Προς το περιεχόμενο

Torrent ερωτήσεις

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πες μας τι search να κάνουμε στο google(ποια keywords) μπας και τα βρούμε κι εμείς αυτά τα πριβέ τράκερ. Εγώ κάμποσο που έψαξα δε βρήκα τίποτε.

Σχετικά με τις ταχύτητες: δοκιμάστε να αλλάξετε port. Έβαλα το 65535 και ανέβηκε αισθητά η ταχύτητα σήμερα. Αν κάποιος άλλος έχει κανα port για torrent που κάνει διαφορά ας ποστάρει να δοκιμάσουμε κι εμείς. Εγώ ενδεικτικά με πορτ 49152 είχε μέσο όρο 3 kb/s σε 4 ώρες. Με το νέο πορτ είχε 22. Υπήρχαν και στιγμές που έδειξε το πολυπόθητο 30άρι!!!

• Απαντ. 272
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σχετικά με τις ταχύτητες: δοκιμάστε να αλλάξετε port. Έβαλα το 65535 και ανέβηκε αισθητά η ταχύτητα σήμερα.

Συν-πονεμενε φιλε μου που εβαλες την ρυθμιση αυτη ???? :-? :-? :-?

Δημοσ.

το πορτ το δηλώνεις τόσο στο ρουτερ σου όσο και στον client που χρησιμοποιείς,

για τα keywords που λες Panathinaikara δεν μπορώ να σου πω κατι συγκεκριμένο μιας και τους εχω βρει κυρίως μέσω αλλων φόρουμ στα οποια οι ''περιορισμοί'' είναι πιο χαλαροί.

Δημοσ.

Προς συνπονεμένο φίλο(α ρε πανάθα!!): κάνεις port forward στο router και επιλέγεις πχ. στο Bitcomet που έχω Listening port την port που άνοιξες(εγώ 65535).

Προς ksesasalonikios : μπορείς να βοηθήσεις έστω και λίγο(pm me plz) Τhnx in advance

Δημοσ.
Προς συνπονεμένο φίλο(α ρε πανάθα!!): κάνεις port forward στο router και επιλέγεις πχ. στο Bitcomet που έχω Listening port την port που άνοιξες(εγώ 65535).

Προς ksesasalonikios : μπορείς να βοηθήσεις έστω και λίγο(pm me plz) Τhnx in advance

Ευχαριστω συν-τεθλημενε φιλε!!!!! :-x :-x :-x :-x

Δημοσ.

παρεπιπτόντως να αναφέρω ότι άλλαξα και τις default settings toy Bitcomet με βάση αυτό τον οδηγό: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=10626, ενώ και με το γνωστό patch για winxp sp2 άλλαξα το limit για tcp connections σε 100. Το patch βέβαια δε νομίζω ότι επηρεάζει το downloading του Bitcomet μια και το ίδιο το πρόγραμμα έχει επιλογή για Max connections.

Δημοσ.

Εμένα δυστηχος το μονετμ μου ειναι usb και δεν εχει να ανοιξω πότρες, ομως το τελευταιο καιρό γιατι έπεσε αισθητα η ταχύτητα μου και τόσο ο οτε όσο και η forthnet μου είπαν δεν υπάρχει πρόβλημα, απο ftp κατεβάζω με όσο πρέπει για 384. τωρα γιατι στα torrent κτεβάζω με 8 ενω πριν κανα μηνα κατέβαζα με 20

?

τι φταίει.

Δημοσ.

emena auto pou mou sumbainei einai oti ksafnika, kollhse ena download me bitlord sto 98%, to health percentage pou htan gurw sto 2000% einai sto 0%, den kanei connect kai mou bgazei error:

[Error: Tracker Return Code: 404, Stop! in Tracker: link]

exw sto sugkekrimeno download U/D Ratio 0.3, kai se kapoia alla 0.5 kai o.4 ...

ftaiei to U/D Ratio? Pws mporw na to aukshsw?

Δημοσ.

μήπως σβήστηκε το συγκεκριμένο τόρρεντ απο το σάιτ; σε μερικα σάιτ μαζί με τα διαφορα στοιχεία που γράφουν για το κάθε τορρεντ γράφουν και τις υπολοιπόμενες ώρες μεχρι να σβηστεί από τον τράκερ

Δημοσ.

oxi den exei sbhstei, alla anti8etws emploutisthke me paromoia torrents, idiou mege8ous...

telikws katafera na to teliwsw, brhka idiou mege8ous torrent,to ebala na katebainei, phra tous trackers kai tous ebala sthn lista tou allou pou eixa...

Δημοσ.

Χρησιμοποιω τον μtorrent.Αν κανω format στο λειτουργικο που ειναι εγκατεστημενος πως μπορω να κανω backup οτι εχει φορτωμενο απο πριν για να το επαναφερω ???? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:

Δημοσ.

ta torrents pou exw katevasei apo free sites argoun kai polla exoun password:(

apo prive sites einai pio grigora kai kaliteris poiotitas.

otan anoigw to emule taftoxrona me bit comet exw taxitita girw sto 15kbps sto bit comet.

akouste omws ti ginetai tis teleftaies meres otan xrisimopoiw mono to bitcomet.

exw hol 384 kai katevazw me 52 kbps!!den einai fake giati katevazei pragmatika grigora mesa afou se peripou miamisi wra exw 200mb video.den einai poli psila???oxi oti me xalaei ala nomiza oti i 384 exei maximum download 48 kbps.afto simvainei me tsontovideo pou katevazw apo gnwsto amerikano tsontotorrent:)

twra oson afora tis ri8miseis dokimasa na kanw port forward toso sto emule oso kai sto bitcomet alla tipota.exw to router pou anagrafetai stin ipografi mou.afto pou den kserw logo asxetosinis einai to pio ip prepei na valw.i ip mou alli einai simera kai alli einai avrio.enw apo tin wra pou ekana to port forward to emule katevazei me bps ews elaxista kbps.mipws den kanw kati swsta?????

na pros8esw oti xrisimopoiw net limiter kai otan to kleinw vlepw to download mou na peftei dramatika

Δημοσ.

exw hol 384 kai katevazw me 52 kbps!!den einai fake giati katevazei pragmatika grigora mesa afou se peripou miamisi wra exw 200mb video.den einai poli psila???

Δεν μας σημειώσες αν ήδη κατέβασες κάτι με τέτοια ταχύτητα και το άνοιξες και παίζει κανονικά!

Όταν εγώ κάποτε στην απλή σύνδεση που είχα έβλεπα ταχύτητα 9-10Κb ήμουν βέβαιη ότι το αρχείο ήταν άχρηστο και πάντα είχα δίκιο. Στα εκατοντάδες που έχω κατεβάσει -για απλή αναφέρομαι πάντα, σύνδεση- ένα μόνο αρχείο που κατέβηκε με τέτοια ταχύτητα δούλευε άψογα.

Τώρα με dsl σύνδεση το ανώτερο που φτάνει η ταχύτητα είναι 39 κι αυτό στο τσακίρ κέφι κι αν ο ΟΤΕ δεν κάνει καμιά αναβάθμιση δικτύου! Μόνο τώρα τελευταία παρατηρώ πολύ χαμηλές ταχύτητες, αλλά όταν κάνω χρήση του Flashget κατεβάζει με 35!

Χθες το μTorrent είχε κέφια και ένα αρχείο των 1,4G το έφτασε μέσα σε 6 ώρες στο 49%, σήμερα δεν έκανε τίποτε. Στις ίδιες ώρες κατέβασε άλλο ένα 11%... :?

• Super Moderators
Δημοσ.
Χρησιμοποιω τον μtorrent[/b'].Αν κανω format στο λειτουργικο που ειναι εγκατεστημενος πως μπορω να κανω backup οτι εχει φορτωμενο απο πριν για να το επαναφερω ???? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:

Πολύ απλά: backup θα κάνεις μόνο τον φάκελο που είναι αποθηκευμένα τα αρχεία με κατάληξη .torrent καθώς και τα πράγματα (εικόνες, ήχος, βίντεο κλπ) που κατέβασες από το μtorrent.

Δηλαδή αν έχεις κατεβάσει το A.History.Of.Violence.IMQ.XViD.avi με το μtorrent, θα έχεις:

1. Ένα αρχείο a.history.of.violence.torrent και

2. Έναν φάκελο με τίτλο A.History.Of.Violence

Κάνεις backup αυτά τα δύο και καθάρισες. ;)

Δημοσ.
Πολύ απλά: backup θα κάνεις μόνο τον φάκελο που είναι αποθηκευμένα τα αρχεία με κατάληξη .torrent καθώς και τα πράγματα (εικόνες' date=' ήχος, βίντεο κλπ) που κατέβασες από το μtorrent.

Δηλαδή αν έχεις κατεβάσει το A.History.Of.Violence.IMQ.XViD.avi με το μtorrent, θα έχεις:

1. Ένα αρχείο a.history.of.violence.torrent και

2. Έναν φάκελο με τίτλο A.History.Of.Violence

Κάνεις backup αυτά τα δύο και καθάρισες. ;)[/quote']

Ευχαριστω !!!!! :smile: :smile: :smile: :smile:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...