thany Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2004 Εγώ βασικά σαν λάτρης των ελληνικών ταργουδιών (από ξενα ακουω μονο μπιτακια) θα πω το τραγουδι της χρονιας συμφωνα με τα δικα μου γουστα: ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ - ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Ή και το ΒΥΕ-ΒΥΕ - ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ Γενικά Ελλη ναναι και οτι ναναι...
The_player Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Θα χωρισω σε κατηγοριες τα TοP του 2004. ΕΛΛΗΝΙΚΟ TOP 10 (2004) Eλληνικα τραγουδια 2004.Ειναι πραγματικα αξιο αποριας τι γινεται με τα ελληνικα τραγουδια.Πολλοι τραγουδιστες λιγη ποιοτητα.Βεβαια ο ανταγωνισμος συνηθως οδηγει στο αντιθετο αποτελεσμα.Αυτο που εχω να παρατηρησω για φετος ειναι οι πολλες διασκευες και η εμφανιση πολλων – πολλων νεων καλλιτεχνων....Υπαρχουν και αλλες δουλειες ρε παιδια... Παρ’όλα αυτα υπήρχαν κομματια που ξεχωρισαν.... 1.Ησαιας Ματιαμπα - Ειμαι καλα (Ισως το πιο αισιοδοξο ελληνικο κομματακι φετος με απλα λογακια...."Ειμαι καλα και σε αγαπω"-Ξεχωρισε όπως και ολος ο δισκος) 2.Μίκρο - Γέφυρα (Πάλεψε μεσα στη καρδια μου για το Νο1 αλλα προτιμησα ένα τραγουδι με λογια.Ηλεκτρονικο και ρυθμικο χόρεψα πολυ κοσμο με αυτο...) 3.Μιχαλης Χατζηγιαννης - Για σενα (Ανεκαθεν τον συμπαθούσα ...Το πιο ρυθμικο κομματι του απο το δισκο του μεσα στο 2004....ακομα και σημερα κανει παταγο...) 4.Αλκηστις Πρωτοψαλτη - Ολα αυτα που φοβαμαι (Η εκπληξις (Απο την Αλκηστις) μια πολυ ωραια διασκευη του τραγουδιου των Νιckelback.Βγηκε τωρα τελευταια και εχει πολυ ψωμι και στο 2005) 5.Ελεανα Παπαιωαννου - 4:30 (Απλο λιτο κομματι απο τη νεα ερμηνευτρια.Δεν ξερω γιατι μου αρεσε ....? Ισως ενας καλος συνδιασμος μουσικης,στιχων...) 6.C-Real - Μην ανησυχεις (Η ελληνικη pop σκηνη εχει και ποιοτητα που εκδηλωνεται απο τους C-Real...Το τραγουδι που ξεχωρισα απο το νεο τους album) 7.Καιτη Γαρμπη - Εσενα Μονο (Summer Dance Remix) (Iσως το πιο dance ελληνικο κομματι που μου αρεσε...Πολυ καλοκαιρινο ....εχει κλεψει και απο Parazzaar) 8.Δεσποινα Βανδη - Come along now (To ακουσα , το ξανακουσα .....και σφηνωθηκε στο μυαλο μου...Η επαναληψη δικαιωνεται τελικα...) 9.Κωστας Μακεδονας & Ραλια Χρηστιδου - Μην μου λες αντio (Ποιοτητα ...εντεχνο κομματακι....και μυρωδια Αιγαιου μου εδωσε αυτο το τραγουδι) 10.Nαμα - Ψαρακι (Η λατιν εκπληξη...Ποτε δεν περιμενα οτι μπορει ενα ελληνικο συγκροτημα να εκτελεσει τοσο καλα ενα Λατιν Κομματι Μπραβο..) --------------------------------------------------------------------------------- POP (2004) Mια απο τα ιδια και στη pop σκηνη....Πολλες διασκευες ....Ελλειψη εμπνευσης...και ελλειψη ενος μεγάλου Νεου αστεριου....Ολοι στο κουβα....και οτι πιασουμε... 1.Bertine Zetlitz - Girl like you (Eνα τραγουδι που αγαπηθηκε απο τα ραδιοφωνα πολυ..Μου αρεσε για τη "διαφορετικη φωνη " της Bertine..) 2.Helene Segara & Laura Pausini - On oublie jamais rien (Ενα ντουετο που εκανε τη διαφορα...Μια γαλλιδα και μια ιταλιδα ....Ομορφια) 3.Raining Pleasure - Dancing Queen (Η πολυ ωραια διασκευη των Πατρινων....Χαλαρωτικη και πολυ Hippie...) 4.Sakis Rouvas - Shake it (ola ta mixes) (Oποιος μου πει οτι δεν ακουσε Σακη φετος λεει ψεμματα...Τα σαρωσε ολα...και μου αρεσε το παραδεχομαι..) 5.Jam & Spoon ft Rea - Set me free (Οι Jam&Spoon επεστρεψαν με φοβερες συνεργασιες...ενα album ολο ποιοτητα..) 6.Enrique Inglecias - I am not in love (Στα βηματα του πατερα η φωνη...με pop κουλτουρα...Χαρακτηριστικι pop κομματι αυτης της χρονιας που περασε...) 7.Inspiro - Magic Nature (Ισως το μοναδικο κομματι που οι φιλοι εδω στο Insomnia ειχανε ΟΛΟΙ στο Νο1...πολυ καλη διασκευη του disco "Webo - Magic Moments" 8.Joss Stone - You had me (H νεα φωνη της Αμερικη...Ξερει να τραγουδαει να χορευει να γραφει στιχους...Για αυτο και εχει θεση εδω μεσα..) 9.Alcazar - This is the world we live in (Οι Σουηδοι με τα πολυ καλα discoειδη κομματια τους...ανακατεψαν Genesis Και Diana Ross..και κατι βγηκε) 10.Αnastasia - Left outside alone (H "σκληρη " φωνη...Πολυ καλο album και περιποιημενοι στιχοι...) ------------------------------------------------------------------------------ DANCE (2004) H dance σκηνη ίσως η σκηνη με τη περισσοτερη αναπτυξη....τα τελευταια χρονια...Πολλα ειδη...φανατικος κοσμος....που δεν τον νοιαζει τιποτα παρα ενα καλο vibe για να κουνησει το σωμα του και να αδρανοποιησει το μυαλο του....Αρκετα καλα πραγματα....και μια αναπτυξη και στους Ελληνες δημιουργους και DJs. 1.Offer Nissim - Love take you higher (Σιγουρα δεν ακουστηκε αλλα για μενα ειναι το πιο Club κομματι που με ξεσηκωσε φετος....Χαοτικο ...Ξεσηκωτικο...καλα samples..) 2.Guru's Boy ft Salvo Riolo - Global Jazz (Oταν το σαξοφωνο κανει παρτυ και δεν σε νοιαζει αν θα ακουσεις φωνητικα......) 3.Shana moon - teasing(tribal mix) (To απολαυσα το καλοκαιρι...Εξαλλου η παραπομπη στο San Salvador ...Μονο για καλοκαιρι....) 4.Viton & Stel - Wooden Swordz (Ο βασιλιας της σκονης....Ενα τραγουδι που δεν περιμενα ποτε να περασει τοσο καλα στη Dance σκηνη...Την πρωτη φορα που το επαιξα ολοι με ρωτουσαν..) 5.Martin Solveig - Rockin Music (Πολυ ρυθμικο....Η κιθαρα του ταιριαζει...Σουπα και αυτο αλλα τουλαχιστον ποιοτικη...) 6.Panoptic - Surface (Δεν προχωρησε πολυ αλλα ...για μενα ειναι πολυ uplifting κομματακι....με πνευστα που σκεπαζουν τη μονοτονια του beat) 7.Schiller - I feel you (H ατμοσφαιρικη μουσικη η χαρακτηριστικη φωνη και το Beat να σε ταξιδευει...εκπληκτικο ολο το album) 8.Syke N Sugarstarr - Ticket 2 Ride (To πιο disco ειδες dance κομματι.....πολυ καλα φωνητικα πολυ ξεσηκωτικο...) 9.Gangester - Last night I was dreaming (Ηλεκτρονικο κομματι με ωραια φωνητικα...ανεβαζοντας το pitch γινεται ακομα πιο χορευτικο) 10.Yves Larock - Zookey (H εκπληξη....Βγηκε απο τα αζητητα και εγινε εμπορικο ...Ενα κομματι που σου αρεσει οσο το ακους...) --------------------------------------------------------------------------------- RNB/RAP (TOP 2004) H μαυρη μουσικη μας κατεκτησε ολους φετους.Αποκτα ολο και περισσοτερους οπαδους ειναι απλη γρηγορη,αμεση.Βαλε ενα Rnb να ανεβει ο κοσμος....και ανεβαινε... 1.The Pirates ft S. Ama - You should really Know (Μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το πρωτοτυπο I dont wanna know....Mελαγχολικο ισως...) 2.Black Eyed Peas - Shut Up (Στην αρχη μου αρεσε...Tοσο που χιλιοακουστηκε ομως με χαλασε δεν πειραζει θα το θυμαμαι...) 3.Baby H - Mere Naseeb Mein (Παντα το ελεγα οτι το oriental ταιριαζει στη Μαυρη μουσικη ....Αλλη μια αποδειξη μας δοθηκε φετος...) 4.Rupee - Tempted to touch (Ενα καλοκαιρινο τραγουδακι που αντεγραψε το Turn me on...Δεν εχει σημασια....Μου αρεσε..) 5.Kellis - Trick me (Κellis...Παντα εβγαζε απο ενα καλο κομματακι καθε χρονο...Αυτη τη χρονια ξεχωρισα το Trick me..) 6.Outcast - Hey Ya (Μου εκανε εντυπωση πως το χορευαν οι Ξενοι τουριστες....στα ελληνικα νησια....Και ειχαν δικιο τελικα...) 7.Mvp ft Stagga Lee - Rock ya body (Ενα πιο δυνατο Rap κομματι....θελεις να πηδηξεις οταν το ακους,..) 8.J-five ft Charlie Chaplin - Modern Times (Με λιγο απο κλασσικη μουσικη και οπερετα βγηκε αυτο το ραδιοφωνικο κομματακι..) 9.Destiny's Child - Loose my breath (Ξανα ενωμενες αλλα με την κυριαρχια της Beyonce επιβεβαιωμενη πλεον....Πολυ δυνατο ..) 10.Jamelia - Superstar (Πολυακουσμενο παντου ....Χορευτηκε και αγαπηθηκε και του αξιζει μια θεση εδω...) -------------------------------------------------------------------------------- ROCK/ALTERNATIVE (TOP 2004) Μετα απο αδρανεια αρκατων χρόνων βλεπω ωραια πραγματα και στη ροκ. Κακα τα ψεμματα ηταν λιγο πεσμενα τα πραγματα..αλλα μετα τη παρακμη ερχεται η κορυφωση ...Ετσι λεγανε οι αρχαιοι ημων προγονοι... 1.Decode - Me , you and pain (Aγνωστο , χαοτικο,ατμοσφαιρικο με εκπληκτικα λογια...και ελληνικο συγκροτημα παρακαλω) 2.Chemical Brothers - Galvanize (Δυνατο κομματι σε ξεσηκωνει ...Η εκπληξη ηρθε στο τελος του ετους απο τους Chemical Brothers...Θα σαρωσει και το 2005) 3.Μanic Street Preechers - The Love of Richard Nixon (Oταν το πρωτοακουσα κολλησα .Δεκα μερες επαιζε στα αυτια μου...Πολιτικοποιημενο οπως ολα τα τραγουδια τους....Κιθαρα που κλαιει κτλ...) 4.Evanescence - My Immortal (Ισως η καλυτερη μπαλαντα φετος.Εγγυηση απο το συγκροτημα εκπληξη.) 5.Depeche Mode - Only When i Lose MySelf (To ακουσα στο τελος του 2003 αλλα ελαμψε στις αρχες του ετους που φευγει ...Με πολυ καλα remixes επισης...) 6.NoDoubt - It's my life (Αν και θα μπορουσε να μπει στη κατηγορια Pop εγω το κατατασσω εδω.Πολυ πετυχημενη διασκευη) 7.Oi Va Voi - Refugee (Οι Ισραηλινοι ....Ενα συγκροτημα εκπληξη που σε παρασυρει στη μελαγχολια του..) 8.Magnifico - Hir Aj Kam Hir Aj Go (Σιγουρα δεν το ξερετε οι πιο πολλοι αλλα σας το συνιστω...Πολυ κεφατο κομματακι με λιγο απο Σερβια) 9.U2 - Vertigo (Mονο και μονο που γυρισαν του ανηκει μια θεση εδω.Αρκετα δυνατο το καινουριο τους Album) 10.Scissor sisters - Comfortably numb (Aλλη μια διασκευη .Καλουτσικη θα ελεγα και παρα ακουστηκε φετος...Μονο και μονο για αυτο...) --------------------------------------------------------------------------------- Lounge/Hype/Ethnic/Breaks/Εlectronica (TOP 2004) Ethnic ….To μελλον....Στο μελλον θα ακουμε τον Mick Jagger..της Καμποτζης και θα δονουμαστε στους ρυθμους του....Lounge...για να νοιωθουμε τη πολυτελεια χωρις να την εχουμε...breaks...ενας αδιαφορος ρυθμος με προσεγμενα samples….ευκολη μουσικη.... Πολλα πραγματα...και χαιρομαι πραγματικα... 1.Claude Challe-Carmenita lounging (O βασιλιας ...ενα απιστευτο κομματι απολαυση να το ακους..Ιδανικο για σαλονι με ελαφρα drinks και ανετες πολυθρονες) 2.Zeliko Joksimovic & Ad Hoc Oc - Lane Moje (Ο αδικημενος της Eurovision ...Με διαφορα το ποιοτικοτερο κομματι....σε συγκινει και σε "απολιθωνει" ακουγωντας το) 3.Sepor coconut - Smooth operator (H λατινοειδες εκτελεση του τραγουδιου της Sade...Πολυ κεφατη...πετυχημενο..) 4.Agent provocateur - Chinese Girl (Τo πιο sexy κομματι που εχω ακουσει φετος....Ειδικο για καμπαρε ,στριπτηζαδικο...) 5.B.I.G. - A promise (Ενα αδιαφορο beat πολλες φορες ειναι πιο "τολμηρο " απο ενα στιχο....ατμοσφαιρα και ωραια samples..) 6.Bermuda Triangle - Mooger Fooger (πολυ ωραια breaks εδω....κοβει ραβει το κομματακι....) 7.N.o.a.h. - Balkan hot step (Η απαντηση των Βαλκανιων ....To απολυτο ethnic για μενα φετος...) 8.Chris Nemmo - City a Bongos (Ενας Ελληνας προσπαθει να τοποθετησει τον εαυτο του στη Μουσικη σκηνη...Καλη προσπαθεια...πολλα κρουστα...) 9.Νινα Λοτσαρη - En Aranjuez Con tu Amor - (Ηλιας Πανταζοπουλος mix) (Παλι η οπερα κρυβεται απο πισω....ενα κομματι φτιαγμενο για το σαλονι του Λουβρου..) 10.Schiller - Beautiful Day (Ταξιδεψτε μαζι του ....κλειστε τα φωτα και καντε ατμοσφαιρα...Η φωνη χαιδευει τα αυτια και η ανατριχιλα ερχεται...) Αυτα για το 2004..........καλο 2005 ελπιζω με καλυτερη μουσικη Χρονια Πολλα σε ολους
Cristina Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 ROCK/ALTERNATIVE (TOP 2004) [...] 8.Magnifico - Hir Aj Kam Hir Aj Go (Σιγουρα δεν το ξερετε οι πιο πολλοι αλλα σας το συνιστω...Πολυ κεφατο κομματακι με λιγο απο Σερβια) [...] Αυτό σου ξέφυγε; Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω το πως βρέθηκε σε αυτήν την κατηγορία... Btw, είναι Σλοβένος και το κομμάτι μάλλον δεν είναι τόσο άγνωστο αφού το ξέρω μέχρι κι εγώ.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Πολυ ωραιο writeup Greg. 4.Αλκηστις Πρωτοψαλτη - Ολα αυτα που φοβαμαι (Η εκπληξις (Απο την Αλκηστις) μια πολυ ωραια διασκευη του τραγουδιου των Νιckelback.Βγηκε τωρα τελευταια και εχει πολυ ψωμι και στο 2005) Μαλλον μου αρεσει πιο πολυ απο το original. 7.Inspiro - Magic Nature (Ισως το μοναδικο κομματι που οι φιλοι εδω στο Insomnia ειχανε ΟΛΟΙ στο Νο1...πολυ καλη διασκευη του disco "Webo - Magic Moments" Πραγματι απο τα highlights της χρονιας. 1.The Pirates ft S. Ama - You should really Know (Μου αρεσε πολυ περισσοτερο απο το πρωτοτυπο I dont wanna know.... Eπισης.
TheBoyFromSalina Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μιας και φετος εχουμε αυτο το τοπικ, ας το ποσταρω εδω... Top 10 : 2004 10 Bosson - A little more time Την ωρα που αυτο το κομματι εκανε επιτυχια στη βορεια Ευρωπη, εγω το ακουγα απο τον Εβρο σε τουρκικο ραδιοσταθμο. Ο Σουηδος Bosson φαινεται να εχει παρελθον, παρον, ισως και μελλον. 9 Dannii Minogue - You won't forget about me (Flower power) Η Dannii επαναλαμβανει την επιτυχημενη συνταγη να τραγουδησει πανω σε ενα dance instrumental και τα καταφερνει μια χαρα. Το καλυτερο βιντεο της χρονιας επισης. 8 Anastacia - Sick and tired Ο,τι καλυτερο εβγαλε ποτε. Και εις ανωτερα. 7 O-Zone - Dragostea din tei Μαη α χιιιιιι Μαη α χααα Μαη α χοοο Τι εμπνευση! Αλλα και τι κεφι! Λευτερια στη Ρουμανια των O Zone και των Cheeky girls! 6 ТАТУ - Защищаться очками Οι Ρωσιδες ψευδολεσβιες δεχτηκαν να συμμετασχουν σε ενα reality σχετικα με τη ζωη τους πισω απο τα φωτα της δημοσιοτητας. Μεσα απο το σοου βγηκαν και καποια κομματια σε ακατεργαστη μορφη στο internet, εκ των οποιων και αυτο. 2μισι λεπτα μεν, χαρα για τον φαν δε. 5 Bic Runga - Get some sleep Η Νεοζηλανδη Bic κανει αφιερωσεις στο ραδιοφωνο. Αν ειναι να αφιερωνει τετοια κομματια, να το κανει συχνοτερα. Καληνυχτα. Επιτελους. 4 Stellar Project ft. Brandi Emma - Get up, stand up Αλλη μια ιταλικη προσπαθεια για κατακτηση των charts και των clubs. Απο τα καλυτερα basslines της χρονιας σε ενα ογδοντιζον house κομματι. 3 Whigfield - Was a time / (Favretto mix) Η χαζοβιολα Δανη θυμηθηκε πως ειναι τραγουδιστρια, πηρε και εναν Ιταλο παραγωγο οπως τα παλια καλα χρονια και περιμενε να κανει επιτυχια. Δεν τα πηγε και ασχημα. Τα ευσημα στον κυριο Favretto παρακαλω. 2 Deepest Blue - Give it away Το βρετανικο ντουετο που δεν μπορει να αποφασισει που ανηκει. Μια dance, μια pop, μια rock. Ελεος. Δεν πειραζει ομως. Με τραγουδια σαν κι αυτο, ολα τους συγχωρουνται. 1 Benassi Bros ft. Dhany - Hit my heart Μουσικο χαστουκι απο την Ιταλια και την παρεα του Benassi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.