Προς το περιεχόμενο

Torrent ερωτήσεις

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

NAT eerro emene mou lei pws dene xei aknei swsto port forwarding to torrent port apo ton router sou ston host pou trexei ta torrents kai fysika epishs na rythmiseis ton torrent cleint na xrisimopoiei to idio port to opoio rythises kai sto NAT alliws den exei noima.

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πως θα κανω port forwarding?

[edit]

Λοιπον, αν καταλαβα καλα πρεπει να ρυθμισω στο router ποια port θα χρησιμοποιησω στο client.Αυτο ειναι το port forwarding.

Αυτο πρεπει να γινει μεσω του router υποθετω.Δηλαδη με κανονικο browser βαζω 192.168.1.1 και το ρυθμιζω απο εκει?

[/edit]

Δημοσ.

Πως θα κανω port forwarding?

[edit]

Λοιπον, αν καταλαβα καλα πρεπει να ρυθμισω στο router ποια port θα χρησιμοποιησω στο client.Αυτο ειναι το port forwarding.

Αυτο πρεπει να γινει μεσω του router υποθετω.Δηλαδη με κανονικο browser βαζω 192.168.1.1 και το ρυθμιζω απο εκει?

[/edit]

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

πριν να αλλαξω κομβο (απο οτε,πηγα σε ΗΟΛ), κατεβαζα τορρεντς με το αζουρεους, με μια χαρα ταχυτητες.

χθες ενεργοποιηθηκα στον καινουργιο κομβο,και οτα πηγα να κατεβασω τορρεντ (με ανοιχτες πορτες 6881 παντου),μου βγαζει το παρακατω μηνυμα:

σφαλμα συνδεσης: invalid reply:connection to tracker refused due to insufficient credits.

ξερει κανεις γιατι,κ τι πρεπει να κανω?τι σημαινει αυτο?

Δημοσ.

simainei oti prepei an vgaleis to malakismeno to azureus kai na valeis μtorrent pou einai panalafro kai xwris tetiou eidous provlim ata.

Δημοσ.

niko...με το μ τορρεντ, δεν μπορω να κατεβασω με πανω απο 10 ταχυτητα.ενω με το αζουρεους, κατεβαζω μεχρι και 50 (στα ιδια αρχεια παντα )!καποια ιδεα κανεις?

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι κάτι παίζει με τον tracker.. μήπως είναι κάποιος private tracker και πρέπει να έχεις credits πριν κατεβάσεις κάτι?

Δημοσ.

μολισ το βρηκα,και εχει δικιο ο τακης. το τβ τορρεντ,τον μηνα που ημουν οφλαιν, εβαλε κρεντιτς, γιαυτο δε με αφηνει να κατεβασω,ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παδια εχω το εξης προβλημα

Οταν παω να ανοιξω το φακελο που εχω το αρχεια που εχουν κατεβει απο το μtorrent μου βγαζει το εξης μηνυμα:

Windows explorer has encountered a problem amd needs to close.

Και μετα στα details:

Error signature

Appname:explorer.exe AppVer:6.0.2900.2180 modname : divxdec.ax

Εκανα scan για ιους (nortron) αλλα δεν βρηκε τιποτα

Καμια ιδεα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...