CyberWalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Έχω SuSE 9.2 και θέλω να συνδεθώ με το netmod μου. Πως; Παίδες βοήθεια! To netmod έχει αναγνωρισθεί σωστά. Το query δουλεύει και πετάει feedback (αν και όχι πανομοιότυπο με αυτό που ανεμένεται σε ένα παλιό εγχειρήδιο της INTRACOM) Τι κάνω; Πως θα κάνω τις ρυθμίσεις στο kppp; Θα χρειαστεί να κάνω κάτι και στο pppd; Δείτε και τις παρακάτω εικόνες για να καταλάβετε το πρόβλημα :Στην πρώτη εικόνα δείχνω ότι η διαδικασία έχει κολλήσει στο "initializing modem" ενώ στη δεύτερη (που προτίμησα να την δώσω σε link) δείχνω πάνω κάτω μερικά από τα logs και τις ρυθμίσεις που έχουν γίνει... http://briefcase.pathfinder.gr/download/CyberWalker/27415/353814/0/snap2.png Το πρόβλημα ΔΕΝ είναι ο ήχος - τον έχω απενεργοποιήσει. ...
Donacgr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 ego pali exo to 9.1 kai epidi eimai poli arxarios sto thema linux thelo na mpo sto internet kai den xero apo pou kano tis analoges rithmiseis, an mporeis help me. kai opote thelo internet anagazome na kano restart kai na mpeno me ta xp kai kantantaei kourastiko. enoeite pos thelo na xrisimopoio linux etsi gia na anevenei siga siga kai na spaei afto to monopolio ton windows
mphxths Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 oi ru8miseis gia to internet sto SuSE ginontai sto YaST ,aplws emena gia na sunde8ei sto internet swsta ebaza off to wait for dialtone kai tickara mia epilogi pou eixe kapou (den thumamai akribws pou einai psakste na deite pou einai ....) pou elege gia STUPID MODE .Kanontas auta ta duo empaina mia xara internet
CyberWalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Vrika ti pragmata eftaigan. Sas grafw apo to Linux! Peri syndesis me netmod etoimazw ena proxeiro Tutorial. Syntoma 8a to anevasw.
CyberWalker Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Τελικά παιδεύτηκα δύο μέρες ψάχνοντας αρκετά και ρωτώντας διάφορους και δυστυχώς κανείς δε μου έδινε ολοκληρωμένη και σαφή απάντηση. Κουράστηκα αρκετά και παιδεύτηκα άλλο τόσο ώσπου τελικά βρήκα μόνος μου τη λύση. Με αφορμή όμως όλα όσα τράβηξα, και επειδή κατά το ψάξιμο διαπίστωσα ότι ενδιαφέρονται πολλοί (ανάμεσά τους και φίλοι μου που δοκίμασαν παλιότερα και τα παράτησαν) αποφάσισα να δώσω ένα tutorial για όσους πιθανότατα μπορεί να αντιμετοπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου. Μπορεί να εφαρμοστεί εκτός από το SuSE και σε άλλες διανομές μιας και περιέχει μια σειρά από δοκιμές και πληροφορίες (για το Mandrake διατηρώ επιφύλαξη - καλύτερα όμως διαβάστε το...) :arrow: http://www.andmarios.com/cyberwalker/SuSE_Linux_Netmod_SetUp_(by_CyberWalker).pdf
apoikos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Συγχαρητήρια για την καλή και καθαρή δουλειά! Αυτό εννοείται ότι θα το βάλεις στο FAQ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.