MariaTs. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Nα'μαι κι εγώ σε αυτά τα μέρη! Θέλω την βοήθεια σας! Εγκατέστησα και το BitComet αλλά και το μTorrent και τα δύο δεν λένε να κατεβάσουν με ικανοποιητική ταχύτητα. Ενώ συνήθως κατεβάζω με 35-38ΚΒ, με τα προγράμματα που προαναφέρω δεν ανεβαίνει η ταχύτητα πάνω από 2,5 - 3ΚΒ!!! Για το BitComet εφάρμοσα μεν τις οδηγίες που δίνουν στο adslgr, αλλά... τζίφος! Γνωρίζει κανείς να μου δώσει καμιά λύση; :neutral:
Sadako Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Βασικά, το άφησες αρκετή ώρα?? Γιατί ένα γνώρισμα των torrents είναι ότι ξεκινάνε αργά, και μπορεί να πιάσουν φουλ ταχύτητες (που σε μένα πάλι δεν πιάνουν το φουλ που πιάνω στα http-μάλλον λόγω HOL και το θέμα με τον περιορισμό των πακέτων) μετά απο μισή ή ακόμα και μία ώρα..
MariaTs. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Κανά 10' τα αφήνω το καθ'ένα χώρια... Εγώ έχω οτενετ σύνδεση... Θα δοκιμάσω πάλι και βλέπουμε τότε!
blackwar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Nα'μαι κι εγώ σε αυτά τα μέρη! Θέλω την βοήθεια σας! Εγκατέστησα και το BitComet αλλά και το μTorrent και τα δύο δεν λένε να κατεβάσουν με ικανοποιητική ταχύτητα. Ενώ συνήθως κατεβάζω με 35-38ΚΒ' date=' με τα προγράμματα που προαναφέρω δεν ανεβαίνει η ταχύτητα πάνω από 2,5 - 3ΚΒ!!! Για το BitComet εφάρμοσα μεν τις οδηγίες που δίνουν στο adslgr, αλλά... τζίφος!Γνωρίζει κανείς να μου δώσει καμιά λύση; :neutral:[/quote'] Αν κατεβάζεις από πριβε τρακερ και είσαι πρόσφατο μέλος στον τρακερ,ίσως να φταίει το ρατιο σου. Δοκίμασε να κατεβάσεις ένα δημοφιλές αρχείο τορεντ με πολλούς σειντερς και θα δεις ικανοποιητικές ταχύτητες
MariaTs. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Ήδη βλέπω άνοδο στην ταχύτητα! Χρησιμοποιώ το μικρό το ''μTorrent και βλέπω δουλεύει μια χαρά μέχρι τώρα! blackwar το αρχείο που κατεβάζω είναι δημοφιλές, άλλωστε προέρχεται από μια ιστοσελίδα που έχει πολλούς χρήστες και μέλη!
sugoruyo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 oso gia to A)Exo dio download pou exoun stamatisei kiriolektika sto 92% to ena kai 88% kai den katevazoun allo epeidi den iparxoun seed!Tora ti ginetai me ayto? kai oso gia to C) den enno fake alla corrupt' date='epeidi eixa katevasei ena torrent pou stin arxi akougotan mono o ixos kai meta evgaze error kai ekleine kai ekatsa kai to ksanakatevasa![/quote'] eisai fan tou 24?
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Σε καποιους κανονες για torrent γραφει: Πρέπει να ελέγχετε και να κρατάτε το ratio σας οπωσδήποτε πάνω από 0.50. Έχετε δικαίωμα να κατεβάσετε μέχρι 2Gb πριν αρχίσει να λειτούργει ο έλεγχος από το σύστημα που θα σημαίνουν οι εξής καθυστερήσεις: 0,5 wait time in effect 24 hours 0,3 wait time in effect 48 hours 0,2 wait time in effect 72 hours 0,1 wait time in effect 96 hours Your ratio is 0.56. Wait time: 1 day Πως μπορω να ανεβασω το ratio μου και τι σημαινει το wait time μου ????? Ευχαριστω. :smile: :smile: :smile:
JiKL Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 to ratio einai to klasma uploaded data/downloaded data! Diladi exeis katevasei 1gb sinolika kai exeis kanei upload 0.56 gb..Kai etsi prokiptei to ratio..Gia na to anevaseis apla afine to torrent browser sou anoixto na anevazei afou telioseis ena download... Gia to wait time den ksero!
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 to ratio einai to klasma uploaded data/downloaded data!Diladi exeis katevasei 1gb sinolika kai exeis kanei upload 0.56 gb..Kai etsi prokiptei to ratio..Gia na to anevaseis apla afine to torrent browser sou anoixto na anevazei afou telioseis ena download... Gia to wait time den ksero! Ευχαριστω.Ο torrent browser ειναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτος. :smile: :smile:
ksessalonikios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 to wait time einai i kathysterisi se wres, poy trws san poini gia to xamilo soy ratio i to xamilo sou upload,mexri na mporeis na arxiseis to katebasma. Merikes fores einai kai kalo giati mexri tote tha mazeytoun arketoi seeders me oti synepagetai auto stin taxytita
Panathinaikara Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2005 ρε παιδιά, να κάνω μια ερώτηση γιατί θα σκάσω: παρατηρείτε κι εσείς τώρα τελευταία χαμηλές ταχύτητες σε torrent (εννοώ public trackers ) ; θα τρελαθώ τελείως. Με πολλούς seeders δε βλέπω πάνω από 10kb/s . Έχω βάλει και το patch για sp2 κι έχω ανεβάσει το όριο των connections σε 100 αλλά τίποτε. Μήπως φταίει το bitcomet;
MariaTs. Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Panathinaikara εγώ αν και καινούρια στο σπορ των torrents' ναι κι εγώ έχω χαμηλή ταχύτητα. Στο τσακίρ κέφι φτάνει το 12-17KB με 384/128 σύνδεση που έχω. Κι ενώ σε φυσιολογικά πλαίσια ένα αρχείο των 650MΒ χρειάζεται 6-7 ώρες για να κατέβει, με το μTorrent πήγαμε στην 3η μέρα αισίως και με πάνω από 6 ώρες σύνδεσης γι'αυτό και μόνο τον σκοπό! Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει...:neutral:
Panathinaikara Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Άσε, και καλά να έχεις από την αρχή χαμηλή ταχύτητα. Τόσο καιρό καλόμαθα στα 30+ σε δημοφιλή αρχεία. Τώρα για πάνω από 20 θα πρέπει να κάνω τάμα. Μου φαίνεται θα δοκιμάσω κανα άλλο torrent client
karolos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 paidia tis teleytaies meres ontws yparxoyn ply xamhles taxythtes!egw exw tellas kai toys phra thlefono kai moy eipan oti kanoyn kapoia erga stis grammes ktl...!xalia mayra,kai na peis oti prin eixame tis taxythtes poy eprepe?!!!
ksessalonikios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2005 οπως εχω πει και σε αλλο ποστ μου, προσπαθείστε να γραφτείτε σε κανα γνωστό ξένο πριβέ τράκερ, εκει θα δείτε φουλ ταχύτητες, σε δημόσιους μην περιμένετε χαΐρι. Και φυσικά με την προυποθεση να εχετε γενικά καλές ταχύτητες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.