Προς το περιεχόμενο

Μητρική αντίστοιχη της NF7S.Υπάρχει?

OTTIPE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λίγες μέρες κάτι έπαθε ένα Abit NF7S v2 που είχα και το έστειλα για αντικατάσταση με την εγγύηση. Το θέμα είναι ότι το έχουν στην αντιπροσωπεία εδώ και τρεις εβδομάδες. Από το μαγαζί μου λένε ότι μάλλον δεν έχουν αντίστοιχο για να το αντικαταστήσουν και γι'αυτό αργούν. Σε περίπτωση που δεν βρουν θα πρέπει να επιλέξω ένα άλλο motherboard που κυκλοφορεί και θα μου καλύψουν τα λεφτά. Με το NF7S o Barton 2500+ poy exo doyleve statherotata sta 2200. Ποιο άλλο mobo παίζει τώρα που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά (S-ATA, Raid, Dual DDR400, Firewire, NForce2) και να είναι και overclockable? Δεν είναι απαραίτητο να είναι Abit.

Όσο κι αν έχω ψάξει δεν βρίσκω άλλο εξίσου καλό με το NF7S. Καμιά ιδέα? Μήπως να ψάξω για κανένα μεταχειρισμένο NF7S και να πάρω τίποτα άλλο με τα λεφτά της εγγύησης?

Δημοσ.

Παντως η abit εχει ακομα στο site τις (socketA, nf2): NF7-S, NF7-S2, AN7 αρα δεν εχουν αποσυρθει. για να ζητησεις μια απ αυτες.

αν υπαρχει περιπτωση να παρεις χρήματα, θα ειναι το ιδανικό. Tετοια εποχη, για καινουρια socket A, δε λεει.

εγω θα αγοραζα μια μεταχειρισμενη μεταξυ των Αbit, Εpox, DFI (lanparty ultra II, με 2 LAN), αντε και Asus ή πουλας και τη cpu και πας 64bit.

Aν δεν δινουν λεφτα, παλι θα ζηταγα μια απ αυτες αλλα οπωσδηποτε με τον ιδιο εξοπλισμό.

Δημοσ.

Thanks παίδες. H AN-7 φαίνεται πολυ καλή αλλά κάτι μου λέει ότι υπάρχει έλλειψη και σ'αυτή. Αν μου δώσουν πιστωτικό έχετε ιδέα πόσα λεφτά περίπου θα είναι?

Δημοσ.

Όλα καλά τελικά. Χτες μου ήρθε μια Abit NF7S από την αντιπροσωπεία. Άργησε λίγο (1 μήνα) αλλά με έβγαλε από τον μπελά της αναζήτησης. Ευχαριστώ παιδιά! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...