antonis4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 thelo na xekinhso gia 2003 server kai psaxnontas anakalypto oti ta seminaria kostizoun trela.to e-learning ths microsoft einai kalo? to exei dokimasei kanenas?
dp1975 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Το δοκιμάζω αυτόν τον καιρό. Αν σε ενδιαφέρει ακόμα, πες μου ποιό μάθημα θες έτσι ώστε να το ψάξω και να σου πω εντυπώσεις.
dp1975 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Αυτές που μου ανέφερες είναι οι εξετάσεις. Τα μαθήματα που αντιστοιχούν σε αυτές είναι τα 2276, 2277 και το workshop 2209. Υπάρχουν σε μορφή e-learning - πλήν του 2209. Ήδη τα κατεβάζω και πολύ σύντομα θα σου πω εντυπώσεις.
Japan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα τα δωρεάν που έχουν, καλά φαίνονται. Χρύσα
dp1975 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα τα δωρεάν που έχουν' date=' καλά φαίνονται.Χρύσα[/quote'] Τα δωρεάν samples στο microsoftelearning.com ή τα online labs?
dp1975 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Σήμερα δοκίμασα τα πρώτα μαθήματα και μπορώ να πω ότι η εμπειρία ήταν αρκετά καλή. Τα πλεονεκτήματα είναι τα ίδια με αυτά που ισχύουν και στα επίσημα μαθήματα της Microsoft, με επιπλέον τη δυνατότητα για παρακολούθησή τους όποια στιγμή θες κι απ' όπου θες. Η διαφορά είναι ότι τα labs γίνονται μέσω Internet (virtual labs). Παρατηρήσεις: 1) Λόγω των πολλών flash animations αλλά κυρίως του μεγέθους των server desktops στα virtual labs (1024x768x32bit) οτιδήποτε λιγότερο από DSL γραμμή θα είναι απλά ταλαιπωρία για την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου. 2) Δεν υπάρχει εκπαιδευτής να βοηθήσει την ώρα που κάνεις τα σεμινάρια (ούτε και μέσω e-mail) σε περίπτωση μη κατανοήσης εννοιών, διαδικασιών κλπ. Το δοκίμασα μόνο μερικές ώρες οπότε ενδεχόμενα να έχω παραλείψει κάποια πράγματα. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένη ερώτηση, εδώ είμαστε...
Japan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα τα δωρεάν που έχουν' date=' καλά φαίνονται.Χρύσα[/quote'] Τα δωρεάν samples στο microsoftelearning.com ή τα online labs? Oxi ta samples, exei ena gia XP SP2, ena gia MCDST kai ena security clinic. Chryssa
aurora Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2005 καλημερα, και εμενα με ενδιαφερουν αυτα τα μαθηματα,θελω να ρωτήσω πως μπορω να τα κατεβασω (απο που ,link) και κυρίως , τι κοστος εχουν. thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.