Προς το περιεχόμενο

Που μπορω να βρω το BenQ DW1620?

firegarden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω για να βρω αντικαταστατη για το τρισαθλιο Nec 2500 και κατεληξα στο BenQ 1620 για το οποιο εχω διαβασει πολυ θετικες κριτικες.Το προβλημα ειναι ομως οτι οπου κι αν εψαξα,δεν το εχω βρει πουθενα.Μηπως ξερει κανεις καποιο μαγαζι στην Ελλαδα που να φερνει το συγκεκριμενο dvdrw ή εστω καποιο online shop του εξωτερικου που να στελνει με αντικαταβολη στην Ελλαδα;

Δημοσ.
firegarden[/b'], το εχει διαθεσιμο η Γραμμη? Αν το πηρες, πες μας εντυπώσεις.... ειδικά με απασχολεί η λειτουργια των RW.

Για το αν το εχει ακομα διαθεσιμο η Γραμμη,δεν ξερω.Μπορεις να παρεις ενα τηλ.για να μαθεις.Εγω οταν το πηρα απο το καταστημα Στουρναρη,ειχε 2-3 retail ακομη (bulk δεν ξερω ποσα ειχε).Οσο για τα RW,γενικα γραφω πολυ σπανια,αλλα 2-3 φορες που δοκιμασα με ενα TDK+RW,δεν ειχα κανενα προβλημα.Παντως επιβαλλεται η αναβαθμιση firmware καθως επηρεαζει τη συμπεριφορα του drive σε πολυ σημαντικο βαθμο.(τωρα εχω την εκδοση b7p9).

Δημοσ.

polidis, τo cdrinfo εκανε νεο τεστ στο 1620 λογω της Β7Ρ9 εκδοσης και επισημαινει αξιοσημαντες διαφορες.Η Β7Μ9 που ειναι παλιοτερη απο την Β7Ρ9 λογικα δε θα ειναι χειροτερη;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

paidia ego to pira shmera bulk kai den eixe drivers mesa kai katevasa apo to site tis benq tin ekdosib7p9, piga na tin balo kai mou leei drive not support. kai sto windows explorer mou leei atapi dvd dd 2x16x4x16g7h9

pos tha balo tous drivers gia na douleuei kanonika giati etsi den grafei.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...