mic_82lok Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Καλημερα!Απο το πρωι εχω παρει περιπου 10 (μονο)διαφορετικα τηλ του ΟΤΕ χωρις κανεις να μπορει να μου δωσει μια απαντηση.Το μαγικο μου το ειπε ενας κακομοιρος υπαληλος "εδω ειναι οτε κυριε ,δεν μπορω να σας εξυπηρετησω" και αυτην την απαντηση την πηρα στο νουμερο που μου εδωσε ο ΟΤΕ ,σε μια ομορφη καρτουλα,για εξυπηρετηση πελατων ADSL!!! Το ερωτημα που ηθελα να κανω ειναι οτι στο webselfcare βλεπω οτι ειμαι online καθημερινα απο 15-22 ωρες!!!κατι το οποιο δεν μπορει να συμβαινει!!!και επισης με χρεωνει upload και download χωρις να εχω κανει!!!Αν μπορει κανεις ας μου δωσει μια απαντηση γιατι με τον ΟΤΕ δεν βγαζω και δεν προκειτε να βγαλω ακρη!!! ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 όντως αν υπάρχει κάποιος που είχε παρόμοια εμπειρία από adsl economy ας το γράψει, εχθές εξέταζα το να βάλω ή όχι αυτό το πακέτο και αν συμβαίνουν τέτοιες χαζομάρες και εκεί μάλλον θα το ξανασκεφτώ......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 san ipalilos tou ote thelo na po oti o sigekrimeno pou eipe edo einai ote tha enoouse oti de tha mporouse na voithisei se themeta tis otenet giati den eixe thn analogi armodiotita. Apo ekei kai pera to up kai down load den einai mono gia otan anevazeis h katevazeis kaipoio arxeio analoga ala akoma kai sto anigma selidonon h adalagi dedomenon meso irc paizei kapoio rolo. Tora an parola afta esy odos de exeis toses ores anixto ton ipologisti sou thn imera tota kala einai na apeythintheis sto plisiestero katastima ote tis perioxis sou gia ena grigoro elenxo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic_82lok Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Φιλε Donacgr,εγω πηρα τηλ το νουμερο που μου εδωσε ο ΟΤΕ (1242 Γραμη Τεχνικης Υποστηριξης.Για καθε απορια και βοηθεια πριν και μετα την εγκατασταση ADSL καλεστε 1242!!!)Το προβλημα δεν ειναι ο συναδελφος σου αλλα ο ΟΤΕ που δεν ξερει τι του γινεται!Το PC ειναι ανοικτο 1-3 ωρες ,αυτα που αναφερεις περι up-down-load τα γνωριζω ,το μονο που με προβληματιζει ειναι οι ωρες που λεει οτι ειμαι online ενω και το pc και το modem ειναι σβηστα!μηπως εσυ εχεις υποψιν σου καποιο τηλ που μπορω να παρω? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 gia na xekathariso kati de perno to meros kanenos sinadelfou mias kai ego me simvasi eimai edo kai tha eimai mexri to telous aftou tou mina opote kai ego san aplos xristis to vlepo. tora gia kaliteri enimerosi sou sinisto na pas se ena katastima. tora afto gia tis ores kati paizei kai kalitera na to koitaxeis. para pera se afto to thema de mporo na se voithiso giati ego an kai thelo na valo dsl spiti mou de mporo logo to oti eimai pano apo 4 xiliometra apo to kedro. kalo mesimeri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BART Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 γιατι δεν επικοινωνεις με το help desk της otenet?αυτη ειναι ο isp σου αυτη πρεπει λογικα να σε βοηθησει.ελπιζω να σε βοηθησα :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 bgale to economy kai bale flat rate na telioneis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.