ata1983 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Λοιπόν λέω να αγοράσω ένα mp3 player φορητό και να το συνδέσω με κάτι ειδικές κασέτες στο κασετόφωνο του αυτοκίνήτου? Γίνεται τπτ? Θα έχω ποιόητα κασέτας ή χειρότερη? Ξέρει κανείς που θα βρω αυτές τι κασέτες? Λέω να πάρω με sd μνήμες και όχι cd για να μην έχω πρόβλημα στις λακούβες. Σωστό ή θα έχω και με τις sd προβλήματα? Όποιος έχει δοκιμάσει ας πει! Να αλλάξω κασετόφωνο δεν παίζει γιατί είναι επενδεδυμένο με ξύλα κτλ στην κονσόλα και θα μου στοιχίσει πολλά λεφτά να παραγγείλω πρόσοψη
manik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Σου προτείνω να πάρεις κάποιο flash/mp3 player όπως τα ΝAPA ή άλλη μάρκα και να το συνδέσεις με τις κασέτες που προανάφερες τις οποίες θα βρεις σε καταστήματα με ηλεκτρονικά. Το ίδιο έχω κάνει και γω στο αμάξι του πατέρα μου που έχει ραδιοκασετόφωνο με το NAPA PA26 και την κασέτα. Και δεν έχεις κανένα πρόβλημα με τις λακούβες μιας και το flashάκι δεν έχει κινητά μέρη. Το φορτώνεις mp3 από τον Η/Υ και έφυγες!!!
Dj_Grego Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Με την ποιότητα δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Θα το ακούς σαν mp3 κανόνικά.. Η κασέτα απλά κάνει κάτι σαν line-in για το κασσετόφωνο του αυτοκινήτου σου...
Vegas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 λοιπόν φίλε μου συμφωνώ με τα παιδιά εδώ... εγώ έχω πάρει εδώ και ένα χρόνο (!!!!!!) (θα δεις γιατί !.... ) ένα CD- mp3 από το Carrefour.... Τιμή; 39? !!!!! και άλλα 15 η κασέτα (τη βρίσκεις παντού και στο εν λόγω supermarket αλλά και σε μαγαζιά με ηλεκτρονικά κλπ) . Λοιπόν το φτηνιάρικο με έχει βγάλει αστέρι.... ΔΕΝ είναι βολικό λόγω όγκου.... έχει φάει και αρκετά σουτ λόγω G (καλα δε μένει και τίποτα όρθιο συνήθως στο αυτοκίνητο ό,τι δε δενεται κοπανιέται) τίποτα δε καταλαβαίνει..παίζει πολύ καλά αλλά έχει λίγο υψηλά πριμα.. αλλά σιγά για 50 ? !!! Κοιτα όμως έχω 750 ΜΒ rewriteable δισκάκια όταν πέρσυ τα 64 ΜΒ USB ήταν διαστημικό όριο ..ακόμα και σήμερα τα 512 είναι ψηλό-επιστήμη...άρα αποφασίζεις..πολύ ωραία τα gadget με 512 και radio FM ...αλλά ακόμα τα γκαφρα είναι πολλά... για μένα!!! Μέχρι και Sony cd-mp3 με 80? μπορείς να βρεις ... your choice....
vlachaquito Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 o vegas exei dikio alla den mas eipe ti ginete me tis lakouves..ego exo akrivos ayto pou les esy file, mp3 player ths nokia parakalo (psilo metrio dld)& thn gnosth kasseta kai me exei vgalei asproprosopo, poiothta mp3 oxi kassetas...
ata1983 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 βασικά το mp3 που κοιτάω εγώ έχει sd κάρτες. Πλεον με 30ευρώ παίρνω 256ΜΒ +τις χρησιμοποιώ και στη ψηφιακή μηχανή μου. Άσε που είναι και πολύ μικρότερο
grigas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2004 ata1983, για δώσε ένα Link για το player για το οποίο ψήνεσαι...ενδιαφέρομαι και εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.