τα αρχεία ή όταν πατάς δεξί κλικ και μετά "Open Containing Folder"?
takis456 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Freakster όλα τα προγράμματα ενδέχεται να παρουσιάσουν κάποιο πρόβλημα ασφαλείας όσο ασφαλές και να θεωρούνται. Το τελευταίο πρόβλημα ασφαλείας του bitcomet εμφανίστηκε τον Ιανουάριο. Κάποιος μπορούσε να φτιάξει ένα torrent και να εκτελέσει κώδικα στον Η/Υ σου όταν το άνοιγες με το bitcomet. Γενικότερα όμως τα 3 πιο γνωστά (utorrent, azureus, bitcomet) θεωρούνται αρκετά ασφαλές.
tolis_21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2006 afto ginetai otan pao na anoixo to fakelo genikotera.mou emfanizei ola ta arxeia kai meta apo 2 sec mou vgazei to minima.otan metafero ta arxeia se allo fakelo anoigoun kanonika
ItsToasted Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 To na sou anaferoun tracker ektos tou pm apagoreuetai. Tora dokimase na valeis auto pou psaxneis sto google kai tin leksi torrent apo dipla. Etc exw vrei polla torrs apo trackers pou den tous iksera.
sa3rdna Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2006 καλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι? δοκίμασα το μtorrent και συγκεκριμένα προσπάθησα να κατεβάσω τα vista στην έκδοση 5472, αλλά η ταχύτητα σερνόταν, γνωρίζει κανείς το γιατί? επίσης πολλές φορές μου κολλούσε τελείως και μου έσπασε τα νεύρα.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν, έχω μια απορία έχω το μTorrent και στις επιλογές το DHT μου είναι ενεργοποιημένο... Και πιστεύω ότι είναι πολύ χρήσιμο για αυτο δεν το απενεργοποίησα..Πολλά μέλη πιστεύουν ότι το DHT δεν είναι καλό να είναι ενεργοποιημένο όταν κατεβάζουν από προσωπικό tracker... Πείτε απόψεις
Greek-Lord Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 το DHT ΠΡΕΠΕΙ να είναι ενεργοποιημένο,σύμφωνα με τους κανονισμούς των private trackers.
Nik0s Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 to DHT simainei Distributed Hash Table alla den mporw na katalabw ti einai kai se ti akrivws exypiretei.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 to DHT simainei Distributed Hash Table alla den mporw na katalabw ti einai kai se ti akrivws exypiretei. σύντομα θα προστεθούν και στον οδηγό 4.1 Τι είναι το DHT? DHT είναι ένας τρόπος για να επικοινωνούμε με άλλους χωρίς την μεσολάβηση του tracker... Το DHT βρίσκει τις διευθύνσεις των άλλων χρηστών και αφού συνδενθούμε μαζί τους μας επιτρέπει να πάρουμε όλη τη λίστα με τους χρήστες που έχουν το αρχείο μας(Peers) 4.2 Γιατί αφήνω το DHT ενεργοποιημένο? Για τον παραπάνω λόγο (βλ 4.1) 4.3 Τι είναι το DHT για νέα Torrents και γιατί το αφήνω απενεργοποιημένο? Το αφήνω ενεργοποιημένο για τον λόγο ότι μου δίνει την δυνατότητα του DHT για νέα torrents (βλέπε πάνω)
Eusebius Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Λοιπόν, έχω μια απορία έχω το μTorrent και στις επιλογές το DHT μου είναι ενεργοποιημένο... Και πιστεύω ότι είναι πολύ χρήσιμο για αυτο δεν το απενεργοποίησα..Πολλά μέλη πιστεύουν ότι το DHT δεν είναι καλό να είναι ενεργοποιημένο όταν κατεβάζουν από προσωπικό tracker... Μην σας απασχολεί το DHT. Να το έχετε πάντα ενεργοποιημένο! Αν ο πριβέ τράκερ δεν θέλει να βγουν παραέξω τα αρχεία, το δηλώνει μέσα στο αρχειάκι .torrent μέσω του λεγόμενου «private flag». Τα προγράμματα οφείλουν να τηρούν την οδηγία και να μη μοιράζουν τα αρχεία μέσω DHT. Ιδού ένα τόρρεντ με private flag στον Azureus. Ο Azureus δεν με αφήνει να το μοιράσω μέσω DHT (Decentralized tracking), παρόλο που στις επιλογές έχω ενεργοποιημένο το DHT. Αυτός ήταν ο (κύριος) λόγος που άρχισε να τρώει πέρσι πόρτα ο BitComet από πολλούς τράκερ: έγραφε στα παλιά του τα παπούτσια το private flag: http://slashdot.org/article.pl?sid=05/12/11/1940250 μTorrent FAQ ~ Does DHT mean my torrents from private trackers are getting leaked? to DHT simainei Distributed Hash Table alla den mporw na katalabw ti einai kai se ti akrivws exypiretei. Επιτρέπει την επικοινωνία των προγραμμάτων χωρίς τη διαμεσολάβηση ενός τράκερ ~ εξού το «trackerless». Π.χ., μπορώ να φτιάξω ένα .torrent και να το στείλω με email στους φίλους μου και να το μοιραζόμαστε έτσι, χωρίς να μεσολαβεί τράκερ και χωρίς να έχω στήσει τράκερ.
ddagr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Na rwthsw kai gw kati?Exei kaneis sas provlhma kollhmatos me ton bit comet h mono se mena kollaei?Kai h plaka einai pws den mporw na to kleisw para mono me restart, alla apo thn allh den anoigei kammia allh efarmogh.Molis paw na anoiksw kapoia efarmogh thn wra pou exei kollhsei mou grafei oti ta windows den mporoun na anoiksoun ayth thn efarmogh, kai to idio mou kanei gia oles tis efarmoges.Mono me restart epanerxetai
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 κάτι παραπάνω από thanx Eusebius pw pwwwwwwwwwwwwww !kollhse kai o explorer kai edeixne oti den mporei na to steilei to mynhma mou kai to esteila toses fores!!!!!!!SORRY Όντως σε κάποια φάση το insomnia ήταν κενό (blank)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.