Προς το περιεχόμενο

DVDDecrypter region bypass?

nemos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[...Ερώτηση καθαρά εγκυκλοπαιδικού χαρακτήρα...]

Μήπως ξέρει κάποιος άν με το DVDDecrypter μπορείς να ριπάρεις DVD διαφορετικού region από αυτό που διαβάζει το drive χωρίς κάποια άλλη ενέργεια (αλλαγή region, χρήση άλλου προγράμματος κλπ)? Διάβασα κάτι σχετικό σε ένα forum (...δεν το βρίσκω το ρημάδι να το ποστάρω!!!...) και μου φαίνεται απίθανο!

.........Από την άλλη μεριά, βέβαια, ΟΛΗ η διαδικασία DVD backup/convert έχει γίνει απίθανη, οπότε δεν πρέπει να ξαφνιαζόμαστε εύκολα πια...

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Γιατί έχω την εντύπωση πως το Region αλλάζει μόνο όταν αρχίζει να παίζει το DVD?

Δεν ξέρω αν το DVD Decrypter μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο, πάντως το DVD Shrink όταν πατήσεις "backup" στα tabs που εμφανίζονται υπάρχει επιλογή να "μετατρέψει" την ταινία σε Region Free.

Sam.

Δημοσ.

Πες ότι έχεις DVD-ROM drive "κλειδωμένο" σε region 2 (Ευρώπη) και σου προκύπτει ένα δισκάκι region 1 (US). Ετσι όπως είσαι δεν υπάρχει τρόπος να το δεις γιατί δεν μπορείς να αλλάξεις το region του drive. Μήπως το Decrypter ή το Shrink μπορούν να διαβάσουν και να ριπάρουν το δισκάκι, και να το κάνουν region free οπότε θα μπορέσεις να δεις την ταινία από τον δίσκο σου ή και να την κάνεις backup με DVD-R? ΑΥΤΟ έλεγε ένας τυπάκος στο forum που ανέφερα (....το οποίο συνεχίζω να το ψάχνω και δεν το βρίσκω........).

ΞΑΝΑΛΕΩ και πάλι ότι η ερώτηση είναι καθαρά πληροφοριακή - δεν έχω κλειδωμένο drive ούτε δισκάκια άλλου region εκτός από 2.

Δημοσ.

Και κλειδωμένο να είναι το drive, λογικά (δεν το έχω δοκιμάσει) το Decrypter και το Shrink θα μπορέσουν να το "κατεβάσουν" στο δίσκο. Η διαφορά με το Shrink είναι αυτή που περιέγραψα πιο πάνω.....

Μια δοκιμή θα σε πείσει....

Sam.

Δημοσ.

Yeah! Βρήκα το post!!!!

=============================================

http://forum.doom9.org/showthread.php?s=f42b94463ba4d8e14d62fc24909dcbc5&threadid=85488

------------------------------------------------------------------------------

...my dvd rom is currently set to region 3 with 0 changes left, i am living in australia so im in region 4, currently i use power dvd and region master to override the region proplems, but i am wondering if i can back up my collection (mostly region 4 dvds) with the dvd rom still set to region 3? ...

------------------------------------------------------------------------------

...DVDDecrypter can still decrypt the DVD files to your hard drive, even if your DVD-ROM is set for a region different than that of the DVD. It uses "Brute Force" cracking, which may be a bit slower than normal decrypting, but it still gets the job done...

=============================================

ΑΥΤΟ διάβασα και μπήκα τρελά στην περιέργεια! Ρεαλιστικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στον καθένα μας - δεν μπορώ να βρω κάποιο dvd άλλου region εκτός από 2 για δοκιμή - άν κάποιος δοκιμάσει ας μας πει τί γίνεται...

Δημοσ.

8) hugelacky *RULEZ*! 8)

...και το DVDDecrypter επίσης!... :twisted:

..............................................

Δεν μπορώ να εξηγήσω ΓΙΑΤΙ με είχε πιάσει τέτοια περιέργεια για το θέμα, αλλά ήμουν έτοιμος να αλλάξω region στο DVD-ROM μου για να δοκιμάσω με κάποιο DVD region 2 (...η γνωστή ιστορία με το βουνό και τον Μωάμεθ...).

Δημοσ.

exw thn entypwsh pws ayth thn douleia thn kanei kai to

DVD Region Free+CSS h to AnyDVD. alla den ta exw dokimasei apote den mporw na pw me sigouria.

apla exw akousei oti kanoun kai decrypt gia tyxon protections kai allazoun kai to region code. :roll:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...