Slay Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 file nikoskon akou....i tellas agorase apo to ote portes...kai tis noikiazei stous mellontikous i nyn syndromites tis. an dialexeis to programma izi tote xehnas opoiadipote sxesi internet-ote.kai ti ennoo me ayto? kobeteai to pagio adsl pou plironeis sto logariasmo sou ston ote kai to analambanei exoloklirou i tellas me tis opoies meioses kanei.diladi ton ote tha ton exeis mono gia ta tilefona pou kaneis me grammi pstn i isdn analoga.ara pagio adsl ston ote TELOS. tin oli diadikasia gia tin egkatastasi tin analambanei i tellas' date='to idio gia tin energopoiisi.einai ola dorean opos kai to modem. simantiko tha prepei na anaferthei oti mporeis na synexiseis na xrisimopoieis to modem pou idi exeis (i router an einai ayto). 2 einai ta poly simantika ofeli aytou toy programmatos [/quote'] H tellas kanei ayto poy kanei kai h forthnet dhladh na poylaei sthn timh xontrikhs to adsl toy OTE , to oti to pagio ths adsl erxetai ston ISP kai aytos to xreonei meta se sena, apo to na plhrones ISP kai OTE jexorista emena den moy leei apolytos tipota, to mono thetiko einai oti epeidh dinei se times xontrikhs erxetai kapoy 2-3 eyro to mhna fthnoterh h prosbash apo ton OTE, alla an tyxon ginei kapoia blabh sto dslam soy, h pitarei kai pianeis 5-10kb/sec kamia tellas kai kamia forthnet den einai se thesh na kanei apolytos tipota. Opote h ejarthsh soy apo ton OTE synexizei na ypaxei KAI se ayth thn periptosh , opos bebaia kai se oles tis alles (conn-x , hol broadband, adsl in a box) mono an pareis grammh apo Vivodi den exeis na kaneis pleon me ton OTE , oyte sto xrhmatiko kommati, alla akoma poio shmantiko den exeis na kaneis me to athlio ATM dyktio toy.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Διαβάστε προσεκτικά το ποστ του random και μην διανοηθείτε να κάνετε αιτήσεις για adsl..εκτός και αν δεν είστε σε dslam siemens.. Γιατι τι εχουν τα dslam της siemens ρε παιδια ??? Αν θυμαμαι καλα σε τετοιο dslam ειμαι (αληθεια απο που το βλεπουμε αυτο ??) αλλα δεν εχω καποιο συγκεκριμμενο προβλημα.. :?: :?: :?: :?:
WaVe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Apla o random to leei auto epidi exoun pesei ta Siemens 2,3 k 4 Ta Siemens 1 pu exeis k esi profanos Γιάννης_(Platano) einai ok Gia na to matheis auto ( se ti dslam eisai ) mono o pOTE mporei na sto pei, me ena aplo til sto 134
Slay Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Arxika htan pronomia na eisai se dslam siemens, kathos kleidonane sta 448/160 anti gia 384/128, kapoia stigmh o OTE apofasise na toys allajei to firmware , gia na kleidonoyn sthn xamhloterh taxythta, kai apo ekeinh thn stigmh all hell broke loose, epishs ta kainoyrgia dslam siemens poy efernan kai poy eixan to idio firmware pali eixan problhma na syndethoyn me to ypoloipo ATM dyktio. Exo akoysei tora oti kapos ta exoyn mpalosei ta pragmata kai merika siemens dslam doyleyoyn alla kai pali exoyn problhmata.
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 ναι αλλά ο ΟΤΕ δεν παραδέχετε οτι εκανε μ@λακία με τα firmware..αλλά λεέι και καλά οτι κάνει αναβαθμίσεις.Εκεί είναι που τρελαίνομαι ,και οταν του πέρνω και τους λέω για "ΒΛΑΒΗ" μου λένε δεν υπάρχει βλάβη ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ γίνεται κυριε.. Στην ουσία πήγαν να κάνουν οι τεχνικοί του υποβάθμιση και τα διέλυσαν όλα οι αχρηστοι και τώρα δεν ξέρουν τι να κάνουν και το χειρότερο πώς να το φτίαξουν και ΑΝ θα το φτιάξουν και να με θυμηθείτε οτι θα πάρει πολύ πολύ καιρό..
random Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Για να διευκρινησω, το για το "θεμα siemens" δεν μπορεις να κανεις κατι. ουτε εσυ, ουτε ο ISP, ουτε ο οτε. ( εκτος αν μετακομισεις!!!! ) αμα σου τυχει, σου ετυχε, και απλα περιμενεις... Εγω έκανα χτες την αιτηση για γραμμη σε πΟτε (Ν.Σμυρνη) και μου ειπαν γυρω στις 15 μερες. δεν ξερω αν εδω εχουν Ζιμενς, αλλα ετσι κι αλλιως δεν μπορω να κανω κατι. Απ το να μην κανω καθολου αιτηση, ... μπορει να ειμαι στους τυχερους. πιστευω προσπαθουν να το λυσουν το προβλημα Αυτα που εγραψα ειναι απλα η συγκριση του να κανεις μονος σου την αιτηση για γραμμη και μετα να αγορασεις οποια αυτονομη συνδρομη θελεις, και να επιλεξεις απο τα μοντεμ του οτε ή των καταστημάτων, σε αντιδιαστολη με το να παρεις τα πακετα "ολα-σε-ενα". Με τον 1ο τροπο, θα δωσω λιγα παραπανω λεφτα, αλλα θα λεω με λενε Σπύρο και δεν θα με φωναζουν Κώτσο
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 συγνώμη random αλλά μου φαίνεται οτι είμαστε πολύ θύματα.. Τι σημαίνει οτι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για το θέμα siemens.. Το ξέρεις οτι επι 1 μήνα χρήστες που εχουν adsl λόγω του σοβάρου λάθους που έκανε ο ΟΤΕ κατεβάζουν με 2 και 3 kb και πολλές φορές τους κόβεται η σύνδεση για ώρες? Αυτοι οι συνδρομητές μ@λ@κες είναι που πλήρωσαν για 384 512 κοκ και κατεβάζουν με dial up speeds. O OTE οφείλει να τους αποζημιώσει απο την στίγμη που δεν τους παρέχει τις υπηρεσίες για τις οποίες πλήρωσαν οι πελάτες του ΝΑΙ Η ΟΧΙ?Φυσικά και πρέπει..Αντι αυτού όμως συνιστα υπομονη ..ναι και εμείς περιμένουμε περιμενουμε και η συνέχει στην υπογραφή μου πιο κάτω..
WaVe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Pesta vre Prof_Chaos, an k den pistevw pws eparxei lisi Egw eimai uper se ola auta pu les alla lisi kamia!!!
random Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Τι σημαίνει οτι δεν μπορείς να κάνεις κάτι για το θέμα siemens..επι 1 μήνα χρήστες που εχουν adsl λόγω του σοβάρου λάθους που έκανε ο ΟΤΕ ... Δικιο εχεις, δεν εννοουσα αυτο. εγω απαντησα σε μια συζητηση απο τη σκοπια αυτου που δεν εχει ακομα dsl (εγω κι ο Wave ,πχ) και ψαχνεται τι πακετο να παρει και ποσο να περιμενει. εμεις τι να κανουμε, περα απο κραξιμο σε φορουμ, περιοδικα? απλα περιμενουμε τη ζιμενς ή οποιον άλλο να αναβαθμισει, να ξηλωσει, να τελειωνει. Αυτος που ειχε, και δουλευε και ξαφνικα το εχασε ή σερνεται εχει ολα τα δικια, πρεπει να δηλωνουν βλαβη καθε βδομαδα, και να παρουν πισω τουλαχιστον τα παγια, ή να πλακωσουν τις μηνυσεις?
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 παιδία πρέπει να γίνει μια μαζίκη κοινητοποίηση επι του θέματος..Δεν είναι μόνο το μπάχαλο που έχει δημιουργήσει με το adsl είναι πολλά μαζεμένα.. Τουλάχιστον πρέπει να στείλουμε επιστολές σε περιοδικά πληροφορικής και να τους ενοχλούμε σε καθημερινή βάση.Αν σταλούν πολλές επιστολές διαμαρτυρίας σε περιοδικά δεν μπορέι να αποριφθούν όλες και να μην δημοσιευτει καμία. Εγώ προσώπικα γράφω αλλά δεν ξέρω που να το στείλω ακόμη (εννοω περιοδικό) απο την άλλη πέρνω κάθε μέρα στο 134 και τους ζητάω τον λόγο για την καθυστέρηση..Σε σημείο που με έχουν μάθει.. Απο το να κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια και να ανέχομαιι αυτη την κατάσταση κάτι είναι και αυτό.Να είστε σιγουροι οτι αν δεν υπήρχαν μερικοι να τους πρίζουν κάθε μέρα στο τηλέφωνο,δεν θα είχαν αρχίσει κάν την αποκατάσταση με τα siemens..Στην Ελλάδα για να κάνεις την δουλεία σου θέλει επιμονή και υπομονή το βιώνω σε καθημερινή βάση.
WaVe Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2004 K gia na min ksefevgoume apo to thema, simera ksanapira tin tellas k ematha endiaferoda pragmata! Den eiparxei desmefsi sto xroniko orio, diladi anagastika 1 xronos k oute plironeis tipota an to kopseis. Akoma k an exeis stin perioxi sou provlima me ta dslam i tellas to poli se 12 meres tha sou valei ADSL ( k egw kolisa edw, ade na doume! ). Epomenos egw evgala to "porisma" pws simferei POLU
vagelisv Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Εν ολιγοις και αφου πηρα και εκανα μερικες ερωτησεις... Λοιπον υπαρχει μονοετες συμβολαιο το οποιο μπορεις να σπασεις οποια στιγμη θελεις αλλα θα χασεις τον εξοπλισμο (στον εχουν δωσει δωρεαν αρα ειναι λογικο), οι χρεωσεις ανανεώνονται και τον δευτερο χρονο δεν θα χρειαστει να πληρωσεις τιποτα extra για την αναβαθμιση της γραμμης και το παγιο θα παραμεινει στην εκαστοτε τιμη της 384 και εσυ θα εχεις 512. Αν λαβεις υποψη το γεγονος οτι οι τιμες θα πεσουν πιστευω οτι θα πληρωσεις μεσο ορο τα ιδια λεφτα για μια 512 που θα σου γινει 1 mbit με οσα θα πληρωνεις αυτον τον μηνα Ιανουαριο για παγιο για μια 384. Τωρα οταν τον ρωτησα για κοστος συντηρησης μου απαντησε οτι δεν υπαρχει τετοιο πραγμα εκτος κι αν χρειαστει. Γενικως απο οτι καταλαβα χωρις να ειμαι και πολυ σιγουρος ολα θα εξαρτηθουν απο το αν σε 12 μηνες οι tellas θα εχει δικες της γραμμες ή θα πληρωνει ακομα τον οτε. Καπου ειχα διαβασει οτι η tellas εχει δικα της χαλκινα καλωδια (αυτα της ΔΕΗ) και μπορει με μια μικρη τροποποιηση να τα χρησιμοποιησει για αυτο που θελει αλλα δεν ξανακουσα κατι τετοιο (ωστοσο το ειχα διαβασει σε πολυ εγκυρη πηγη και δεν νομιζω να πω την αληθεια οτι καταλαβα λαθος αλλα αφηνω μια πιθανοτητα).
random Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 1. λογικό ειναι οτι αν διακοψεις πριν το 12μηνο, σου παιρνουν το modem. Γράφει πουθενά οτι αν συμπληρώσεις 1 ολοκληρο χρόνο, θα σου μείνει δικο σου το μοντεμ? 2. Το μηνιαιο παγιο izi Τελλας, περιλαμβανει τη συνδρομη Τελλας και το παγιο ΟΤΕ. Οταν λενε αναβαθμιση δωρεαν στα 512, εννοουν τη συνδρομη Τελλας, ή όλο (δηλ. θα σου πληρωνουν αυτοι το αυξημενο παγιο που ζηταει ο ΟΤΕ για γραμμη 512 ) ?
vagelisv Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 ee vasika auto pou 8elei na kanei i tellas einai na ane3artitopoii8ei apo ton ote kai na min xriazetai ka8olou tis grammes tou mesa ston epomeno xrono. An ginei kati tetio den kserw kata poso tha xreiastei na plironeis sintirisi alla apo oti mou eipe o an8rwpos tis tellas den tha xriastei kostos sintirisis kai akoma ki an den ginei ston ena xrono kai ginei argotera kai pali den tha xreiastei kostos sintirisis. Mporei na kanw kai lathos alla etsi mou eipe. Opws kai na exei mazi me to gegonos oti me 4euro epipleon ginetai static kati pou se allous ISP's to plironeis polu perissotera xrimata an den kanw lathos, to tellas izi ginetai i kaliteri me diafora prosfora dsl pou exei ginei ws twra...
WaVe Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 random 1. Egw rwtisa filo mu prin kairo giafto k mu eipe pws ginode dika sou, twra pu mu tothimises tha rwtisw k tin tellas. 2. Auto omologoumenos den to eixa anarwtithei k kserw k giafto to poli avrio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.