Προς το περιεχόμενο

Torrent ερωτήσεις

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
an einai 1 arxceio to avi kai apal exei aktevei ena 20% giati na min mporw an to dw?

Καλησπέρα .

Σταματάς το κατέβασμα ,

κάνεις copy το αρχείο σε κάποιο άλλο μέρος του σκληρού σου ,

τώρα ή του αλλάζεις την κατάληξη σε .avi ή δεξί κλίκ και άνοιγμα με .....

και απο εκει διαλέγεις τον player που σου αρέσει .

ΥΣ. Μιλάμε οτι κατεβάζεις ένα αρχείο μόνο , σε βιντεάκι που είναι κομμένο σε πολλά κομμάτια δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω ακόμα .

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γεια σου Γιάννη .

Στα αρχεία έχουν δώσει Ελληνικά ονόματα ( ANSI ) και γι αυτό τα βλέπεις "Κινέζικα" , εάν έχεις το notepad2 ( είναι free , έχει Ελληνικό lang και το βάζεις εαν θές στη θέση του κανονικού notepad μιας και είναι καλύτερο ) και δώσεις κωδικοποίηση UTF-8 τα βλέπεις "κάπως" Ελληνικά ( Έχουν γραφτΦmicro;ί μΦmicro; πολυ ) .

Εγώ κάνω το εξής: μόλις τελειώσει το κατέβασμα τα κάνω rename έχοντας κρατήσει το original name απο το site ( μαντευω bw-gt ? ) .

Δημοσ.
Γεια σου Γιάννη .

Στα αρχεία έχουν δώσει Ελληνικά ονόματα ( ANSI ) και γι αυτό τα βλέπεις "Κινέζικα" ' date=' εάν έχεις το notepad2 ( είναι free , έχει Ελληνικό lang και το βάζεις εαν θές στη θέση του κανονικού notepad μιας και είναι καλύτερο ) και δώσεις κωδικοποίηση UTF-8 τα βλέπεις "κάπως" Ελληνικά ( Έχουν γραφτΦmicro;ί μΦmicro; πολυ ) .

Εγώ κάνω το εξής: μόλις τελειώσει το κατέβασμα τα κάνω rename έχοντας κρατήσει το original name απο το site ( μαντευω bw-gt ? ) .

Ευχαριστω φιλε μου....Καλα μαντευεις.....Θελω να δω σωστα και τα ονοματα των φακελων που εχω κατεβασει στο δισκο ....Γινεται ?????:confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Δοκίμασε: copy το όνομα του φακέλου και paste στο notepad2 και αλλαγή σε UTF-8 .

Edit: Οτι κατεβάζεις με το utorrent θα τα βρείς με τον εξής τρόπο:

Control Panel \ Folder options \ View και τικάρεις το Show Hidden Files And Folders ( αυτό για να γίνουν ορατά ολα τα αρχεία )

Μετά ανοίγεις τον

C:\Documents and Settings\"το όνομα λογαριασμού σου" \ Application Data \ uTorrent ( εδώ μέσα υπάρχουν όλα οτι κατέβασες με το utorrent ) .

Δημοσ.
Δοκίμασε: copy το όνομα του φακέλου και paste στο notepad2 και αλλαγή σε UTF-8 .

Καλο το κολπακι...Μακαρι να το εκαναν απο μονα τους τα windows να φαινοταν ελληνικα το ονομα φακελου.Ευχαριστω.:-D :-D :-D

Δημοσ.
Καλο το κολπακι...Μακαρι να το εκαναν απο μονα τους τα windows να φαινοταν ελληνικα το ονομα φακελου.Ευχαριστω.:-D :-D :-D

Παρακαλώ :-D

Δημοσ.

paidia na rwthsw kati. (a, kai kalws sas brhka!)

epeidh h ADSL (Otenet 384 sagem800) mou kanei kati perierga disconnect sto jekarfwto, yparxei tropos na kanei o torrent client auto-reconnect? ki an nai, se poion(giati se utorrent kai bitComet pou to'psaja den exei kapoia epilogh)?

tnx

Δημοσ.

Γιάννη μόλις τώρα είδα οτι βγήκε καινούρια έκδοση του utorrent η οποία υποστηρίζει UTF-8 ( αν κατάλαβα καλά ) .

Changes in 1.4.1.422 BETA:

Feature: Propagate encryption support through PEX

Feature: Choose what happens on double click in torrent list

Feature: Show a special message if utorrent crashes while NOD32 is active.

Change: Use UTF-8 instead of utf-8 in created torrents.

Change: Min autodetected piecesize is now 64k.

Change: Remember last active RSS page.

Fix: Better support for adjusted computer clock.

Δημοσ.
Καλησπέρα .

[...]

ΥΣ. Μιλάμε οτι κατεβάζεις ένα αρχείο μόνο ' date=' σε βιντεάκι που είναι κομμένο σε πολλά κομμάτια δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω ακόμα .[/b']

Αν δεν είναι ολοκληρωμένο το αρχείο (για .avi πάντα) υπάρχει και το avi preview.Για να δείς την ποιότητά του κτλπ!!

Δημοσ.
Ευχαριστω...Αραγε θα μπορω να την κανω εγκατασταση πανω στην υπαρχουσα ????:confused: :confused:

Edit:

Δοκιμασα και μια χαρα εγιμε η αναβαθμιση και βλεπει UTF-8

Καλησπέρα .

Το utorrent δεν κάνει εγκατάσταση ' date=' απλά σβήνεις την παλιά και τρέχεις την καινούρια βερσιόν , δεν χάνεις τίποτα μιας και τα αρχεία σου είπα πιο πάνω που τα αποθηκεύει .

Και δεν θα το πιστέψεις , έβγαλε και άλλη βερσιόν [b']uTorrent 1.4.1 Build 425 Beta (141.52 KB)[/b] :-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδια, σε bitcomet, bitlord, azureus και utorrent μου βγαζει NAT error.Τωρα ειμαι σε utorrent.

Τα KB/s σπανια ξεπερνανε τα 10.

Ειμαι σε lan με ethernet router και d-link switch.Οι αλλοι δυο υπολογιστες ειναι κλειστοι.

Εχω δοκιμασει πολλες port αλλα μαλλον δεν φταινε αυτες.?Δεν φταιει antivirus κτλ ουτε νομιζω να φταιει το firewall των windows

Εκανα ενα προχειρο search στο insomnia και στο internet αλλα δεν βρηκα τιποτα.

Τι να κανω?

Δημοσ.

Παιδια, σε bitcomet, bitlord, azureus και utorrent μου βγαζει NAT error.Τωρα ειμαι σε utorrent.

Τα KB/s σπανια ξεπερνανε τα 10.

Ειμαι σε lan με ethernet router και d-link switch.Οι αλλοι δυο υπολογιστες ειναι κλειστοι.

Εχω δοκιμασει πολλες port αλλα μαλλον δεν φταινε αυτες.?Δεν φταιει antivirus κτλ ουτε νομιζω να φταιει το firewall των windows

Εκανα ενα προχειρο search στο insomnia και στο internet αλλα δεν βρηκα τιποτα.

Τι να κανω?

Δημοσ.

NAT eerro emene mou lei pws dene xei aknei swsto port forwarding to torrent port apo ton router sou ston host pou trexei ta torrents kai fysika epishs na rythmiseis ton torrent cleint na xrisimopoiei to idio port to opoio rythises kai sto NAT alliws den exei noima.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...