Προς το περιεχόμενο

izi της Tellas τι λέει?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις πήρα τηλ. και πήρα adsl 384 της Tellas όλα 51 europoula το μήνα μάζι με τα Φ.Π.Α και όλα.Modem και τα υπόλοιπα είναι δώρο! Μου είπαν πως θα μου τα στείλουν όλα με courier και θα τα εγκαταστήσω όλα μόνος μου! Είναι έυκολο (όλοι έτσι λένε τουλάχιστον)Κατι άσχετο το φίλτρο τί είναι?? Έγω είμαι Βόλο και ο φίλος μου λέει πως χτυπάει γύρω στα 35 στην κσλύτερη ένώ στην χειρότερη 30-32. Επίσης πήρα τον πΟΤΕ και έκανα αίτηση απο ISDN να πάω σε απλή γραμμή (και ζήτησαν 30 euros έλεος πια απο παντού να παάρουν λεφτά μην χάσουν...) Τι έχετε να πέιτε καλή επιλογή??(ή έκανα καμοία βλακεία??)

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδη ψαχνετε και δεν βρισκετε να προτεινω ενα?

Η δεσμευση για 1 χρονο δεν ειναι μειον?

ΕΠισης οταν θα εχει προβλημα η DSL συνδεση σου και εσυ θα συνδεεσαι με αστικη χρεωση και οχι με ΕΠΑΚ δεν ειναι μειον?

Δημοσ.

ΕΠισης οταν θα εχει προβλημα η DSL συνδεση σου και εσυ θα συνδεεσαι με αστικη χρεωση και οχι με ΕΠΑΚ δεν ειναι μειον?

Pestaaaaaaa!!!!

Δημοσ.

na po ena syn...anabathmisi tin deytri xronia se 512 i 1024 me ta idia lefta...

na po allo ena?...telos i sxesi ote-internet

na po allo ena?...tin egkatastasi den tin kaneis monos sou...erxontai oi idioi...

exei polla alla....

ekei sto adslgr.com

Δημοσ.

Ας πούμε δέσμευση για 1 χρόνο = μείον.

Αλλά ,

τον 2ο χρόνο με τα ίδια λεφτά σου αναβαθμίζουν την γραμμή.

Επίσης αν εννοείς ότι με το συμβόλαιο θα έχεις την ίδια τιμή , ακόμα και αν πέσουν οι τιμές του DSL , κάνεις λάθος , γιατί ξεκάθαρα στο συμβόλαιο η Tellas ξεκαθαρίζει ότι οι τιμές που θα ισχύουν για τους νέους , καθώς και τους παλιούς συνδρομητές θα είναι οι ίδιες.

Δημοσ.

Το δευτερο που ειπα δεν ειναι μειον δηλαδη?

Για το συμβολαιο θα το ξανακοιταξω και αμα εχω κανει λαθος θα το παραδεχθω.

Whiteman7 δεν ειπα οτι δεν ειναι μια καλη προταση απλα θεωρησα οτι ειναι υπερβολη να πεις οτι δεν εχει αρνητικα.

Δημοσ.
Επίσης πήρα τον πΟΤΕ και έκανα αίτηση απο ISDN να πάω σε απλή γραμμή (και ζήτησαν 30 euros έλεος πια απο παντού να παάρουν λεφτά μην χάσουν...)

ασχετο με τελλας

nickaras απ οτι ξερω, πρεπει να αποφασισεις πρωτα τι γραμμη τηλεφωνιας θα εχεις (PSTN / ISDN ) και μετα να παρεις dsl απο πΟΤΕ (ασχετα αν μεσολαβει η Τελλας, παλι απο πΟτε θα παρεις γραμμη)

γιατι απο αυτο εξαρτατε σε τι πορτα θα σε βαλουν, και τι μοντεμ θα παρεις.

*αν κανω λαθος διορθωστε με*

κι εγω εχω αυτη την πικρα. αν βαλω dsl, δε λεει να συνεχισω να πληρωνω το κερατιατικο διπλο παγιο της isdn, αλλα πρεπει να κανω τη υποβαθμιση.

Δημοσ.

Εγώ πήρα τον πΟΤΕ και ήρθαν μου το πήραν το ISDN και πάπαλα... τώρα PSTN μέχρι να έρθει το ADSL... Αυτο που είπε ο Κυριάκος τι εννόουσε με το αν έχω πρόβλημα με την dsl θα χρεώνομαι με αστική μονάδα???Εγώ τώρα πληρώνω τα τηλέφωνα στην tellas και θα προστεθεί κ το ADSL και μέχρι στιγμής πλήρωνα το 56k στον πΟΤΕ αρα αυτο που λέτε με την αστική μονάδα δε πρέπει να ισχύει σωστα??(ή κοτσάνα πέταξα??)Α και μήν ξεχνάτε κ το άλλο προνόμιο παίδες με τις 4 ώρες δωρεάν αστικές το μήνα κ όχι το δίμηνο!!!

Δημοσ.

Αυτο που εννουσα φιλε μου ειναι οτι ενω αλλοι παροχεις οπως η Forthnet οταν για καποιο λογο δεν λειτουργει η DSL συνδεση σου δινουν ενναλακτικα μια dial up συνδεση με χρεωση ΕΠΑΚ η Tellas σου δινει συνδεση με αστικη χρεωση!

Οποτε αμα χρειαστεις ποτε να συνδεθεις με αυτο το τροπο θα πληρωσεις τα μαλλιοκεφαλα σου!

Δημοσ.

gia na katalavo kala giati endiaferome na valo dsl alla oi times os tora me apogoiteyan.gia 384 px tha plirono mono 50 eyro to mina xoris na doso kanena allo efapax poso kai xoris alles epivarinseis?giati me tis poles kai diafores xreoseis kai pagia eixa xasei ton mpousoula os tora.

as mou pei kapios.

kai osoi exoun tellas idi as poune pos vlepoun tis taxitites sti saloniki (kentro)

Δημοσ.

loipon arxigoi protou lete otidipote parte kana til kata tellas meria kai enimerotheite.

loipon otidipote meioseis stis adsl sindeseis tis kanei i tellas i diarkeia tou simbolaiou sou me izi tote aytomata isxyoun kai sto izi

AYTO KAI AN EINAI +

Δημοσ.

Re paidia h tellas parexei kai grammh dsl 'h mono prosvash?

Dhl 8a plhrwnoume 52? gia ola kai den 8a exoume anagkh ton OTE?

'H 8a sunexizoume na exoume OTE kai 8a skame 20? gia paroxh grammhs aDSL epipleon twn 52? gia prosvash aDSL sthn tellas?

Δημοσ.

'H 8a sunexizoume na exoume OTE kai 8a skame 20? gia paroxh grammhs aDSL epipleon twn 52? gia prosvash aDSL sthn tellas?

ΟΤΕ θα συνεχισουμε να εχουμε αλλα δεν θα σκαμε τα 20 ευρω στον ΟΤΕ.Ειναι ολα μεσα στο πακετο της Tellas.Εκανα κι εγω αιτηση και περιμενω να απαλλαγω απο την ACN. :D :D :D

Δημοσ.

file nikoskon akou....

i tellas agorase apo to ote portes...kai tis noikiazei stous mellontikous i nyn syndromites tis.

an dialexeis to programma izi tote xehnas opoiadipote sxesi internet-ote.kai ti ennoo me ayto?

kobeteai to pagio adsl pou plironeis sto logariasmo sou ston ote kai to analambanei exoloklirou i tellas me tis opoies meioses kanei.diladi ton ote tha ton exeis mono gia ta tilefona pou kaneis me grammi pstn i isdn analoga.ara pagio adsl ston ote TELOS.

tin oli diadikasia gia tin egkatastasi tin analambanei i tellas,to idio gia tin energopoiisi.einai ola dorean opos kai to modem.

simantiko tha prepei na anaferthei oti mporeis na synexiseis na xrisimopoieis to modem pou idi exeis (i router an einai ayto).

2 einai ta poly simantika ofeli aytou toy programmatos

1) i anabathmisi tis grammis sou to 2o etos se 512 i 1024 analoga an exeis 384 i 512, me to idio kostos.to theoro simantiko ofelos dioti i ptosi timon stis adsl sindeseis tah einai me rythmous xelonas kai se ayto synteloun ta gigantiaia xrei tou ote.

2)oi opoies meiosesi timon adsl ginontai ana takta xronika diastimata epireazoun aytomata kai tous sindromites tou programmatos izi.

ayta ta liga opoiesdipote apories edo.... :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...