^BOOMBOOM Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Εχω ενα κουφό προβληματάκι, χρησιμοποιώ ΧΡ και κατα καιρούς χωρίς προφανή λόγο το ρολόι πηγαίνει 2 ώρες μπροστά! Δηλαδή ενω το έχω ρυθμίσει κάποια στιγμή ανοίγω το PC και αντί να δείχνει πχ 4:12 δείχνει 6:12. Το αλλάζω και μετά απο καιρό κάποια στιγμή το ξανακάνει. Εκτός απο το ενδεχόμενο ο υπολογιστής να αυτοτληεμεταφέρεται 2 ώρες μπροστά στον χωροχρόνο κάθε φορά υπάρχει άλλη λογική εξήγηση? :roll:
devout84 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Διπλό κλικ στην ώρα. Κλικ στην τρίτη καρτέλα "Internet time" , Και ξετικάρεις την επιλογή Automatically synchronize......
^BOOMBOOM Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Σωστός!!!! Αν και ομολογώ πως απογοητεύτικα λίγο, δεν περίμενα να είναι κάτι τόσο απλό
wizard Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 E, τότε κάνε κι ένα format για να δυσκολευτείς λίγο
^BOOMBOOM Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Kαι την ώρα του Ουζμπεκιστάν να μου έβγαζε δεν κάνω φορμάτ με τίποτα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.