Προς το περιεχόμενο

Μου μπλοκαραν την συνδεση απο πρωην ACN !!!!!

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πηραν τηλ οτι μου μπλοκαραν την συνδεση γιατι ο υπολογιστης μου ειχε προσβληθει απο ενα ιο που επηρεαζε και αλλα pc στο internet...Χτυπαγε προς τα εξω , οπως μου ειπαν.Μου ειπαν οτι μαλλον ηταν ο ιος nimda...Εψαξα το pc με το Panda και οντως βρηκε ενα ιο σε email της hotmail.Τον W32/Mugly.B.worm και τον καθαρισε.Τους πηρα τηλ οτι ημουν ΟΚ και να με ξεμπλοκαρουν αλλα...."Πολιτικη της εταιρειας μας" ειναι να παραμενει για λογους ασφαλειας μπλοκαρισμενη η συνδεση σας για 24 ωρες !!!!! Τι λογους ασφαλειας αφου δεν θα εκανα αλλο τιπτα στο pc δεν μου ελεγαν.Ακουσα μονο 5-6 φορες οτι ηταν η πολιτικη τους ....Κατι σαν αποφασιζομε και διατασουμε δεν σας ακουγετε ???

Εμενα ομως δεν μου αρεσουν κατι τετοια και τωρα , οχι οπως αλλοτε μπορω να αντιδρασω !!!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!!!!! Τωρα μπαινω με το...free tellas εν αναμονη αλλαγης ISP. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

αν ειχες ενεργο ιο σιγουρα δεν εφταιγε ενα attachment ενος email, μεσα στο inbox. αυτο ειναι στατικο αρχειο, μονο του δεν κανει τιποτα..

για να χτυπας αλλους, πρεπει να το ετρεξες καποτε, οποτε εφτιαξε αντιγραφα που ενεργοποιουνται με καθε boot.

πρεπει ειτε να κανεις ενα full scan, ειτε -πιο ευκολο- να βαλεις ενα firewall, που θα δειξει τι προσπαθει να επικοινωνησει με εξω .

Δημοσ.

Γιάννης_(Platano), τα έχουμε ξαναπεί.... βάλε Norton Corporate και ΟΠΣΔΗΠΟΤΕ π.χ. ZONE ALARM. Έτσι θα ξέρεις τι φεύγει προς τα έξω και θα έχεις πλήρη έλεγχο.

Επίσης στο http://www.processlibrary.com/ μπορείς να βλέπεις αν αυτό που θέλει να βγει προς τα έξω είναι ιός ή κάποιο proccess κανονικό των Windows....

Αν θές βοήθεια πες μου...

Δημοσ.

Θα ήθελα εάν ξέρει κάποιος σχετικά με ένα antivirus το DrWeb (μάλλον),να με πληροφορήσει σχετικά...έχω φάει τον κόσμο αλλά δεν έχω βρει ακόμα το συνοδευτικό του υποστηρικτικό υλικό.

Δημοσ.

Παιδιά ηρεμία, το θέμα εδώ είναι ότι του κόψαν την σύνδεση χωρίς ουσιαστικό λόγο. Άτοπες δικαιολογίες θα βρίσκουν πολλές ανά καιρούς οι "μικρές-μεγάλες" εταιρείες. Το θέμα είναι εμείς να μην ψαρώνουμε. Σωστά έκανες Γιάννη. :wink:

/sc

Δημοσ.
Παιδιά ηρεμία' date=' το θέμα εδώ είναι ότι του κόψαν την σύνδεση [b']χωρίς[/b] ουσιαστικό λόγο. Άτοπες δικαιολογίες θα βρίσκουν πολλές ανά καιρούς οι "μικρές-μεγάλες" εταιρείες. Το θέμα είναι εμείς να μην ψαρώνουμε. Σωστά έκανες Γιάννη. :wink:

/sc

Συμφωνώ!!!

ACN (Altec Computer Network). Αυτό τα λέει όλα.

Δημοσ.

Κανεις δεν μπρει να μου απαγορεψει να μπω εστω με αλλο pc στο internet.Αφου σημερα ακουσαν τα μπινελικια τους εστω ...ευγενικα, μου την ξεκλειδωσαν την συνδεση πριν τις 24 ωρες αλλα ειναι πλεον αργα για αυτους. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

xex ego pali pisteuo oti kala kanan kai to kanan auto pou kanan.. einai enas tropos na arxisoun oi user na prosexoun kai ligo exo barethei na perno mail me worms..

kai ante ok o Γιάννης_(Platano) ixere kai diorthose to problima kai zitise na tou bgaloun tin fragi..

otan omos exeis enan asxeto pou den xerei tin tifla tou kai aplos leei paparies sto tilefono gia na tou to anixoun.. ???

Δημοσ.

Αν δημιουργουσα προβλημα φυσικα και καλα εκαναν και με μπλοκαραν και με ενημεωσαν αλλα το 24ωρο μπλοκ δεν το δεχομαι οταν τους εξηγω οτι διορθωσα το προβλημα. :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Πρόβλημα μεγάλο ή μικρό στο δίκτυο ενός ISP δεν μπορεί να δημιουργηθεί από έναν χρήστη ADSL , αν μιλάμε για worm , etc.

Μάλιστα δύσκολα θα παρατηρήσουν από μόνοι τους το πρόβλημα του χρήστη.

Αν κάνεις πολλά port scans , κλπ , τότε πιθανόν να σε πάρουν πρέφα , και να σου κόψουν την σύνδεση , κλπ.

Αλλά αυτό τάχα μου για τον ιό ήταν πολύ π@π@ρ()λ()γ1α

Δημοσ.

Kai omos einai politikh ths ACN na kobei thn prosbash se xrhstes poy kollan virus/worm/trojan , APARADEKTH politikh tha symplhrona ego, mias kai ap'oti jero nai men soy koboyn thn syndesh mexri na kathariseis ton IO (tora pos diaolo tha ton kathariseis na den exeis prosbash sto na katebaseis nea updates h removal tool den mas to lene) alla den jero an se apozhmionoyn gia tis meres poy exases , prosthetontas tis sto account soy.

Δημοσ.
(tora pos diaolo tha ton kathariseis na den exeis prosbash sto na katebaseis nea updates h removal tool den mas to lene)

Αυτο το ρωτησα κι εγω αλλα η απαντση ηταν "δεν ξερω"....Εγω ομως ετσι εμαθα!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Gianni exeis apolita dikeo.

An re paidia emena i doulia mou itane na ime sinexeia sindedemenos me to Net pios tha mou plerone ti zimia pou tha eixa mplokarismenos 24h? H ACN tha me apozimione? Malon oxi.Aparadekti.

Kai ego tha tous ta erixna kai tin ali mera kiolas tha tin kopanousa

H M A R T O N!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...