Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Χαχαχα!!!Φιλε Witeman μαζι απαντησαμε!!!!!! Εσυ πιο αναλυτικα....Καλημερα.
whiteman7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 kalimera giannare...kala ekanes kai allaxes acn...me tin tellas tha koimasai isixos aderfe mou...ego tous perimeno tin deytera gia to izi...eimai idi sindromitis apo oti mou eipan kai exo proteraiotita...
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Οσοι εχουμε ηδη dsl χρειαζεται να μας ερθουν σπιτι μας ??? Εγω νομιζω οτι στις ρυθμισεις του Zyxel που εχω και δεν θελω να αλλαξω απλα θα αλλαξω username και κωδικο.Κανω λαθος ???? :?: :?: :?:
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Μολις διαβασα στο site της Tellas κατι που νομιζω θελει διευκρινηση... Η συνδρομή έχει ελάχιστη διάρκεια 12 μηνών. Αν ο πελάτης επιλέξει συνδρομή διάρκειας 24 μηνών, του προσφέρεται αναβάθμιση ταχύτητας πρόσβασης χωρίς επιπλέον χρέωση, μετά το πρώτο έτος. Δηλαδη αν καταλαβα πρεπει απο την αρχη να επιλεξουμε 24μηνη συμβαση για να εχουμε το δικαιωμα αναβαθμισης της γραμμης μετα το χρονο ?? Δεν γινεται αυτοματα αυτο αφου συμπληρωσουμε χρονο και συνεχισουμε αν συνεχισουμε ??? Αλλο 12μηνη δεσμευση και αν θελουμε συνεχιζουμε με οτι πλεονεκτηματα εχει αυτο και αλλο 24μηνη δεσμευση.
nikoskon Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 whiteman7, eyxaristw gia ths plhrofories.... Mallon gia izi tellas paw alla apo to kainourio xrono. Eyxaristw.
whiteman7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 i des meusi gia tin anabathmisi einai stous 24 mines...den einai kako paketo an to kaloskefteis
mindtrapper Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2004 kai ego mallon tha pao gia mia 512 apo ton kainourgio xrono. kai tou xronou aytomata 1mbit. den einai kako...
Isobitis_r Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2004 re paides, mia mikro aporia exw, ki an einai dynato as apantisei kapoios mexri to apogeyma, epeidi exw pistei na balw adsl apo tellas, otan symplirosw thn forma kai er8ei o e3oplismos ktl ktl plirwneis tpt prokatabolika? h plirwneis mono sto telos toy mina sto logariasmo??????? (giati an plirwneis prokatabolika 8a prepei na perimenw na plirw8w prwta thanks
WaVe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Telika re paidia to exei valei kaneis? Aksizei ? :?
nickaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Εγω πάντως ποΥ έχω κάνει την αίτηση 8 του μηνός όλα μου είπαν είνια έτοιμα αλλα πρέπει να με πάρουν τήλ. να κλείσω ραντεβού με τον κουριερ για το modem!!Γιατι αργουν....δεν μπορώ άλλο ΕΛΕΟΣ
WaVe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2004 Egw xthes asxolithika me auto to paketo ( eimai ligo piso ) k me evale se dilima. Exw kanei aitisi ston pOTE edw k 60+ meres k vlepw na mu vazoun ( me to kalo ) ADSL apo ta mesa Ianouariou. Epikinonisa simera me Tellas k mu eipe pws thelei 3 vdomades gia tin energopihsi. Ara pame pali mesa Ianouariou. Ti na kanw? :? Kamia idea...?
random Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Wave, και τη γραμμη που θα σου "δωσει" η Τελλας (forthnet, hol, acn) απο τον πΟτέ θα την ζητησει/πάρει . απλα θα κανουν εκεινοι την αιτηση αντι για σενα, και φυσικα η ο οτε θα γνωρίζει τον isp σαν "κατοχο" κι οχι εσενα. Αν στην περιοχη σου υπαρχει αυτο το προβλημα με τα siemens dslam που εχει ριξει μηνες εξω το προγραμμα συνδεσεων (ενω σε αλλες περιοχες βαζουν σε 5-10 μερες), ειτε δικη σου αιτηση, ειτε του isp , στο περίμενε θα τη στειλουν. Στο τελευταιο RAM, sth στηλη αλληλογραφιας, εχει ηδη, 2 γραμματα παραπονουμενων, που πιστεψαν απο forthnet & acn, το "σε 12 μερες τελειωσαμε". Φυσικα περασαν οι 12, περασαν και οι 30, και οι απαντησεις των εταιρειων ειναι οι ιδιες "τα στειλαμε ΑΜΕΣΩΣ στον οτε, και εκεινος καθυστερεί". Τοτε ρε χαηβάνια, να σας πάνε μέσα! Πως διαφημιζεις μια παροχη με παραδοση σε ενα διαστημα που δεν εξαρταται απο εσένα αλλα απο άλλη εταιρεια (και μαλιστα ανταγωνιστή σου, γιατι φυσικα ο οτε προτιμαει να κανεις μονος σου την αιτηση, ωστε να προσπαθησει τουλαχιστον, να σου πασάρει και μια συνδρομη Οτενετ). και οταν σε κραζουν απαντάς "φταιει ο οτε". Στα τετοια μας! εγω εσενα πληρωνω, εσυ φταις. Αν ο προμηθευτής σου ειναι αναξιόπιστος, να παρεις τηλεφωνο τα καταστηματα που πουλανε τα πακετακια, και να τα αποσυρεις απο την αγορά μεχρι ο οτε να μπει σε μια σειρά. Kαι μετα οταν -χτυπα ξυλο- υπαρχει προβλημα, θα παιρνεις την isp, και θα σου λενε.. "οκ, κατεγραφη, θα ειδοποιησουμε τον οτε", και θα τον ειδοποιουν ,καποια στιγμή αν δεν εχουν φόρτο, και δεν θα μπορεις να τους ξε**** στο τηλ, γιατι "εχει προβλημα ο οτε", και οταν παρεις τον οτε, θα σου λενε "θα τα βρουμε με την isp", και οταν αποφασισεις να αλλαξεις isp, επειδη η χ ακριβυνε ή ο Ψ εκανε μια καλη προσφορά, ή, η, η,, θα παρει πισω τη "δικια σου" γραμμη ο isp, και θα ψαχνεις παλι για εξοδα ενεργοποιησης, ανοιχτες πορτες, και Αγιος ο Γραφειοκράτης ,ελεησον ημάς, αμήν!
WaVe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Auto me to oti i grami einai tou pOTE to gnorizw. Giauto mu itan logiko pws k pali tha exw provlima ( meso tellas ), alla to thema einai pws tous rwtisa. I apadisi tous itan: Tellas:"Kalimera sas" Me: "Thelw na valw adsl apo esas alla thelw na rwtisw an tha exw provlima me ta dslam tis Siemens" Tellas: "Kirie, emeis stis perioxisas exoume diathesimotita" Me : "Ok to katalavenw auto alla apo ti stigmi pu pernete grami apo ton pOTE den tha ton enimerosete?" Tellas: " Tha ton enimerosoume k an k aftos einai ok se 3 vdomades tha exete dsl" ( benei sta logia mu ) Me: " Ara afou exw provlima me ta Siemens tou pOTE tha exw k me esas?" Tellas: " OXI, emeis exoume diathesimotita!!!" Vgale akri meta apo auto. K to thema itan pws epemene i Kiria :?
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 φίλε random, καλύτερα δεν μπορούσες να τα πείς.Αυτή είναι με κάθε λεπτομέρεια η είκόνα που έχει το adsl στην ελλάδα.Διαβάστε προσεκτικά το ποστ του random και μην διανοηθείτε να κάνετε αιτήσεις για adsl..εκτός και αν δεν είστε σε dslam siemens.. Εγώ προσωπικά είμαι δέσμιος του adsl in a box που έχω πληρώσει 3 μήνες και η forthnet βγάζει την ουρά της απέξω ρίχνοντας το φταίξιμο στον οτε.. Και τα πακετακια asdl κάνουν παρέλαση μπροστα απο τις οθόνες την τηλεόρασης μας..Τα διαφημίζουν ακατάπαυστα ενώ απο την άλλη ο Οτε προχθες σε επισημη ανακοίνωση του στο site του κάνει λόγο για ΥΠΟΜΟΝΗ 6 ΑΚΟΜΗ ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ADSL Εσείς ομως συνεχίζεται να ασχολείστε με izi και ο οτε να μας σκίζει..Γιατι ομως?
WaVe Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 K egw simfwnw apolita me auta pu eipe o random alla pia i adsl einai kati pu mas xriazetei toulaxiston exoume pisei tous eaftous mas pws mas einai aparetiti. K se rwtaw Prof_Chaos, ti na kanw? Na perimenw pote tha mu valei o pOTE i na strafw kapou allou ? Giafto pira k rwtisa stin tellas! ( an k akoma dne katalava ti paizei me ta Siemens se autous) K makari na eixe i Vivodi stin perioxi mu na eperna access apo auti
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.